randia_ 08.11.02, 09:34 .......cholernie smutno :( Serduszko jakby nie miało się z czego cieszyć, tak smutno stuka........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:43 buuuu randyjko nie smucaj tak... ;( silvik rzuci coś emailą i radnyjka zacznie się hichać!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:44 popatrz jak ta baba obok się ubrała, oczu nie ma czy co, w jwj wieku taki strój :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:47 To chyba nic nie da, jakos tak za gardło ściska, a do oczku łzeki napływają............ Nie zwracam na to uwagi, niech wszyscy robią to na co mają ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:54 jednym słowem masz doła :((((((((( mam przykrą wiadomość nikt Ci nie może pomóc, musi sam minąć :((((((( może to sprawka pogody? wyłaź szybko na górę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:01 Poczekaj sięgam ręką do krawędzi................jezuuuu, nie dosięgne i jak mam stamtąd wyjść??? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:06 ja Ci zaraz tam kogoś zepchnę, staniesz na niego i dostaniesz :))))))))) a jak nie to prznajmniej się zabawicie w berka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:12 To chodz zeskocz do mnie............. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:23 podsadzić Cię czy berek ?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:27 Podsadzić, a później podam tobie rączkę...... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:38 już podsadzam, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka piękna bielizna, właź z powrotem;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:01 No wiesz co, teraz się zwiąłeś za oglądanie mojej bielizny???? I miałeś podsadzić, a nie ciągnąć w dół :)) No chyba, że wcale nie chcesz stamtąd wychodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:03 jak to widoki potrafią zmienić zamiary ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:06 No ty kwilkę tu zostańmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:16 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) po co słowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:37 Ej ,ktos idzie!!!! Boże, jak ja wyglądam??? Włosy rozczochrane, całe ubranie w nieładzie............ Cos ty mnie zrobił:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 11:53 taka duża dziewczynka i nie wie jak to się nazywa ? ;))))))))) ale już przeszedł :))) wcale nie musimy wyłazić ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:10 No wiesz, młoda jeszcze jezdem, nie wszystko wiem :)))) I pewnie już nie wróci ???? Zaraz zawału dortanę... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:19 to Cie tłumaczy, na pewno nie oglądałaś Isaury, ale nic straconego :)))) więc jak się sama orietujesz to co myśmy robili to robia też motylki:))) i po co ten zawał ?;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:38 Isaura jest mnie obca, ale w Kamiennym Kręgu już rozumiałam :) Zawał??? Aleś Ty niedomyślny!!!! Żebyś mnie znowu "ratował" w tym dole :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:42 tu DOPR akcja ratownicza rozpoczęta :)))) tętno 120, jeszcze troszeczkę i można ratować ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 12:56 Ratuj, ratuj......................życie mnie zwracasz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 09:56 szkoda tracić czasu na doły... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:01 z drugiej strony jak by nie te doły nie wiedzieli byś my jak to dobrze na górkach ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Jak mnie jest dzisiaj....................... 08.11.02, 10:04 oka ;) ale jak można spędzic więcej czasu na górkach, to po co siedzieć w tych dołkach... musza być to fakt ale po co tracić na nie tyle czasu??? na górę !!! najszybciej jak można i już! ;) Randia maila odeberz... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara RANDIA!!!! 08.11.02, 10:07 natychmiast stan do pionu, podskocz, zlap reka za krawedz i wyciagnij dupsko z dola, ale juz! dzisiaj piatek, pysk sie sam cieszyc powinien! rob co mowie, albo dzisiaj to ja Cie skopie pod stolem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:11 Żebym ja jeszcze wiedziała, dlaczego????? Niby wszystko jest dobrze, a ja od rana jakby mnie kto pobił......idę się przejść......... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:17 idź, idź i zostaw tego na D. w śmietniku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: RANDIA!!!! 08.11.02, 10:17 saqqara napisała: > rob co mowie, albo dzisiaj to ja Cie skopie pod stolem:)))) widzę że Panie wybierają sie gdzieś pod stół na czeorakach, wesołej zabawy, tylko uważajcie na dłonie by ktoś nie podeptał i na tą część tylną zbyt wypiętą by nie wykożystał Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: już ciut........ 08.11.02, 10:36 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: już ciut........ IP: *.chello.pl 08.11.02, 10:43 Czolem Randyjko, comkaski na rozweselenie gebusi sle, bo jeszcze dzis nie mialam okazji :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 11:02 Babo paskudna, jak sobie twój śmiech przypomnę........... A jak stawianie, hmmmmmmmmmmmmm, jak to było ???? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: już ciut........ 08.11.02, 10:58 Randyja!!!!! uśmiechnij że no ryja!!!!!:))))))))) siostro co sie dzieje?!!!! mogie coś dla ciebie zrobić?!!! Uśmiech i buziole do ciebie śmigają ode mła:) ps. bedziecie dzisiaj? jak nie jedziecie to musowo jesteście ja ci juz tego doła zasypie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: już ciut........ IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:05 stawianie idzie jako tako, wczoraj postawilam dwie, ale mam jeszcze jeden zestawik do przejrzenia, wiec moze i tam sie cos uzbiera. a co, chcesz pomoc Randyjko? Mial byc wizytacja! i gdzie sie panie kuratorki podziewaly wtedy? wodkie pilista? :))))))) a co z moim smiechem? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 11:55 Martuś, oj postawiłabym pare, zwłaszcza dziś :))) A śmiech??? Jest super i taki bez przerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: już ciut........ 08.11.02, 11:08 Iwus,raczej bedziemy :))) i zasypuj kochana sister, bo wiesz jak jest z dołami, niby wylazłaś, a dziura jednak straszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:06 nawet narzekac nie potraficie!!! uspokoic sie ale juz bo jak mi Bog mily, dorwe wszystko po kolei i wyjasnie co to znaczy miec przerabane!!! kontakt III-go stopnia z rekinem ludojadem to jest nic w porownaniu do spotkania z cmentarzem!!!;)) MAwyr kusisz strasznie, oj strasznie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:07 Czesc Szaki, taki juz jego styl, ze kusi :)))))) ciekawe co bedzie dalej, pani kurator! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:14 ja kurator? a fakt, najmoralniejsza sposrod was jestem;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:18 bluznisz dziecko, mowi Ci to ekspert w dziedzinie moralnosci ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:40 ojjj chyba powinnam dorzucic swoje 3 grosze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:30 kto kusią wojuje........;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 11:39 chyba kto Mieciem wojuje ;))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:51 Od miecia się proszę odstosunkować !!!!! Dobry poczciwy chłopina :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 11:56 czyli zostajemy przy pochwie? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:26 szkoda, ze nie przy Artemizie, byloby ciekawiej ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:29 a może jeszcze krokodyl........z kraju Karoliny;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pesymisci z bozej laski IP: *.chello.pl 08.11.02, 12:30 jesli nie chcesz mojej zguby............ lizaczka daj mi luby ;)))))))))))))) ile centimeter masz ty dlugoszcza? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:35 Artemiza może się zmieścic do pochwy ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: pesymisci z bozej laski 08.11.02, 12:58 zwykle pasuje jak ulal, tzn. ta pochwa na nia ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś