to.ya 04.04.06, 20:56 Lyon golaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: Meczyk :))))))))) 04.04.06, 23:16 Nooooooo ;(((((( Ale kiedyś dadzą, o!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Meczyk :))))))))) 04.04.06, 23:25 hihi, no:) moze i nasi kiedyś dadzą radę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 06:06 Nasi? Pan mnie nie rozśmiesza, bo zajadów dostanę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 00:46 oglądacie skrót Villareal-Inter??? znów Banasikowski:D jeden z cytatów: 'a fe panie Materazzi!';D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 08:28 boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooski naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajwspanialszy cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowny MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 09:11 Niomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty Potfffffffforzyco, Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 09:47 kocham MILAN jak cholera od kiedy pamietam!!! a najbardziej kocham Paolo Maldiniego huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrraa Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 09:52 :-))))))))))))a ja od zawsze kocham i Milan i Juve :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 09:55 ale MILAN jest the best!!! Juve moze byc, ale dopiero za Milanikiem kochanym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 09:58 W całej rozciągłości się zgadzama z taką kolejnością...wczoraj mój osobisty mąż stwierdził, że mi kupi szalik Milanu....obiecał...ale jak on to zrobi ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Meczyk :))))))))) 05.04.06, 10:52 Herezje mnię tu Qleżanki opowiadacie norrrrrrrrrrmalnie, no!!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś