Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 06:26 że też im nic nie przeszkadza :( Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha Re: Wrony kraczą i kraczą, IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:09 taki los, u mnie tez, ale (niewyspana) witam wszystkich serdecznie, na kawe zamowienia zbieram! :))) a moze cos do kawusi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Poranione IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:19 to co, Only kawka na rozbudzenie do lozeczka? korzystaj, bo taka okazja moze sie juz nie powtorzyc, jestem dzis w szampanskim humorze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Poranione IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 07:19 Wszystko przez te wrony, Only, powiadam Ci. Nic tylko tasak jakiś złapać i siup im w te dzioby. Akurat dobra data na pogrzeb się zbliża. Ale ja im zniczy i kwiatków stawiać nie będę, o nie! ;) Martucha? A do kawy - jajecznica....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:23 ze juz w niedziele znow komputer mnie powita poranna informacja o zmianie czasu i przesunieciem o jedna godzinke....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:24 Dziewuszki, moze byc i jajecznica, jajek ci u mnie dostatek :))) na szyneczce z pomidorkami? czy jakas inna pyszna kombinacja? Zapraszam, nie wstydzcie sie! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:27 a dla mnie coś może, być bo ja nie dziewuszka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:28 dla ciebie jajka na miekko beda...... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:27 a ja wlasnie sie wstydze na golasa do jajecznicy zasiadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:31 Mawyr - tatusiu - za te korepetycje i kieszonkowe dla Ciebie wszystko :))) Only, jak bedziesz chodzila po domu w neglizu, to zamkne oczy :))) a jak nie chcesz, to do lozka przyniose, a Ty naciagnij na siebie koldre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:46 no to jedz, sama musisz sobie z tym poradzic, ja do roboty musze sie zrywac!!! ale pij i jedz z tego wszystko, jak sie jeszcze jakas glodna mordka pojawi, to czestuj w moim imieniu :))))) pozdrawiam i milego dnia!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:49 juz ci oddaje, bo sama wypadam....siedz i dziel sama..... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:46 mnie tu jajkami na mientko chcą karmić, jakoś aluzju nie paniał, na golasa i mientko coś tu nie tak, to nie po ludzku, jaja kurze duże, na boczku i na wznak ;)))) kawa na ławie, linoleum ;)))) córuś puś haw fryśko, kiełbasy i jaja dawaj, wszyćko na miare :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:47 no dobra, niech bendom na tfffardo te jajka, skoro tak lubisz :))) a do tego jeszcze kielbacha? cholera, a wlasnej nie masz? :)))) hihihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:50 jaja chlopskie i kielbasa swojska........ Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:55 0nly napisała: > jaja chlopskie i kielbasa swojska........ marzenia :))) jaja kurze, tylko na miarę tak jak i kiełbasa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 07:51 Własna kiełbacha nie smakuje tak dobrze, jak cudza! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:51 mam na miarę :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 07:53 No widzisz, a teraz wypada mieć na wyrost. Ciężkie czasy idą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:56 jak polatasz na golasa będzie i na wyrost :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 08:00 Chwilowo będzie. Sęk w tym, żeby zawsze nieco na zapas zostało. A jesienią nago nie latam. Tylko latem latam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 08:39 no to chomik z Ciebie, a może bys polatała z futerkiem..... w ręce ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 08:48 Nie ma sprawy, to zawsze mogę. Mam jedno sztuczne futerko w domu :) Ale co z drugą ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 08:50 a w drugiej.. a w drugiej możesz trzymać nadmiar kiełbasy ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:05 Brakuje mi trzeciej ręki na słoiczek z musztardą. Może i dobrze, bo bym jeszcze się pomyliła i futerko w tej musztardzie upaprała. Strasznie mylę lewą z prawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 09:11 my tu gadu gadu a te jaja dla mnie na pewno sie rozgotowały i woda przepaliła;))))) coś późno to sniadanie dostanę ;((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:22 Może wichura jaja z patelni zwiała? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 09:53 a może poszli do lasu, a z drugiej strony przy takim wietrze jak je robiłaś w przeciagu.........5min. to mogło je wywiać ;((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 10:31 Zaraz, zaraz! Jaja to martucha obiecywała, a ja tylko maraton z kiełbasą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 11:19 no to się najadłem ;((( dziewczyna z jajami znikła, pozostał maraton za dziewczyną z kiełbasą a może zmienimy jadłospis, coś mam buty ciasne ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:06 Proponuję zupę - nic. Nie przejesz się, no i nie zaszkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 12:30 i kupki nie będzie ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:52 Hmm... taka głodówka to podobno nawet zdrowa jest. Oczyszcza umysł i ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 13:11 podobno konia oduczyli jeść, ale zdechł ;(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz.......... 29.10.02, 09:11 ze nawet z domku nie wychodzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:26 Czekaj, kitku, niech no tylko tę procę znajdę! Już ja im wtedy te dzioby pozamykam na wieki wieków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz...... IP: *.chello.pl 29.10.02, 11:52 oto jestem teraz czas na drugie sniadanie, wzglednie, bardziej po europejsku lunch!!! Mawyr, jak tu jeszcze gdzies latasz z ta kielbacha to dawaj!!! tylko teraz to oze nie jajka, tylko cos innego, dla urozmaicenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz...... 29.10.02, 12:07 jak ja zjem tyle na to drugie co i na pierwsze to coś mi się zdaje że głodny spac pójdę ;((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:08 i już jej nie ma. Jak tak dalej pójdzie, kolega M. z głodu nam zemrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 12:15 no i gdize sie podziewacie???? stol caly zastawiony pysznosciami, a Was trzeba szukac po zakamarkach!!!! ujawnic sie prosze, raczki myc i do stolu grzecznie siadac. A sliniaczki przyniesly? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 29.10.02, 12:27 jak do tych pyszności będzie sztryptyz to śliniaczki nie wystarczą ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:30 Ja tam śliniacka nie potsebuję, jesce parę zębów mam i się tak bardzo nie zapluwam. ;) A co na lanc? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 29.10.02, 12:50 kaszka na wodzie, woda z kaszki, na deser wylizać stół i talerze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:07 Byle nie manna. Od manny mam mdłości jak stąd po Kaukaz i spowrotem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 29.10.02, 13:27 grymasimy ? kaszka w ząbki kłuje ? to może usuniemy............ kaszkę i zapodamy mamałygę;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 17:39 co wy za ohyde bedziecie jedli, kawior z szampanem serwuje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 18:39 Takie mikroskopijne kuleczki? Toż to też jaja! Mawyr dostanie, co chciał, o ile wcześniej nie napakował się jakąś mamałygą, jak małpa kitem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 18:58 cholera, rzeczywiscie, no to i tak beda na miekko :)))) no chyba, ze Only znow w neglizu troszkie poparaduje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 19:16 Tylko czy ona ma negliż? Jak nie - to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 19:23 mozna cos napredce sklecic :))) wiesz, to podrzemy, tu przyszyjemy, tak zeby conieco odslanialo :))) tylko pewnie Mawyr z ta kielbacha bedzie sie pchal to trzeba bedzie jakies dziurki porobic w kreacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 20:21 Moja prababka mi opowiadała, że kiedyś w nocnych kreacjach to takie klapy na guziki w odpowiednich miejscach były, żeby obyczajnie tę kiełbasę hmmm... używać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 20:28 hmmmm..... cz w lamusie Twojej prababki znajdzie sie moze wykroj na takie wdzianko? moze spodoba sie Only :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 20:35 Niestety, wszystko pra-szczury zeżarły, oprócz gorsetu. Ale ten był ciążowy, to Only się nie nada, bo to chudzinka jest, a prabaka była krzepka i jędrna w normalnym stanie, a co dopiero w ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 20:40 szkoda, mnie babcie o takich rzeczach nie opowiadaly, wiec nie moge na nie liczyc w tym wzgledzie :(((, ale jak zajdzie potrzeba, mozna poimprowizowac. metoda prob i bledow niejedno odkryto :))) moze zapoczatkujemy nowy trend i zorganizjemy wielki come back gorsetow i "specjalnych" wdzianek dla pan :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 21:47 Moja prababka - świeć Panie nad jej duszą, była rocznik 1898. I żyłaby ze sto lat najpewniej, gdyby nagła śmierć jej nie zabrała przedwcześnie, czyli w 89 roku życia. Ale sporo pamiętam z tego, co mi opowiadała, ho! Jednak szycia gorsetu bym się nie podjęła - mam do igły dwie lewe ręce, jak pragnę zdrowia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 22:46 sek w tym, ze w naszej kreacji nie bedzie co szyc, skoro ma wiecej odslaniac niz zakrywac, najwyzej sie tu dowiaze to oderwie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:24 Super! Ty będziesz wiązać, a ja urywać. Zresztą, może być i na odwrót :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:26 hehe, ciekawe co na to Only ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:33 Nie wiem, trzeba zapytać. A nuż się nie zgodzi, i będzie po ptokach :( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 30.10.02, 07:34 zima idzie a Wy jej dziury chcecie podsłaniać? Niedobre dziewczynki niedobre ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:36 jak dostanie cos takiego rozgzewajacego na zime, to nie odmuwi, chocby ze wzgledow ekonomicznych :))) opal nieodplatnie :))) to jest to co powinno sie jej spodobac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:36 errata - ortografa walnelam paskudnego, mialo byc nie odmowi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: errata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:40 A co tam, każdemu się zdarza walnąć byka! Nie ma się co przejmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: errata 30.10.02, 07:41 u minie miało być : nie dziury odsłonięte tylko zasłonięte dziurami ;))))))))) a o ortografa sie nie martw mie to wychodzi dość często ;(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: errata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:45 Mawyr- w gruncie rzeczy to na jedno wychodzi- zawsze dziura na wierzchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: errata 30.10.02, 07:56 ale dziurę zakryć dziurą to jest dziura do kwadratu ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: errata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 08:02 Nooo! Kwadratura dziury! Ale wtedy jaką ta dziura ma perspektywę, i głębię jaką zyskuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: errata 30.10.02, 08:13 w śród obfitych traw głęboki stawfffffffff ;)))))) ale bez zimnej wody ;)))) bo w zimnej wodzie to tylko pingwinowi .........wychodzi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 11:42 mam krotka przerwe, zjadlabym cosik. co kto proponuje? :)))))) byle szybko, bo zaraz spadac muszem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: errata 30.10.02, 11:53 przedwczorajszy chlebek, wątrobiana, nóż w wodzie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 16:08 nie znadzie sie nic lepszego? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: errata 30.10.02, 16:12 ewentualnie padlina, cosik by sie tu znalazło.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 16:22 padlina w sensie jakies flaczki? :)))))))) czy niezyjace juz ofiary forumowych mezczyzn? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: errata 30.10.02, 16:27 co tam sobie wolisz, w kazdym razie nic dobrego, ja tam chyba pogłoduje sobie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 17:25 Tyyyyyyyy??? a po co? jest tyle dobrego swierzego mieska dokola :))))) niewarto z niego rezygnowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: errata 30.10.02, 17:26 chyba mi sie dietka przyda, cosik mi zaszkodziło ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 18:36 buuuuu, to niedobrze, swoja droga ja juz od 24 lat jestem na diecie :))), szkoda, ze nie ma takiej, ktora dpouszcza jedzenie samych slodkosci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś