bja74 28.03.06, 07:12 Oczko? Lepiej późno niż wcale? Po miesiącach pokornego oczekiwania witam wiosennie Wszystkich forumowiczów:) To chyba śnieg zasypał łącza, lodem skuł światłowody;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: o rety :-) 28.03.06, 08:42 To by sie nam sklad powoli kompletowal ;-))). Dawno Cie, Bjo, nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: ooooo Bjo!!!! Witaj, witaj :) 28.03.06, 10:31 A witam, witam wiosennie wszystkie panie! Jeszcze nam Treia gdzieś przepadła. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: ooooo Bjo!!!! Witaj, witaj :) 28.03.06, 15:48 wstyd mi że nawaliłam, idę do kąta :( ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bja74 :-) 28.03.06, 15:56 Miło Was przeczytać :-) Sam też przyznaję się bez bicia - że nawet na podgądanie forum ostatnio miałam za mało czasu:( Praca... Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi, ucieszeni wiosną, z niezmiennym temperamentem i pasją do dyskusji :-) Jeszcze raz serdecznie witam Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: :-) 28.03.06, 21:55 bja74 napisała: > Miło Was przeczytać :-) > Sam też przyznaję się bez bicia - że nawet na podgądanie forum ostatnio miałam > za mało czasu:( > Praca... > Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi, ucieszeni wiosną, z niezmiennym temperamentem > i pasją do dyskusji :-) > > Jeszcze raz serdecznie witam > Witam, witam! Tak przy okazji to zawsze wyobrażałem sobie, że jesteś przepiękną brunetką z czarującym uśmiechem, a tym czasem piszesz: "Sam też przyznaję się bez bicia(...)" Może to tylko błąd literowy i moje wyobrażenia mają sens, a może nie... Życie jest pełne niespodzianek. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: :-) 28.03.06, 22:11 Spoko, Diabolciu. Prawidłowo sobie wyobrażasz. Bija to piękna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bja74 Re: :-) 29.03.06, 07:31 :)) Diabollo urokliwy - nie rezygnuj tak łatwo ze swoich wyobrażeń:) Nawet jeśli brunetka nie trafia w klawisze;) ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: o rety :-) 28.03.06, 21:10 witamy, witamy. Przykro mi, że ja się ostatnio mocno opusciłam Odpowiedz Link Zgłoś