Dodaj do ulubionych

Która ma dzis ochote na piwko (wawa)

IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 14:19
no właśnie?.....
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 14:26
      w sylwestrowym rozpedzie chyba lepszy bylby szampan! :)
      • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 14:46
        nie wybrzydzaj kochanie, na szampana przyjdzie czas nieco później... :)
        • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 14:53
          A musi byc piwo, czy może być kieliszek wina ???
        • jasmina_tdi Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 15:05
          Wlasnie mi sie przypomnialo, ze slubowalam abstynencje!
          Pa!

Gość portalu: Albercik napisał(a):

> nie wybrzydzaj kochanie, na szampana przyjdzie czas
          nieco później... :)
          • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 15:11
            czekam jeszcze 15 min, czyżby nie było na forum zwolenniczek dobrego zimnego
            piwa w doskonałym towarzystwie? :))
            • martucha_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 15:24
              a moze byc mile towarzystwo bez piwa? :)))))))))))))
              • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 15:29
                Pewnie, że może - jeżeli tylko masz ochotę...
                • Gość: martucha_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: *.chello.pl 02.01.03, 15:34
                  oprocz tego, ze Twoje towarzystwo jest mile, to powiedz o sobie cos wiecej :)))))))))
                  • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 15:40
                    a co chcesz wiedziec?
                    177
                    blondyn
                    krótkie włosy
                    szare oczy
                    student
                    24 lata
                    A Ty?
                    • florentynka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 15:46
                      No, no, Martucha, czekamy:) A ty?
                      • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 15:48
                        No ja też czekam !!! :))
                        • florentynka Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 15:51
                          Bo w razie gdyby go Martucha nie chciała, może nam by się nadał:)
                          • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 15:55
                            OK, no to ma któras z Was ochotę na potkanie wieczorkiem, bo musze się odkleić
                            od tego kompa, bo osiwieje przy nim :)
                            szybka decyzja!
                            za 10 min juz mnie nie ma
                          • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 15:56
                            Też tak myslę :)))
                            Młody, blondyn z szarymi oczami............... mmmmm. :))))
                            • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 16:00
                              To jak randia?
                              piwko wieczorkiem?

randia_ napisała:

> Też tak myslę :)))
                              > Młody, blondyn z szarymi oczami............... mmmmm. :))))
                              • Gość: pom Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 02.01.03, 16:02
                                Ten tego.... Albercik... przygotuj się, bo jest wulkan nie kobita:)))))

• Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 16:07
                                  e tam jak zwykle pierdu pierdu i nic konkretnego, niby jest tyle kobiet, które
                                  oczekują na faceta a jak widać trudno się umówić z tą jedną :)
                                  • Gość: pom Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 02.01.03, 16:09
                                    heheheeee...:) Randyjko nasze... pierdu... pierdu.... heheee...:))))
                                    Oj, Albercik, lepiej Ty na tę randke nie idź, boś chyba nieświadom randyjkowych
                                    sił witalnych.:))))
                                    • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:17
                                      Przecież ja takie niespotykanie spokojne dziecie...:))))))
                                      • silvii Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:18
                                        "spokojne dziecię"... tia ;))) no prawda!!! zupełnie tak jak ja ;)))
                                        • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:22
                                          Silver............. cholercia !!!
                                          Nie psuj wrażenia na początku..... :))))))
                                          • silvii Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:34
                                            NO WIESZ? ja tu Ci komplemenciory ślę a ty co? wrzeszczysz????

;)))))))))

i tak Cię kocham Paskudzie jeden! ;))))))))
                                • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:07
                                  Pomuś dzięki :))))

A może być jutro ?? Dziś nie mam za dużo czasu.......
                                  • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 16:11
                                    Jutro odpada, cały dziń w pracy - wiesz jak jest
                                    • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:15
                                      Wyślij mi jakieś namiary na siebie..... na skrzynkę..:)
                                      • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 16:17
                                        Ok - spokomann@wp.pl
                                        ja uciekam papa
                                        • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:21
                                          To ty masz wysłać swoje, nie ja....... :)))
                                          • Gość: Albercik Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... IP: proxy / 193.0.117.* 02.01.03, 16:24
                                            popatrz wyzej - już wysłałem
                                            • randia_ Re: eeeeeeeeeeeeeeeeee..... 02.01.03, 16:33
                                              Nic na skrzynce nie ma......:(
                                              • Gość: martucha_ Babeczki IP: *.chello.pl 02.01.03, 21:55
                                                moje kochane. po co mam o sobie opowiadac, jak wiecie jak wygladam ;)))))))))))
                                                • Gość: flo Re: Babeczki IP: *.stacje.agora.pl 02.01.03, 22:29
                                                  My wiemy, ale zżerała nas ciekawość, co zechcesz zdradzić Albercikowi:)
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 02.01.03, 22:38
                                                    zeby mowil do mnie Maksiu :)))
                                                  • Gość: flo Re: Babeczki IP: *.stacje.agora.pl 02.01.03, 22:47
                                                    Straciłaś taką okazję:)
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 02.01.03, 22:54
                                                    niestety, musialam wyjsc, ale nie z Albercikiem :(
                                                  • randia_ Re: Babeczki 02.01.03, 22:59
                                                    Słuchaj ja też załuje że z nim nie wyszłam, ale miałam tyle roboty, ze znów nie
                                                    wiedziałam w co rączki włożyć...... :))))))
                                                  • Gość: flo Re: Babeczki IP: *.stacje.agora.pl 02.01.03, 23:01
                                                    Nie wiedziałaś, gdzie rączki włożyć???? Nie uwierzę:))))
                                                  • randia_ Re: Babeczki 02.01.03, 23:07
                                                    No, nie wiedzialam........... aż tak zle ze mną.... :)))))
                                                  • Gość: flo Re: Babeczki IP: *.stacje.agora.pl 02.01.03, 23:28
                                                    Chyba jakiś filmik instruktażowy będę ci musiała wyświetlić:)))))
                                                  • Gość: Albercik Re: Babeczki IP: 213.241.42.* 03.01.03, 12:32
                                                    i znów jestem i kobity szukam... :)
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 03.01.03, 12:36
                                                    dzisiaj nic z tego :(
                                                    ale moze Randia ;))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Albercik Re: Babeczki IP: 213.241.42.* 03.01.03, 12:38
                                                    szczerze mówiąc jestem tylko na chwilkę i nie "zaczepnie"
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 03.01.03, 12:47
                                                    to co tu robisz?
                                                  • Gość: Albercik Re: Babeczki IP: 213.241.42.* 03.01.03, 12:49
                                                    wpadłem sobie na chwilkę w przerwie w pracy
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 03.01.03, 12:51
                                                    aha, a co robisz w pracy?
                                                  • randia_ Re: Babeczki 03.01.03, 12:56
                                                    Jestem..... :)))
                                                    A co u was ??
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 03.01.03, 13:02
                                                    a nic, kurde, nic mi sie nie chce, nastroj u mnie jakby do dupy :(((
                                                  • randia_ Re: Babeczki 03.01.03, 13:10
                                                    A u mnie coś jakby nieźle... :)))
                                                    Buziaczki kochanie dla ciem i fluidki dobrego humoru....:)**
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 03.01.03, 13:15
                                                    dziekuje bardzo, mam nadzieje, ze pomoga. buziaczki i fluidki odwzajemniam i ciesze sie, ze u Ciebie coraz lepiej :)))
                                                  • randia_ Re: Babeczki 03.01.03, 13:20
                                                    Jak narazie od poczatku roku................ tryskam energią :)))
                                                  • martucha_ Re: Babeczki 03.01.03, 14:04
                                                    tylko tak dalej, czego Ci szczerze zycze :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka