kubissimo 06.06.06, 18:30 jeżeli macie HBO, to dzis zaczyna sie bardzo dobry serial swietna obsada, bardzo niebanalne poczucie humoru i generalnie OCH & ACH kubu poleca :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
formaprzetrwalnikowa Re: Trawka 06.06.06, 18:58 masz na mysli ten serial: www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead10&news_cat_id=455&news_id=181354&layout=1&forum_id=4633&fpage=Threads &page=text ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka 06.06.06, 19:10 oh well sa gusta i gusty Lubelska na przyklad porownuje Weeds (tyt. oryginalny) z Sex and the City, ktorego to Sexu obejrzalem pol odcinka i zazenowany zmienilem kanal. za to Weeds obejrzalem juz w calosci dwa razy :) najlepiej dac serialowi szanse i wyrobic wlasne zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Trawka 06.06.06, 19:12 ja bym się chyba nie odwazyła. krytyka jest miażdżąca. ale daj znac, jak obejrzysz Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Trawka 06.06.06, 19:16 Serialu nie oglądałam i nie będę, chociazby z powodu własnozębnego przegryzienia kabla łączącego mnie ze światem mediów. Ale przeczytałam powieść pani Lubelskiej i do tej pory się nie moge otrząsnąć. Normalnie szok. P;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka 06.06.06, 19:23 ?? powtorze lopatologicznie: widzialem ten serial (czyt. Trawkę). dwa razy. w calosci. wszystkie odcinki. za drugim razem nawet z wieksza przyjemnoscia nie wiem na ile Lubelska jest dla Ciebie wyrocznia, ale tu masz dla rownowagi recenzje Orlinskiego: serwisy.gazeta.pl/tv/1,47060,3379161.html Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Trawka 06.06.06, 21:08 faktycznie- troche inna ;) A, nie. nie pisałes, ze WIDZIAŁES dwa razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka 06.06.06, 21:11 <<Lubelska na przyklad porownuje Weeds (tyt. oryginalny) z Sex and the City, ktorego to Sexu obejrzalem pol odcinka i zazenowany zmienilem kanal. za to Weeds obejrzalem juz w calosci dwa razy :)>> (!!!!!!!!) nie zebym byl upierdliwy, ale generalnie wiem co pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Trawka 06.06.06, 22:25 Nie tak agresywnie panieinterlokutorze! Schabomił Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Trawka 06.06.06, 22:31 chorera po rozmowach w tłoku na widok tej pani od razu mi sie morda usmiecha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Trawka 06.06.06, 22:59 fakt, napisałes. odszczekuję pod stołem. mię dziś trochę złośc się na oczy rzuciła, a zatem proszę o wybaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Trawka 06.06.06, 23:09 znaczy się ten, co co go dymem czuć było? ale on był akurat najsympatyczniejszy z całej tej dzisiejszej zgrai... ;) Odpowiedz Link Zgłoś