Dodaj do ulubionych

Jak mnie jest dzisiaj.......................

08.11.02, 09:34
.......cholernie smutno :(
Serduszko jakby nie miało się z czego cieszyć, tak smutno stuka...........
Obserwuj wątek
    • silvii Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:43
      buuuu randyjko nie smucaj tak... ;( silvik rzuci coś emailą i radnyjka zacznie
      się hichać!!!
      ;)))
    • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:44
      popatrz jak ta baba obok się ubrała, oczu nie ma czy co, w jwj wieku taki
      strój :))))
      • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:47
        To chyba nic nie da, jakos tak za gardło ściska, a do oczku łzeki
        napływają............

Nie zwracam na to uwagi, niech wszyscy robią to na co mają ochotę...
        • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:54
          jednym słowem masz doła :(((((((((
          mam przykrą wiadomość nikt Ci nie może pomóc, musi sam minąć :(((((((
          może to sprawka pogody?
          wyłaź szybko na górę :)))))))
          • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:01
            Poczekaj sięgam ręką do krawędzi................jezuuuu, nie dosięgne i jak mam
            stamtąd wyjść???
            • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:06
              ja Ci zaraz tam kogoś zepchnę, staniesz na niego i dostaniesz :)))))))))
              a jak nie to prznajmniej się zabawicie w berka ;)))
              • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:12
                To chodz zeskocz do mnie.............
                • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:23
                  podsadzić Cię czy berek ?:))))))))
                  • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:27
                    Podsadzić, a później podam tobie rączkę......
                    • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:38
                      już podsadzam, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka piękna bielizna, właź z
                      powrotem;)))))))
                      • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:01
                        No wiesz co, teraz się zwiąłeś za oglądanie mojej bielizny????
                        I miałeś podsadzić, a nie ciągnąć w dół :))
                        No chyba, że wcale nie chcesz stamtąd wychodzić :)
                        • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:03
                          jak to widoki potrafią zmienić zamiary ;)))))))))))))
                          • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:06
                            No ty kwilkę tu zostańmy :)))
                            • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:16
                              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              po co słowa !
                              • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:37
                                Ej ,ktos idzie!!!!
                                Boże, jak ja wyglądam??? Włosy rozczochrane, całe ubranie w
                                nieładzie............
                                Cos ty mnie zrobił:)))))))
                                • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:53
                                  taka duża dziewczynka i nie wie jak to się nazywa ? ;)))))))))
                                  ale już przeszedł :))) wcale nie musimy wyłazić ;)))))))
                                  • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:10
                                    No wiesz, młoda jeszcze jezdem, nie wszystko wiem :))))
                                    I pewnie już nie wróci ???? Zaraz zawału dortanę...
                                    • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:19
                                      to Cie tłumaczy, na pewno nie oglądałaś Isaury, ale nic straconego :))))
                                      więc jak się sama orietujesz to co myśmy robili to robia też motylki:)))
                                      i po co ten zawał ?;)))))))))))
                                      • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:38
                                        Isaura jest mnie obca, ale w Kamiennym Kręgu już rozumiałam :)
                                        Zawał??? Aleś Ty niedomyślny!!!! Żebyś mnie znowu "ratował" w tym dole :))))
                                        • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:42
                                          tu DOPR akcja ratownicza rozpoczęta :))))
                                          tętno 120, jeszcze troszeczkę i można ratować ;))))))
                                          • randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:56
                                            Ratuj, ratuj......................życie mnie zwracasz :))))))
        • silvii Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:56
          szkoda tracić czasu na doły...
          • mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:01
            z drugiej strony jak by nie te doły nie wiedzieli byś my jak to dobrze na
            górkach ;))))))
            • silvii Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:04
              oka ;) ale jak można spędzic więcej czasu na górkach, to po co siedzieć w tych
              dołkach... musza być to fakt ale po co tracić na nie tyle czasu??? na górę !!!
              najszybciej jak można i już!

;)

Randia maila odeberz...
    • saqqara RANDIA!!!! 08.11.02, 10:07
      natychmiast stan do pionu, podskocz, zlap reka za krawedz i wyciagnij dupsko z
      dola, ale juz! dzisiaj piatek, pysk sie sam cieszyc powinien!
      rob co mowie, albo dzisiaj to ja Cie skopie pod stolem:))))
      • silvii Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:08
        a ja Ci pomogę!!!

hej ;)
        • randia_ Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:11
          Żebym ja jeszcze wiedziała, dlaczego?????
          Niby wszystko jest dobrze, a ja od rana jakby mnie kto pobił......idę się
          przejść.........
          • silvii Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:17
            idź, idź i zostaw tego na D. w śmietniku... ;)
      • mawyr Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:17
        saqqara napisała:

> rob co mowie, albo dzisiaj to ja Cie skopie pod stolem:))))

widzę że Panie wybierają sie gdzieś pod stół na czeorakach, wesołej zabawy,
        tylko uważajcie na dłonie by ktoś nie podeptał i na tą część tylną zbyt wypiętą
        by nie wykożystał
        • mawyr Re: errata 08.11.02, 10:20
          korzystał
          • randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 10:29
            ....lepiej.
            Zaczynam wypełzać.....
            • mawyr Re: już ciut........ 08.11.02, 10:36
              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • silvii Re: już ciut........ 08.11.02, 10:40
                ;)))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: martucha Re: już ciut........ IP: *.chello.pl 08.11.02, 10:43
                  Czolem Randyjko, comkaski na rozweselenie gebusi sle, bo jeszcze dzis nie mialam okazji :))))))))))))))
                  • randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 11:02
                    Babo paskudna, jak sobie twój śmiech przypomnę...........
                    A jak stawianie, hmmmmmmmmmmmmm, jak to było ????
                  • randia_ Re: Dzięki wszystkim :))) n/tx 08.11.02, 11:04

• iwusia Re: już ciut........ 08.11.02, 10:58
                  Randyja!!!!! uśmiechnij że no ryja!!!!!:)))))))))
                  siostro co sie dzieje?!!!! mogie coś dla ciebie zrobić?!!! Uśmiech i buziole do
                  ciebie śmigają ode mła:)
                  ps. bedziecie dzisiaj? jak nie jedziecie to musowo jesteście ja ci juz tego
                  doła zasypie:)
                  • Gość: martucha Re: już ciut........ IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:05
                    stawianie idzie jako tako, wczoraj postawilam dwie, ale mam jeszcze jeden zestawik do przejrzenia, wiec moze i tam
                    sie cos uzbiera. a co, chcesz pomoc Randyjko? Mial byc wizytacja! i gdzie sie panie kuratorki podziewaly wtedy?
                    wodkie pilista? :)))))))
                    a co z moim smiechem?
                    • randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 11:55
                      Martuś, oj postawiłabym pare, zwłaszcza dziś :)))
                      A śmiech??? Jest super i taki bez przerwy :)
                  • randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 11:08
                    Iwus,raczej bedziemy :)))
                    i zasypuj kochana sister, bo wiesz jak jest z dołami, niby wylazłaś, a dziura
                    jednak straszy....
    • saqqara pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:06
      nawet narzekac nie potraficie!!!
      uspokoic sie ale juz bo jak mi Bog mily, dorwe wszystko po kolei i wyjasnie co
      to znaczy miec przerabane!!! kontakt III-go stopnia z rekinem ludojadem to jest
      nic w porownaniu do spotkania z cmentarzem!!!;))

MAwyr
      kusisz strasznie, oj strasznie:))))
      • Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:07
        Czesc Szaki, taki juz jego styl, ze kusi :))))))
        ciekawe co bedzie dalej, pani kurator! :))))))))
        • saqqara Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:14
          ja kurator? a fakt, najmoralniejsza sposrod was jestem;P
          • Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:18
            bluznisz dziecko, mowi Ci to ekspert w dziedzinie moralnosci ;))))))))))))
            • silvii Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:40
              ojjj chyba powinnam dorzucic swoje 3 grosze... ;)
        • mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:30
          kto kusią wojuje........;)))))))))))
          • saqqara Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:38
            od pochwy ginie... :)))
            • Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:39
              chyba kto Mieciem wojuje ;))))))))0
              • randia_ Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:51
                Od miecia się proszę odstosunkować !!!!!
                Dobry poczciwy chłopina :)
                • mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:56
                  czyli zostajemy przy pochwie? ;)))))
                  • randia_ Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:12
                    niech i tak będzie :)))
                    • Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:26
                      szkoda, ze nie przy Artemizie, byloby ciekawiej ;)))))
                      • mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:29
                        a może jeszcze krokodyl........z kraju Karoliny;))))))))
                        • Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:30
                          jesli nie chcesz mojej zguby............ lizaczka daj mi luby ;))))))))))))))
                          ile centimeter masz ty dlugoszcza? ;)))))))))
                          • mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:35
                            Artemiza może się zmieścic do pochwy ;)))))
                            • martucha_ Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:58
                              zwykle pasuje jak ulal, tzn. ta pochwa na nia ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka