drzejms-buond 05.05.06, 12:34 ogladali King Sajza wczoraj? Lucek cały w pięknych lokach i w makijażuuu jakby prosto z sejmu wyszedł... SPOKO!SPOKO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 12:36 aaa, przypomniało mi się, wczoraj też mówili o tym, że mają kręcić MISIA II, scenariusz już się kończy... pozostaję sceptyczny wobnec pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 12:39 żaden inny Miś TAMTYM misiem już nie będzie. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 12:45 chociaż moze jak bedzie dobry scenariusz i obsada to coś fajnego bedzie. obecnie mamy taką absurdalna sytuację że mozna by pare fajnych teksto do jakiego filmu znaleść. narazie najlepiej to robi SMS. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 13:09 jak to ujął redaktore..ma to być KONTYNUACJA losów bohaterów... czyli ciotka z Londynu też bedzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 13:09 tylko minister już inny :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 14:11 Taaaa... wszystko to takie młode - hrabina Tyszkiewicz, Stur, Jaroszy, Figura. A potem zerknęłam na tefał 4, Brzęczyszkiewicz tyż młodziutki, no i siotra Janiny! Jak jej tam na nazwisko? Normalnie dziewczyneczka! A teraz co? Nadgryzieni zębem czasu. Bożesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 15:16 Cholakooowaaa:) Kingsajza oglądąłam już dawno, ale faktyczie Lucek jakoś pozytywnie.. zakręcony:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: LUCEK w LOKACH :-D) 05.05.06, 16:10 Cholakowa we filmie tak ma. A jak jej prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś