proces7 Rozumiem 28.06.06, 21:56 Że głoszone przeze mnie tezy, które traktują bana, jako zbrodnię czatową, są niewygodne dla większości ludzi w Lokomotywie. Bo przeciez w tym kontekście to większość z nich to "zbrodniarze". Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: Rozumiem 28.06.06, 22:04 proces7 napisał: > Że głoszone przeze mnie tezy, które traktują bana, jako zbrodnię czatową, są > niewygodne dla większości ludzi w Lokomotywie. Bo przeciez w tym kontekście to > większość z nich to "zbrodniarze". mogliby się wypowidzieć Ci którzy się do tego przyznają, zapewne tu zagladja od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Rozumiem 28.06.06, 22:09 Myślę, że niewiele osób tu zaglada. Jeśli powiem "kilka", to będzie chyba najwłaściwsze określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Rozumiem 28.06.06, 22:10 Procu, na forum się wypiąłeś, a na Lokomotywie zależy Ci jeszcze choć trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Rozumiem 28.06.06, 22:20 miia1 napisała: > Procu, na forum się wypiąłeś, a na Lokomotywie zależy Ci jeszcze choć trochę? Trochę zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Od dłuższego czasu... 28.06.06, 22:24 Prawie każdy numer wpisu jest przy okazji jakąś ważną datą historyczną. Teraz jesteśmy w okolicach Waterloo jakoś, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Dobry dzień 29.06.06, 00:20 To był niezły dzień dla frekwencji w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Dobry dzień 29.06.06, 00:22 podejmuję rękawicę rzuconą w lokomotywie:> Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dobry dzień 29.06.06, 00:24 woow2306 napisała: > grom jeszcze nie spadł:> Wynocha stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dobry dzień 29.06.06, 00:50 woow2306 napisała: > to moje forum:D Ale mój wątek. Won! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dobry dzień 29.06.06, 00:59 woow2306 napisała: > pospamować przyszłam... Kto Cię tu zapraszał? Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Dobry dzień 29.06.06, 00:54 założyleś sobie, że dzisiejszej nocy 2500 "stuknie"?:> Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dobry dzień 29.06.06, 01:04 woow2306 napisała: > założyleś sobie, że dzisiejszej nocy 2500 "stuknie"?:> Widzisz, ze konwersuję z uroczą madzią, co mi się tu wchrzaniasz, co woow? Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Dobry dzień 29.06.06, 00:54 jeszcze chwilkępospamuję i pójdę sobie;) nie dojdziemy do 2500:D Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 00:58 magdajedyna wyraźnie zaraziła się ode mnie natręctwem, tyczącym tego wątku. Nie może spać, chce go zakończyć. Zupełnie jak ja. Uwielbiam Cię madziu. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 01:05 Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarze I myślę sobie, och psiakrew! czyż wszyscy są gówniarze? Ach, nie! Jest kilku wiernych, z tymi pojechałbym nawet do Kielc. A reszta? Ach, reszta, proszę pani, to jest gówno, wprost na szmelc. Pytacie mnie, czemu do Kielc, a nie do Afryki lub na Borneo? O, tam łatwiej przyjacielem być wśród tropikalnych puszcz, Niż gdy za ścianą woła ktoś: puszcz mnie pan, ach, puszcz. A pluskwy, ach, nietropikalne, mnożą się jak w aparacie tym ĄRoneo?. O, tak w ohydnej wszawości małego miastka, Gdy metafizyk głąb wypiera dowolna wprost namiastka, Gdzie zamiast uczuć wszelkich są tylko jakieś marne substytuty, A miłość dają tylko, ach, nieszczęsne prostetuty (Bo krzywych zabrakło już), A syf i tryper biegną w krok tuż, tuż, Gdzie zwykła dorożkarska buda zastąpi wszelkie narkotyki świata, I gdzie jedyne piękno jest: na zgniłych domkach jakaś, proszę pani, wieczorna, ta tak zwana, ach, poświata, I wszystko to na tle zupełnej nędzy W smrodzie u gospodyni jakiejś potwornej wprost jędzy, W ciągłej niepogodzie, co lepsza jest od słońca, Bo wtedy wszystko zda się bliskim już, ach, końca - Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy, I jako jakieś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy. A może piękne to jest, ach, miasteczko, ach, i nawet miłe I niełatwo jest w nim złapać nawet kiłę... W każdym razie tam przyjacielem być i w tych warunkach Trudniej jest niż w afrykańskich najtropikalniejszych choćby wprost stosunkach. Gdy człowiek gębą sra, A tyłkiem podpatruje obroty gwiazd i mgławic dalekich spirale, Gdy mu muzyczka skądiś gra, A on gdzieś przy powale wydusza miliony pluskwich gniazd, Gdy beznadziejność dusi jak ohyda i śmierdząca zmora, Gdy człowiek sobie siebie widzi jako cuchnącego własnym sosem, ach, potwora - Może to wszystko przejdzie, ach, a może nie, W każdym razie to jest wszystko bardzo fe. A do tego napisane nie krwią a gównem, bardzo źle. Ja nie chcę tego, nie, nie, nie! Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy, I jako jakieś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 01:12 miia1 napisała: > Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarze > I myślę sobie, och psiakrew! czyż wszyscy są gówniarze? Podajemy autora i tytuł, miia, jeśli cytujemy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 01:29 Nie podałam, abyś się wykazał obyciem, siroto. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 01:40 miia1 napisała: > Nie podałam, abyś się wykazał obyciem, siroto. Idź już stąd, aligatorze! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 01:55 och, czymże miia podpadła? teraz wielmożna cipa czatowa nie lubi już nikogo? hehe, ach ta frustracja nie martw sie proces, ja jej nigdy nie lubiłam. tym sie róznimy, jestem stała w uczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 02:03 magdajeden napisała: > och, czymże miia podpadła? > teraz wielmożna cipa czatowa nie lubi już nikogo? > hehe, ach ta frustracja > > nie martw sie proces, ja jej nigdy nie lubiłam. > tym sie róznimy, jestem stała w uczuciach. Bo zawołam tu miia i ona Cię zgnoi! miia może każdego na tym Forum zgnoić. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 02:11 magdajeden napisała: > wołaj!! miia kazała Ci powiedzieć, zebyś ją pocałowała w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 02:14 następna marzycielka. niech ją kumpele z lambdy całują. ja sie brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Pieśń pożegnalna dla proca 29.06.06, 02:18 magdajeden napisała: > następna marzycielka. > niech ją kumpele z lambdy całują. > ja sie brzydzę. My w Lokomotywie stosujemy "polityke mijijną". Ta lesba ma nas wszystkich w garści. Tobie też radziłbym nie podskakiwać nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:05 Mimo wszystko obiecuję nie śmiecić. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:15 valmont79 napisał: > Mimo wszystko obiecuję nie śmiecić. A Ty czego tu, ofermo czatowa? Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:28 nic ci do tego czatowa cipo :P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:39 valmont79 napisał: > nic ci do tego czatowa cipo :P miia Ci napisała ten post i wkleiłeś, nieudaczniku czatowy? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:11 jak ty lubisz sie mylić, komp mi sie skanuje :) korzystam z okazji i przyspieszam twoje odejście. cieszysz sie, prawda? ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:19 magdajeden napisała: > jak ty lubisz sie mylić, Nikt nie lubi się mylić, madziu. Bądź dla mnie miła, niebawem odejdę. Dzięki, że pomagasz mi dochodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:27 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > jak ty lubisz sie mylić, > > Nikt nie lubi się mylić, madziu. Bądź dla mnie miła, niebawem odejdę. Dzięki, ż > e > pomagasz mi dochodzić. nie, ja pomagam ci odchodzić. z dochodzeniem radzisz sobie sam. lata praktyki robią swoje, nieprawdaż? > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Czy natręctwa sa zakaźne? 29.06.06, 01:38 magdajeden napisała: > z dochodzeniem radzisz sobie sam. lata praktyki robią swoje, nieprawdaż? Tak, ale dopiero niedawno odkryłem, jakież piękne jest dochodzenie, kiedy wyobrażam sobie przy tym Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 wojna francusko- pruska 29.06.06, 01:17 Teraz jesteśmy gdzieś w tych rejonach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden proces postanowił dziś odejść 29.06.06, 01:28 radujmy się i weselmy się tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Wolniej! 29.06.06, 01:23 Co tak ścigacie? Podkręcacie ten wątek, że aż iskrzy. Chcecie się mnie już pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden szybciej!!! 29.06.06, 01:29 proces7 napisał: > Co tak ścigacie? Podkręcacie ten wątek, że aż iskrzy. Chcecie się mnie już pozb > yć? mhmm :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: szybciej!!! 29.06.06, 01:59 proces, zaczynasz cieniować. czyżbyś sie bał magicznej liczby 2500? :)))) goń, goń swoje przeznaczenie. goń, doganiaj i znikaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Wolniej! 29.06.06, 01:39 widzisz, proces, jak cię tu wszyscy kochają? znowu muszę zwalczyć tę litość, która mnie ogarnia. ludzie nie śpią, bo mają nadzieję, ze jak sie postarają to jutro już cię tu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Wolniej! 29.06.06, 01:42 woow2306 napisała: > chyba nie chcesz prawdy?:> Idź już spać, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Wolniej! 29.06.06, 01:47 proces7 napisał: > woow2306 napisała: > > > chyba nie chcesz prawdy?:> > > Idź już spać, dobrze? prawda kole? twardym trzeba być, nie miękkim. przyjmij prawdę na klatę > Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Wolniej! 29.06.06, 01:43 jutro wstanę, zrobię sobie kawkę, zajrzę na forum i wątek będzie już zamknięty. zapowiada sie cudowny dzień :)))) pa proces :))) a moze powinnam raczej napisać: żegnaj ofermo. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 01:35 Właśnie dyskutujemy o tym w Lokomotywie. Mnie niewątpliwie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 01:39 czy zastałem może magdejedyną? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 01:47 czatowykaleka napisał: > czy zastałem może magdejedyną? Jeszcze jest, ale zaraz udajemy się na tak zwany "cyberek". Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 01:56 hehehe, dobre. kto sie udaje? ty i twoja prawa dłoń? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 02:04 magdajeden napisała: > hehehe, dobre. > kto sie udaje? > ty i twoja prawa dłoń? Plus Twoje fotki i głos, madziu. To idealny komplet do cyberka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 02:07 oo tak, mój głos to jest to co ty akurat znasz najlepiej hehehe, dobry żart przed snem. jeszcze sobie poszukam równie śmiesznych. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 02:13 Wynoś się już stąd! Bo poszczuję sukami* /by sofka/. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 02:19 histeria na myśl o liczbie 2500? :) ide ide Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 01:44 proces, własnie odchodzisz, skoncentruj sie na sobie. jeszcze ten jeden, jedyny raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 01:46 to tam cię jeszcze chcą czytać? pewnie mają jakąś cipę zamiast opa. powinni cie juz dawno wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 21:16 magdajeden napisała: > to tam cię jeszcze chcą czytać? > pewnie mają jakąś cipę zamiast opa. > powinni cie juz dawno wywalić. Fakt, Ty byłaś dobrym opem, najpierw na służbie u yeti, potem u pshema. Wykonywałaś posłusznie rozkazy. Niestety, złamałem Ci karierę czatową. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 21:22 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > to tam cię jeszcze chcą czytać? > > pewnie mają jakąś cipę zamiast opa. > > powinni cie juz dawno wywalić. > heheh no tak, na służbie. to jest świetne określenie mojej osoby, znasz mnie jak zły szeląg :P > Fakt, Ty byłaś dobrym opem, najpierw na służbie u yeti, potem u pshema. > Wykonywałaś posłusznie rozkazy. Niestety, złamałem Ci karierę czatową. > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 21:28 No co? Byłaś dobrą urzędniczką czatową. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 21:32 proces7 napisał: > No co? Byłaś dobrą urzędniczką czatową. mhmm, jassne, urzędniczką. (na czata wchodziłam zawsze w białej blizce i granatowym kostiumiku, jak na urzędniczkę przystało) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 21:39 magdajeden napisała: > mhmm, jassne, urzędniczką. (na czata wchodziłam zawsze w białej blizce i > granatowym kostiumiku, jak na urzędniczkę przystało) W swej aseksualności taka konsekwentna. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 21:48 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > mhmm, jassne, urzędniczką. (na czata wchodziłam zawsze w białej blizce i > > granatowym kostiumiku, jak na urzędniczkę przystało) > > W swej aseksualności taka konsekwentna. a jakże. "...myślisz może, że więcej cos znaczysz, bo masz rozum, dwie ręce i chęć, twoje miejsce na ziemi tłumaczy zaliczona matura na pięć są tacy, to nie żart, dla których jesteś wart mniej niż zerooo, mniej niż zerooo ..." epitafium wstępne part two :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 22:13 no nie mów, ze nie masz matury i piosenka jest na wyrost?? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 22:16 magdajeden napisała: > no nie mów, ze nie masz matury i piosenka jest na wyrost?? Mam, a Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 22:25 hehe, skonczyłam podstawówkę, całe 8 klas, ale jestem bystra z urodzenia taki mały samouczek, wiedziałeś? pewnie nie wiedzialeś, ze ukończyłam korespondencyjny kurs lepienia w modelinie, jak również eksternistyczne studium szydełkowania na czas. :) kształcona jest, a jakże. a teraz, wybacz, muszę sie oddalić, ale nie martw sie, na czas pożegnania zajęłam sobie miejsca w loży honorowej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czy magdajedyna zachwyca? 29.06.06, 22:31 magdajeden napisała: > na czas pożegnania > zajęłam sobie miejsca w loży honorowej :)))) To będzie dla mnie zaszczyt, będę zerkał na Ciebie jak gladiator na żonę Cezara. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden kończymy, panowie i panie, kończymy 29.06.06, 22:54 ten sromotny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: kończymy, panowie i panie, kończymy 29.06.06, 23:01 magdajeden napisała: > ten sromotny wątek To zabierz stąd ten Twój srom. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: kończymy, panowie i panie, kończymy 29.06.06, 23:45 słabe. bardzo słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Ruletka 29.06.06, 01:56 magdajeden napisała: > nie. Ty to tu w tej kwestii masz guzik do gadania akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Ruletka 29.06.06, 02:05 idę spać. znudziło mnie to. żegnaj proces. mam nadzieję, ze mnie nie zawiedziesz i dociągniesz do 2500 i mam nadzieję, ze ostatni wpis popełni ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Chciałbym... 29.06.06, 01:52 Zrobić w tym wątku wpis nr 2500 i pożegnać się tym samym z Forum Lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Chciałbym... 29.06.06, 01:57 proces7 napisał: > Zrobić w tym wątku wpis nr 2500 i pożegnać się tym samym z Forum Lotu. zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Chciałbym... 29.06.06, 02:06 magdajeden napisała: > proces7 napisał: > > > Zrobić w tym wątku wpis nr 2500 i pożegnać się tym samym z Forum Lotu. > > zapomnij. Do spania, magda! Jutro będziesz dalej pisać. Na dzisiejszą noc to juz koniec! Wykonać! Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: Chciałbym... 29.06.06, 02:11 zawsze marzyłem o cyberku z madziąjedyną!zawsze od kiedy ją poznałem Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Chciałbym... 29.06.06, 02:18 ty uważaj, bo znowu ktoś cie będzie śledził hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: Chciałbym... 29.06.06, 02:25 madziu Ty mozesz mnie śledzić pozwalam Ci,zaprowadzę cię do mojej samotni,a potem bedziemy się kochać Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Chciałbym... 29.06.06, 09:52 czatowykaleka napisał: > madziu Ty mozesz mnie śledzić pozwalam Ci,zaprowadzę cię do mojej samotni,a > potem bedziemy się kochać a kosmitom też tak mówiłeś? a tym gościom z CIA? BTW ,dlaczego ten wątek jeszcze istnieje, ktoś tu mnie bardzo rozczzarował! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Chciałbym... 29.06.06, 18:28 magdajeden napisała: > BTW ,dlaczego ten wątek jeszcze istnieje, ktoś tu mnie bardzo rozczzarował! Dobrze, że się stąd już wynoszę, bo narobiłaś mi strasznego obciachu, madgojedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Chciałbym... 29.06.06, 02:19 czatowykaleka napisał: > zawsze marzyłem o cyberku z madziąjedyną!zawsze od kiedy ją poznałem Może urządzimy taki cyber gang bang? Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Chciałbym... 29.06.06, 02:32 mogę dołączyć do was chłopaki? Też bym bzyknęła madzię, ponieważ mnie zachwyca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Chciałbym... 29.06.06, 09:55 proces7 napisał: > madzia jest una heteroseksualna. a na pewno taka jest jak widzi teksty mii. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Chciałbym... 29.06.06, 09:54 miia1 napisała: > mogę dołączyć do was chłopaki? Też bym bzyknęła madzię, ponieważ mnie zachwyca > ;) no nie, bo puszcze pawia. miia ty nawet tak nie żartuj!! ja jem teraz, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 a w Lokomotywie... 29.06.06, 02:08 Właśnie piszemy o tym, jak miia, ten obrzydliwy soliter czatowy, wyssała z Valmonta soki, czyniąc go czatowym wrakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden 1945 29.06.06, 02:11 ha ha ha. jak ten wątek pięknie sie kończy proces, pozwolisz, że jednak wypalę ostatniego papierosa z tobą hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 1945 29.06.06, 02:16 magdajeden napisała: > ha ha ha. > jak ten wątek pięknie sie kończy > > proces, pozwolisz, że jednak wypalę ostatniego papierosa z tobą > > > hehehhe Jakie palisz? Valmont, który jest czatową ofermą, wpadł na pomysł, by Cię zaprosić do Lokomotywy. Ale ja sądzę, że Ty nie jesteś z naszej sfery, prostaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: per scopare e morire con magdauno 29.06.06, 10:08 umieraj juz teraz to wszystko na co możesz sobie pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: per scopare e morire con magdauno 29.06.06, 18:18 Ale tylko z Tobą, madziu. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: per scopare e morire con magdauno 29.06.06, 18:28 magdajeden napisała: > umieraj juz teraz to wszystko na co możesz sobie pozwolic. magdo, a Ty czytujesz mój blog? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 parka bocianów & miłość 29.06.06, 20:11 miłość na całe życie Proces i Magda pięknie sobie klekocą Proc wydeptał już gniazdo i tokować począł Magda niby się broni lecz ogon zadziera Proc z gniazda w tym czasie przegania pokera Pasują do siebie oboje tak mili I Proces zapomniał zupełnie o mii Dlatego życzenia przesyłam serdeczne wielu lat w wątku They let's remain on always Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: parka bocianów & miłość 29.06.06, 20:29 alinka64 napisała: > miłość na całe życie > Proces i Magda > pięknie sobie klekocą > Proc wydeptał już gniazdo > i tokować począł > Magda niby się broni > lecz ogon zadziera > Proc z gniazda w tym czasie > przegania pokera > Pasują do siebie > oboje tak mili > I Proces zapomniał > zupełnie o mii > Dlatego życzenia > przesyłam serdeczne > wielu lat w wątku > They let's remain on always Wzruszające, alinko. Mam łzy w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: parka bocianów & miłość 29.06.06, 20:40 o kuźwa, no to pojechałaś! poproś wlasciciela pokoju, może to jakoś uda sie naprawić jeszcze. porażka na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 20:38 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > umieraj juz teraz to wszystko na co możesz sobie pozwolic. > > magdo, a Ty czytujesz mój blog? nie. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 20:39 Przysięgnij, że nie czytasz. Cała czatowa inteligencja czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 20:46 proces7 napisał: > Przysięgnij, że nie czytasz. Cała czatowa inteligencja czyta. wiesz przeciez, że nie przysięgam w kretyńskich sprawach i wiesz przecież że nie jestem ani czatową ani inteligencją, nieprawdaż? zdarzyło mi sie raz czy drugi zajrzec do ciebie i do jagusi ale taką nudą zawiało, że mi sie odechcialo. nudzą mnie wasze "przemyślenia" - może byłeś łaskawy zauwazyć, że znudził mnie już jakis czas temu czat i jego cała "inteligencja" pożal sie Boże nie, nie zaglądam na żadne blogi związane z czatem. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 20:53 magdajeden napisała: > nie, nie zaglądam na żadne blogi związane z czatem. A ja to wszystko głównie dla Ciebie piszę. Ranisz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 20:56 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > nie, nie zaglądam na żadne blogi związane z czatem. > > A ja to wszystko głównie dla Ciebie piszę. Ranisz mnie. no patrz pan. chcesz plasterek czy chusteczkę? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 21:03 Ale gdy sobie stąd pójdę, przyjdziesz pogadać ze mną na blog, prawda? Albo chociaż na Księgę Gości... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 21:12 proces7 napisał: > Ale gdy sobie stąd pójdę, przyjdziesz pogadać ze mną na blog, prawda? Albo > chociaż na Księgę Gości... nie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 21:18 magdajeden napisała: > nie. Nie mów tak do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 21:25 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > nie. > > Nie mów tak do mnie. a jak mam mówić? tak: nie bywam na twoich stronach, bo cie nie lubię i nie mogę sie już doczekac kiedy znikniesz juz z tego forum? nudzą mnie twoje huśtawki nastrojów, twoja przewidywalność i powtarzalność. wkurza mnie twoje grubiaństwo i olewam twoje smęcenie? tak lepiej? do usług, wszystko byle szybciej dojśc do 2500 > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 21:31 magdajeden napisała: > a jak mam mówić? > tak: > nie bywam na twoich stronach, bo cie nie lubię i nie mogę sie już doczekac > kiedy znikniesz juz z tego forum? > nudzą mnie twoje huśtawki nastrojów, twoja przewidywalność i powtarzalność. > wkurza mnie twoje grubiaństwo > i olewam twoje smęcenie? > tak lepiej? > do usług, wszystko byle szybciej dojśc do 2500 A dałabyś mi dupy, gdybym w zamiam za to zniknął z Twego internetowego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 21:51 proces7 napisał: > A dałabyś mi dupy, gdybym w zamiam za to zniknął z Twego internetowego życia? > i tak znikniesz. nie widzę róznicy, więc po co przepłacać :P "...Wciąż nie umiem być idolem, nie umiem być idolem. Wciąż nie umiem być idolem, widziano mnie z jabolem. Wciąz nie umiem być idolem, leżałem pod monopolem..." epitafium p.3 :D Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 22:00 magdajeden napisała: > nie widzę róznicy, więc po co przepłacać :P Zdradzasz męża, madziu? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: koniec bliski radujmy sie! 29.06.06, 22:18 magdajeden napisała: > nie. Nigdy nie zdradziłaś, ani razu? Ilu miałaś facetów w życiu? Masturbujesz się czasem? Odpowiedz, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Jaka cisza... 29.06.06, 02:33 W takiej ciszy, to słyszałbym głos z czata... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 03:08 Ja jej wierzę, bo miia się na tych sprawach zna. Poza tym miia jest redem w Lokomotywie, więc jej opinia jest wiążąca dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 03:12 proces to całkiem mozliwe,próbuje sie umówić z madzią jedyną od jakiegoś roku,(oczywiście na seks)ale ona zawsze mnie unika!nie wiem co o tym mam sądzić! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 03:15 Odpowiedź jest prosta: λ Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 10:12 proces7 napisał: > Odpowiedź jest prosta: λ fajne cioty są w lambdzie, owszem, ale tylko faceci, baby są za mało kobiece. popatrz na taką miia - gdzie sie podziała jej kobiecość? brak, zero absolutne - i cos takiego ma mnie pociągać. toż już w kalece i w dodatku czatowym jest więcej z kobiety niż w miia. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 18:19 magdajeden napisała: > i cos takiego ma mnie pociągać. toż już w kalece i w dodatku czatowym jest > więcej z kobiety niż w miia. A wszyscy mówią, że jest coś nie tak ze mną, jak mówię, że mam go ochote bzyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 10:10 czatowykaleka napisał: > proces to całkiem mozliwe,próbuje sie umówić z madzią jedyną od jakiegoś > roku,(oczywiście na seks)ale ona zawsze mnie unika!nie wiem co o tym mam sądzić > ! ja ci podpowiem - że jesteś żałosny? ja tam sie ciebie boję, jeszcze ktoś mnie zacznie śledzić, KGB albo co Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: miia twierdzi, że magda jest lesbijką 29.06.06, 10:09 proces7 napisał: > Ja jej wierzę, bo miia się na tych sprawach zna. Poza tym miia jest redem w > Lokomotywie, więc jej opinia jest wiążąca dla wszystkich. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Ruletka 29.06.06, 10:14 jeszcze dwa wpisy i będzie '73 a to jest bardzo dobry rocznik. proces - rozczarowałeś mnie, miałeś dobic do 2500. przestałam sie do ciebie odzywac, dopóki nie przekroczysz powiedzmy 2300 - potem przyjdę ci pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: :> 29.06.06, 18:21 vivalabeer napisał: > Kiedy kolejny zryw piśmienniczo-twórczy? U mnie jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Dzisiejszy nocny rajd... 29.06.06, 18:25 Na tym Forum dźwignął go na piątą pozycję w klasyfikacji: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1373316 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dzisiejszy nocny rajd... 29.06.06, 18:29 Ciekaw jestem, czy dziś ktoś się włączy w grę... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Ruletka 29.06.06, 18:32 wanda_rybka napisała: > wiemy,że więcej niż 2500 się nie pomnieści,to może obierzemy sobie coś innego > za kryterium tego wątku? Kryterium tego wątku jest moje pożegnanie, wando. Najdłuższy pożegnalny wątek na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Jaguś i proces 29.06.06, 18:49 To zdjęcie w przybliżeniu ilustruje sytuację na tym Forum. To nad głową, co pokazuje mi Jaga, to nie jest liść. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Jaguś i proces 29.06.06, 18:50 Aha, no tu link: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3442726.html Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 18:53 Ten dla Justysi, ona lubi takich blondynów: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411992.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 18:58 Ten dla miia, ona lubi takich dużo młodszych od siebie, bogatych i sławnych: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411992.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 18:59 sofka lubi owłosione klaty, temu włosy opadają na klatę, jest dla niej idealny: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411992.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 19:03 dla madzijedynej, lubi bogatych z nadwagą, co widać choćby na moim przykładzie (oby ta nadwaga nie okazała się przyczyną porażki, albo okazała się, w zależności na kogo postawię): sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411992.html?i=4 Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:48 przynajmniej lubi dobrze zjeść. ale jakoś nie w moim typie. może obejrze później innych i podmienię którejs z pań Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:53 sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411869.html?i=4 jak wino, trochę może zbyt włochate to wino, ale marną ma konkurencję, więc wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:55 A ten, madziu: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411869.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:14 fajny. tylko może te włosiny jakieś takie byle jakie. tylko mi blondasów nie pokazuj, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 19:06 Brunet z Alaski dla Katji: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3411992.html?i=5 Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 19:56 A zawodniczek nie masz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:03 tercybiades napisał: > A zawodniczek nie masz?;) Raczej kibicki, nie? Są tu: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=7 Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:20 Miałem na myśli zawodniczki, ponoć też grają w piłkę nawet mają swoją ligę. Gdybym jednak mógł wybietać to ta: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=29 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:31 No llores por mi Argentina: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=35 Zawsze byłem fanem Argentyny. Ale w meczu z Niemcami nie postawię na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:48 A finał będzie taki; sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=2kontra; sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=36 Jest aż osiem kandydatek Brazylii i tylko dwie Niemki... Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:51 sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=2 sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=36 Źle wkleiłem przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 20:56 Ta nie jest w moim typie: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=36 Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:01 Kiepsko z kandydatkami Niemiec, jest jeszcze tylko ta: sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=34 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:02 Czuć feministkę na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:16 ta jest fajna sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3408903.html?i=20 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:20 To jednak miia miała rację, twierdząc, że lubisz kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:26 proces7 napisał: > To jednak miia miała rację, twierdząc, że lubisz kobiety. miia jest fachowcem, słuchaj jej. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:32 magdajeden napisała: > miia jest fachowcem, słuchaj jej. W wielu kwestiach jest fachowcem. Umie robić sporo rzeczy, które widać w necie, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:43 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > miia jest fachowcem, słuchaj jej. > > W wielu kwestiach jest fachowcem. Umie robić sporo rzeczy, które widać w necie, > a Ty? a ja nie muszę sie przed tobą chwalić. tacy jak ty mnie nie dowartościowują. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:47 magdajeden napisała: > a ja nie muszę sie przed tobą chwalić. > tacy jak ty mnie nie dowartościowują. Niestety, sprawa wygląda tak, że jesteś bezbarwna, przezroczysta wręcz. Stawiam 10: 1, że niczego ciekawego nie potrafisz robić w realnym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 21:58 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > a ja nie muszę sie przed tobą chwalić. > > tacy jak ty mnie nie dowartościowują. > > Niestety, sprawa wygląda tak, że jesteś bezbarwna, przezroczysta wręcz. Stawiam > 10: 1, że niczego ciekawego nie potrafisz robić w realnym życiu. > wiesz co będzie najbardziej bolało? że nigdy sie nie dowiesz czy wygrałeś czy przegrałeś, hazardzisto z bożej łaski. "...Nie mam do ciebie cierpliwości To pewne, że już nie będę mieć Minął termin twojej przydatności Gwarancja nie obejmuje cię Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię cię Nie potrzebuję w domu złomu dłużej, nie..." :D czesc 4 zdaje sie, a może 5. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 22:02 magdajeden napisała: > wiesz co będzie najbardziej bolało? > że nigdy sie nie dowiesz czy wygrałeś czy przegrałeś, hazardzisto z bożej łaski Kogo będzie bolało? Hazardzistą jestem wzorowym. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 22:11 proces7 napisał: > Kogo będzie bolało? Hazardzistą jestem wzorowym. > ciebie będzie bolało :))) "...Bye, bye-bye, baby, bye-bye..." :))8 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 22:16 Twoja tępota bywa wzruszająca. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 22:22 uwielbiam jak przestajesz sie kontrolować :)) wyłazi z ciebie takie zwierze, zaraz jak ono sie nazywa, hmmm, niech pomyślę.... szczur, chyba, niee, nie szczur, juz wiem skunks :) procesie powsciekaj sie jeszcze skunksiku :))))) masz ostatnią szansę :)))hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 22:24 magdajeden napisała: > uwielbiam jak przestajesz sie kontrolować :)) > wyłazi z ciebie takie zwierze, zaraz jak ono sie nazywa, hmmm, niech pomyślę... Wiem, że to uwielbiasz, suczko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zawodnicy dla kobiet Forum 29.06.06, 22:51 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > uwielbiam jak przestajesz sie kontrolować :)) > > wyłazi z ciebie takie zwierze, zaraz jak ono sie nazywa, hmmm, niech pomy > ślę... > > Wiem, że to uwielbiasz, suczko. > nie obrażaj mnie bo przyspieszę wątek i nie zdążysz sie spakować! > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 19:08 Znaczy w opisie Forum, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 19:55 No właśnie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 20:01 tercybiades napisał: > No właśnie, dlaczego? Tym bardziej, ze Jaga wie, co jest dla Forum najlepsze i jest jego trybunem (trybuną?): zmieszane.blox.pl/2006/06/Rece-precz-od-8222Lotu8221.html Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 20:14 Nie wypowiem się, oboje was lubię... Pisałem juz że nie rozumiem proces.superhost.pl/blog/index.php/b/2006/06/26/p246#comments Nie zabiegałem też i nie starałem się o to, by link do bloga wisiał na forum, albo gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 20:27 No ale link Przewodniczącej Rady Nadzorczej Forum, to tu raczej powinien być, nie tercybiadesie? Ja u siebie nie daję linków do innych blogów z kilku powodów. Jednym z nich jest to, że u mnie jest sporo spamu. Z początku usuwałem około 100 postów dziennie z reklamą stron porno. Teraz mam filtr antyspamowy. Usuwanie kilkudziesięciu- kilkuset komentarzy z reklamą pornografii jest po prostu uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 20:37 Myślę, że linki do blogów tych, którzy pisują na tym forum, wypowiadają się, byłyby czymś naturalnym. Przynajmiej tak mi się wydaję, ale co ja tam mogę wiedzieć. Chociaż, gdyby oceniać związek blogów z forum i czatem, Lokomotywą, to mój powinien zniknąć a Jagusi się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 20:49 tercybiades napisał: > Jagusi się pojawić. Złóż w tej sprawie wniosek formalny na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 20:55 I tak tu to przeczytają, a ty będziesz miał wątek na miejscu;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:01 tercybiades napisał: > I tak tu to przeczytają, a ty będziesz miał wątek na miejscu;) Tu mało kto zagląda. Oni nie lubią magdyjedynej. Uważają ją za forumowiczkę niższej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:09 Teraz zaczną, szczytowanie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:09 Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:15 proces7 napisał: > Nie sądzę. Nie sądź, a oni i tak przyjdą, kimkolwiek będą ci oni. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:21 Racja, mnie chodzi o to tylko, by to zakończyć wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:11 Wolno sie odświeża... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:20 tercybiades napisał: > Wolno sie odświeża... Ano wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:18 proces7 napisał: > tercybiades napisał: > > > I tak tu to przeczytają, a ty będziesz miał wątek na miejscu;) > > Tu mało kto zagląda. Oni nie lubią magdyjedynej. Uważają ją za forumowiczkę > niższej kategorii. > czy ma być mi przykro? jakoś nie jest, ale mogę sie zmusić Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:25 magdajeden napisała: > czy ma być mi przykro? > jakoś nie jest, ale mogę sie zmusić Cóż Ty tu poczniesz beze mnie? Trochę mi Cię żal. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:33 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > czy ma być mi przykro? > > jakoś nie jest, ale mogę sie zmusić > > Cóż Ty tu poczniesz beze mnie? Trochę mi Cię żal. poradzę sobie, zostaje miia. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:40 magdajeden napisała: > poradzę sobie, zostaje miia. Przecież miia Tobą gardzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:44 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > poradzę sobie, zostaje miia. > > Przecież miia Tobą gardzi. > heh a co ma biedna zrobić innego. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 21:48 magdajeden napisała: > proces7 napisał: > > > magdajeden napisała: > > > > > poradzę sobie, zostaje miia. > > > > Przecież miia Tobą gardzi. > > > heh a co ma biedna zrobić innego. Wiele osób Cię tu ignoruje. Ignorują nawet mnie, za to, że z Tobą piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 22:02 proces7 napisał: > Wiele osób Cię tu ignoruje. Ignorują nawet mnie, za to, że z Tobą piszę. > cel uświęca środki :)))) "...wciąż tylko bla, bla, bla Bla, bla, bla, Bla, bla, bla, Blaaaa - ach w tym sensu brak..." czesc5 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 22:10 Wypadaj stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Dlaczego tu nie ma linka do blogu Jagusi? 29.06.06, 22:15 proces7 napisał: > Wypadaj stąd! już już, chwileczkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wygaszacz ekranu dla Was 29.06.06, 20:02 Wcześnie rozdajesz prezenty pożegnalne, starczy ci do 2500? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Wygaszacz ekranu dla Was 29.06.06, 20:51 tercybiades napisał: > Wcześnie rozdajesz prezenty pożegnalne, starczy ci do 2500? Gadżety. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Będzie, czy nie będzie? 29.06.06, 20:06 Jakiś nocny mecz na Forum, dziś- jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 nadziejka musiała odejść 29.06.06, 20:45 I dobrze się stało, że Katja przejęła Forum. Pod zarządem nadziejki wyglądało żałośnie. Nadziejka nie sprawdziła się jako administratorka. Opa w Lokomotywie też powinna oddać. Nadziejka, tak jak Valmont, jest ofermą czatową. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nadziejka musiała odejść 29.06.06, 20:47 Ale oczywiście koloru nie odda. Karierowiczka z bożej łaski. Będzie się trzymać władzy pazurami. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nadziejka musiała odejść 29.06.06, 20:59 magdajeden napisała: > frustrat. Zmień sobie sygnaturkę, znudziła mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nadziejka musiała odejść 29.06.06, 21:20 na razie nie mogę, nie kupiłam jeszcze merola. na razie poszedł mi rozrząd :( Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 może zaczniesz przychodzić do Lokomotywy? 29.06.06, 21:06 magdojedyna? W sumie to Ci się dziwię, że tam nie zaglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: może zaczniesz przychodzić do Lokomotywy? 29.06.06, 21:21 proces7 napisał: > magdojedyna? W sumie to Ci się dziwię, że tam nie zaglądasz... a czemu to sie dziwić? tam same zadufane podstarzałe tluki przychodzą pewnie, prawda? znudziły mi sie czaty Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: może zaczniesz przychodzić do Lokomotywy? 29.06.06, 21:26 magdajeden napisała: > tam same zadufane podstarzałe tluki przychodzą pewnie, prawda? > > znudziły mi sie czaty Tak, podstarzałe tłuki i zużyte pasztety. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: może zaczniesz przychodzić do Lokomotywy? 29.06.06, 21:34 proces7 napisał: > Tak, podstarzałe tłuki i zużyte pasztety. > raczej pasztety, które chciałby byc zużyte. Odpowiedz Link Zgłoś