Dodaj do ulubionych

Wrony kraczą i kraczą,

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 06:26
że też im nic nie przeszkadza :(
Dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • Gość: martucha Re: Wrony kraczą i kraczą, IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:09
      taki los, u mnie tez, ale (niewyspana) witam wszystkich
      serdecznie, na kawe zamowienia zbieram! :))) a moze cos
      do kawusi :)))
      • 0nly Poranione 29.10.02, 07:13
        te poranne wstawanie.....:((((
        • Gość: martucha Re: Poranione IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:19
          to co, Only kawka na rozbudzenie do lozeczka? korzystaj,
          bo taka okazja moze sie juz nie powtorzyc, jestem dzis w
          szampanskim humorze :)))
        • Gość: maryjo2 Re: Poranione IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 07:19
          Wszystko przez te wrony, Only, powiadam Ci.
          Nic tylko tasak jakiś złapać i siup im w te dzioby. Akurat dobra data na
          pogrzeb się zbliża. Ale ja im zniczy i kwiatków stawiać nie będę, o nie!
          ;)

Martucha? A do kawy - jajecznica....:))
          • 0nly Re: Poranione 29.10.02, 07:21
            jajecznica w lozeczku?????
          • 0nly na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:23
            ze juz w niedziele znow komputer mnie powita poranna informacja o zmianie czasu
            i przesunieciem o jedna godzinke.......
            • Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:24
              Dziewuszki, moze byc i jajecznica, jajek ci u mnie
              dostatek :))) na szyneczce z pomidorkami? czy jakas inna
              pyszna kombinacja? Zapraszam, nie wstydzcie sie! :)))))))))))
              • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:27
                a dla mnie coś może, być bo ja nie dziewuszka ;))))
                • 0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:28
                  dla ciebie jajka na miekko beda......
              • 0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:27
                a ja wlasnie sie wstydze na golasa do jajecznicy zasiadac....
                • Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:31
                  Mawyr - tatusiu - za te korepetycje i kieszonkowe dla
                  Ciebie wszystko :)))
                  Only, jak bedziesz chodzila po domu w neglizu, to zamkne
                  oczy :))) a jak nie chcesz, to do lozka przyniose, a Ty
                  naciagnij na siebie koldre :)))
                  • 0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:39
                    o ja, zeker.....
                    • Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:46
                      no to jedz, sama musisz sobie z tym poradzic, ja do
                      roboty musze sie zrywac!!! ale pij i jedz z tego
                      wszystko, jak sie jeszcze jakas glodna mordka pojawi, to
                      czestuj w moim imieniu :))))) pozdrawiam i milego dnia!!!
                      :)))
                      • 0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:49
                        juz ci oddaje, bo sama wypadam....siedz i dziel sama.....
                  • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:46
                    mnie tu jajkami na mientko chcą karmić, jakoś aluzju nie paniał, na golasa i
                    mientko coś tu nie tak, to nie po ludzku, jaja kurze duże, na boczku i na
                    wznak ;)))) kawa na ławie, linoleum ;))))
                    córuś puś haw fryśko, kiełbasy i jaja dawaj, wszyćko na miare :)))))
                    • Gość: martucha Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:47
                      no dobra, niech bendom na tfffardo te jajka, skoro tak
                      lubisz :))) a do tego jeszcze kielbacha? cholera, a
                      wlasnej nie masz? :)))) hihihi :)))
                      • 0nly Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:50
                        jaja chlopskie i kielbasa swojska........
                        • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:55
                          0nly napisała:

> jaja chlopskie i kielbasa swojska........

marzenia :))) jaja kurze, tylko na miarę tak jak i kiełbasa ;)))
                      • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 07:51
                        Własna kiełbacha nie smakuje tak dobrze, jak cudza!
                      • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:51
                        mam na miarę :)))))))))))
                        • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 07:53
                          No widzisz, a teraz wypada mieć na wyrost.
                          Ciężkie czasy idą ;)
                          • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 07:56
                            jak polatasz na golasa będzie i na wyrost :))))))))))))
                            • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 08:00
                              Chwilowo będzie. Sęk w tym, żeby zawsze nieco na zapas zostało.
                              A jesienią nago nie latam. Tylko latem latam ;))
                              • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 08:39
                                no to chomik z Ciebie, a może bys polatała z futerkiem..... w ręce ;))))
                                • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 08:48
                                  Nie ma sprawy, to zawsze mogę. Mam jedno sztuczne futerko w domu :)
                                  Ale co z drugą ręką?
                                  • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 08:50
                                    a w drugiej.. a w drugiej możesz trzymać nadmiar kiełbasy ;)))))))
                                    • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:05
                                      Brakuje mi trzeciej ręki na słoiczek z musztardą. Może i dobrze, bo bym jeszcze
                                      się pomyliła i futerko w tej musztardzie upaprała. Strasznie mylę lewą z
                                      prawą :)
                                      • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 09:11
                                        my tu gadu gadu a te jaja dla mnie na pewno sie rozgotowały i woda
                                        przepaliła;)))))
                                        coś późno to sniadanie dostanę ;(((((((
                                        • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:22
                                          Może wichura jaja z patelni zwiała?
                                          • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 09:53
                                            a może poszli do lasu, a z drugiej strony przy takim wietrze jak je robiłaś w
                                            przeciagu.........5min. to mogło je wywiać ;(((((((((((
                                            • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 10:31
                                              Zaraz, zaraz! Jaja to martucha obiecywała, a ja tylko maraton z kiełbasą ;)
                                              • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 11:19
                                                no to się najadłem ;((( dziewczyna z jajami znikła, pozostał maraton za
                                                dziewczyną z kiełbasą a może zmienimy jadłospis, coś mam buty ciasne ;)))))))
                                                • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:06
                                                  Proponuję zupę - nic. Nie przejesz się, no i nie zaszkodzi ;)
                                                  • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 12:30
                                                    i kupki nie będzie ;)))))))))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:52
                                                    Hmm... taka głodówka to podobno nawet zdrowa jest. Oczyszcza umysł i ciało.
                                                  • mawyr Re: na razie pozostaje zyc nadzieja..... 29.10.02, 13:11
                                                    podobno konia oduczyli jeść, ale zdechł ;((((((((((
    • kitek1 a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz.......... 29.10.02, 09:11
      ze nawet z domku nie wychodzisz:)
      • Gość: maryjo2 Re: a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 09:26
        Czekaj, kitku, niech no tylko tę procę znajdę!
        Już ja im wtedy te dzioby pozamykam na wieki wieków ;)
        • Gość: martucha Re: a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz...... IP: *.chello.pl 29.10.02, 11:52
          oto jestem teraz czas na drugie sniadanie, wzglednie, bardziej po europejsku lunch!!! Mawyr, jak tu jeszcze gdzies
          latasz z ta kielbacha to dawaj!!! tylko teraz to oze nie jajka, tylko cos innego, dla urozmaicenia :)))
          • mawyr Re: a ty sie maryjko, tak tych wronow boisz...... 29.10.02, 12:07
            jak ja zjem tyle na to drugie co i na pierwsze to coś mi się zdaje że głodny
            spac pójdę ;(((((((((((
          • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:08
            i już jej nie ma.
            Jak tak dalej pójdzie, kolega M. z głodu nam zemrze :(
            • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 12:15
              no i gdize sie podziewacie???? stol caly zastawiony pysznosciami, a Was trzeba szukac po zakamarkach!!!! ujawnic
              sie prosze, raczki myc i do stolu grzecznie siadac. A sliniaczki przyniesly? :)))))))
              • mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 29.10.02, 12:27
                jak do tych pyszności będzie sztryptyz to śliniaczki nie wystarczą ;)))))))))
                • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:30
                  Ja tam śliniacka nie potsebuję, jesce parę zębów mam i się tak bardzo nie
                  zapluwam. ;)
                  A co na lanc?
                  • mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 29.10.02, 12:50
                    kaszka na wodzie, woda z kaszki, na deser wylizać stół i talerze ;))))
                    • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:07
                      Byle nie manna. Od manny mam mdłości jak stąd po Kaukaz i spowrotem ;)
                      • mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 29.10.02, 13:27
                        grymasimy ? kaszka w ząbki kłuje ? to może usuniemy............ kaszkę i
                        zapodamy mamałygę;)))))))))))))
                        • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 17:39
                          co wy za ohyde bedziecie jedli, kawior z szampanem serwuje :))))))
                          • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 18:39
                            Takie mikroskopijne kuleczki? Toż to też jaja! Mawyr dostanie, co chciał, o ile
                            wcześniej nie napakował się jakąś mamałygą, jak małpa kitem ;)
                            • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 18:58
                              cholera, rzeczywiscie, no to i tak beda na miekko :)))) no chyba, ze Only znow w neglizu troszkie poparaduje :)))
                              • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 19:16
                                Tylko czy ona ma negliż? Jak nie - to co wtedy?
                                • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 19:23
                                  mozna cos napredce sklecic :))) wiesz, to podrzemy, tu przyszyjemy, tak zeby conieco odslanialo :))) tylko pewnie
                                  Mawyr z ta kielbacha bedzie sie pchal to trzeba bedzie jakies dziurki porobic w kreacji :)))
                                  • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 20:21
                                    Moja prababka mi opowiadała, że kiedyś w nocnych kreacjach to takie klapy na
                                    guziki w odpowiednich miejscach były, żeby obyczajnie tę kiełbasę hmmm...
                                    używać.
                                    • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 20:28
                                      hmmmm..... cz w lamusie Twojej prababki znajdzie sie moze wykroj na takie wdzianko? moze spodoba sie Only :)))))))
                                      • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 20:35
                                        Niestety, wszystko pra-szczury zeżarły, oprócz gorsetu. Ale ten był ciążowy, to
                                        Only się nie nada, bo to chudzinka jest, a prabaka była krzepka i jędrna w
                                        normalnym stanie, a co dopiero w ciąży!
                                        • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 20:40
                                          szkoda, mnie babcie o takich rzeczach nie opowiadaly, wiec nie moge na nie liczyc w tym wzgledzie :(((, ale jak
                                          zajdzie potrzeba, mozna poimprowizowac. metoda prob i bledow niejedno odkryto :))) moze zapoczatkujemy nowy
                                          trend i zorganizjemy wielki come back gorsetow i "specjalnych" wdzianek dla pan :))))
                                          • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 21:47
                                            Moja prababka - świeć Panie nad jej duszą, była rocznik 1898. I żyłaby ze sto
                                            lat najpewniej, gdyby nagła śmierć jej nie zabrała przedwcześnie, czyli w 89
                                            roku życia. Ale sporo pamiętam z tego, co mi opowiadała, ho! Jednak szycia
                                            gorsetu bym się nie podjęła - mam do igły dwie lewe ręce, jak pragnę
                                            zdrowia :))
                                            • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 29.10.02, 22:46
                                              sek w tym, ze w naszej kreacji nie bedzie co szyc, skoro ma wiecej odslaniac niz zakrywac, najwyzej sie tu dowiaze
                                              to oderwie :)))))
                                              • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:24
                                                Super! Ty będziesz wiązać, a ja urywać. Zresztą, może być i na odwrót :)))
                                                • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:26
                                                  hehe, ciekawe co na to Only ? :)))))))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:33
                                                    Nie wiem, trzeba zapytać. A nuż się nie zgodzi, i będzie po ptokach :(
                                                  • mawyr Re: Kiełbasa była wyborcza, 30.10.02, 07:34
                                                    zima idzie a Wy jej dziury chcecie podsłaniać? Niedobre dziewczynki
                                                    niedobre ;))))))
                                                  • Gość: martucha Re: Kiełbasa była wyborcza, IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:36
                                                    jak dostanie cos takiego rozgzewajacego na zime, to nie odmuwi, chocby ze wzgledow ekonomicznych :))) opal
                                                    nieodplatnie :))) to jest to co powinno sie jej spodobac
                                                  • Gość: martucha errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:36
                                                    errata - ortografa walnelam paskudnego, mialo byc nie odmowi :))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: errata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:40
                                                    A co tam, każdemu się zdarza walnąć byka! Nie ma się co przejmować :)
                                                  • mawyr Re: errata 30.10.02, 07:41
                                                    u minie miało być : nie dziury odsłonięte tylko zasłonięte dziurami ;)))))))))
                                                    a o ortografa sie nie martw mie to wychodzi dość często ;((((((((
                                                  • Gość: maryjo2 Re: errata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 07:45
                                                    Mawyr- w gruncie rzeczy to na jedno wychodzi- zawsze dziura na wierzchu :)
                                                  • mawyr Re: errata 30.10.02, 07:56
                                                    ale dziurę zakryć dziurą to jest dziura do kwadratu ;)))))))))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: errata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 08:02
                                                    Nooo! Kwadratura dziury! Ale wtedy jaką ta dziura ma perspektywę, i głębię jaką
                                                    zyskuje :)
                                                  • mawyr Re: errata 30.10.02, 08:13
                                                    w śród obfitych traw głęboki stawfffffffff ;))))))
                                                    ale bez zimnej wody ;)))) bo w zimnej wodzie to tylko
                                                    pingwinowi .........wychodzi ;)))))
                                                  • Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 11:42
                                                    mam krotka przerwe, zjadlabym cosik. co kto proponuje? :)))))) byle szybko, bo zaraz spadac muszem ;)))
                                                  • mawyr Re: errata 30.10.02, 11:53
                                                    przedwczorajszy chlebek, wątrobiana, nóż w wodzie :)))))))))))
                                                  • Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 16:08
                                                    nie znadzie sie nic lepszego? :)))))))))
                                                  • iwusia Re: errata 30.10.02, 16:12
                                                    ewentualnie padlina, cosik by sie tu znalazło.;)
                                                  • Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 16:22
                                                    padlina w sensie jakies flaczki? :)))))))) czy niezyjace
                                                    juz ofiary forumowych mezczyzn? :))
                                                  • iwusia Re: errata 30.10.02, 16:27
                                                    co tam sobie wolisz, w kazdym razie nic dobrego, ja tam chyba pogłoduje sobie.;)
                                                  • Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 17:25
                                                    Tyyyyyyyy??? a po co? jest tyle dobrego swierzego mieska
                                                    dokola :))))) niewarto z niego rezygnowac :)))
                                                  • iwusia Re: errata 30.10.02, 17:26
                                                    chyba mi sie dietka przyda, cosik mi zaszkodziło ostatnio.
                                                  • Gość: martucha Re: errata IP: *.chello.pl 30.10.02, 18:36
                                                    buuuuu, to niedobrze, swoja droga ja juz od 24 lat jestem
                                                    na diecie :))), szkoda, ze nie ma takiej, ktora dpouszcza
                                                    jedzenie samych slodkosci ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka