mathias_sammer Re: Dyziu, prosim Ciem 19.05.06, 12:39 Tak jest, Dyziu zluzuj z kosci:) Nie marudkuj. zegnam sie- weekend juz! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyziu, prosim Ciem 19.05.06, 12:55 Kowianeczko, wlasnie Dyziu powiedzial, ze na tym forum nie bedziemy rozmawiac (mam tylko czytac co do mnie mowi). Mozemy rozmawiac gdzie indziej. Jestem juz za stary na dyktowanie mi co mam robic, a zwlaszcza gdzie mam pisac, niemniej z Dyziem rozmawiac juz nie bede skoro udaje, ze nie chce (dziwny czlowiek, te jedna odwage w stosunku do siebie wypadaloby miec). Na forum pisac? Oczywiscie, ze bede - po to jest forum i po to ludzie pisza na nim, by im pomagac w zyciu:) Sik sik M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: Dyziu, prosim Ciem 19.05.06, 13:05 No co Ty, M.S.? Na Dyźka sie obrazasz niczym pensjonarka, o ktorej wpsominales. Badz mezczyzna:)))) Dyziu tylko niepotrzebnie sie denerwuje, a obiecal, ze weekens pedziw radosci, psokoju i z pmylsneiem o sobie:) Mnie raczej cos innego dziwi, od wczoraj dokladnie (jako, ze przysiadlam swoich falduszkow na forum). Dziwi mnie nie Dyziu (Dyziu dziw mnie dziw!), zaskoczylo mnie troszke robienie z geby cholewy, ze niby nie, a jednak tak. Grzeczny jestes na kilka tematow, ktore lubisz, wiec starasz sie te grzecznosc sobie wrodzona:DD zachowac. badz cool i usmiechaj sie, tylko po prostu usmiech do tych, ktorzy robia z geby cholewe (by nie powiedziec inaczej:)))) k. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyziu, prosim Ciem 19.05.06, 13:30 Ja na Dyzia nie obrazam sie, sloneczko. Ja Dyziowi mowie, zeby calkowicie wyluzowal, bo to co Dyzia ewnetualnie denerwuje mnie nie rusza ani ciupinke. Chetnie pogadam z nim na inne tematy, ktore nas WSPOLNIE interesuja, a mamy ich co najmniej kilka. A co do usmiechu (dzieki, ale wiem) to w moim domu (a rodzcow dziadkowie )wychowano mnie tak, ze jak ktos puka to otwieram niezaleznie, czy jest to znajomy, komiwojazer czy Kociki wmawiajce, ze religia Jehowy jest najlepsza i zaprowadzi mnie do zbawienia i wiecznej szczesliwosci. PO prostu tak mnie wychowano- jesli chcialabys zglosic uwagi to pisz tu- przekaze mojemu ojcu, a gdy odwiedze grob mamy tez jej wspomne:) Strzalka! Nie moge czytac i juz jestem spozniony, Odpowiedz Link Zgłoś