09.06.06, 12:22
mów i pisz w j.polskim
:P
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: majki 09.06.06, 12:23
      wesola_kicia napisała:

> mów i pisz w j.polskim
      > :P
      przyganiał kocioł garnkowi:)
      • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:25
        schizoo przeciez pisze
    • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:23
      jawohl!
      • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:25
        oj majki majki
        :P
        jak tam
        • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:27
          u mnie szuper, za 8 h i 33 minuty mecz
          • bettina75 Re: majki 09.06.06, 12:29
            Majki pod wplywem mundialu, opanowal Cie niemiecki wirus?:))
          • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:30
            ja go nie zobacze :(
            • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:32
              nie martw się ja też w kraju, ale za to mam zestaw kibica ;-)
              • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:34
                szaliczek browarek
                • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:36
                  24 browarki, 2 flagi , koszulka , szal i tv
                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:37
                    ładny arsenał
                    • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:37
                      i do tego fajna kobietka mnie odwiedza na mecz ;-)
                      • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:38
                        to już po meczu :P
    • more.words Re: majki 09.06.06, 12:41
      eee... jeszcze siue okarze ze zna sie panna na futbolu lepiej od majkiego ;P i
      co wtedy ;)

hiehiehie
      • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:42
        wtedy majki zapadnie się pod ziemie
      • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:44
        ee, wątpie , ale bedzie miło, ona tez się cieszy z mistrzostw, tez jest
        kibicem , kiedys byliśmy ze sobą..., a to długa historia
        • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:47
          ;)
          • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:48
            hej skąd ten )?
            • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:51
              majki1976 napisał:

> hej skąd ten )?

z tąd bo nie cierpie długiej histori
              nawet w szkole
              • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:52
                a nawet nie miałem zamiaru jej streszczać ;-P
                • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:53
                  i bardzo się ciesze
                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:54
                    a Ty z kim spędzasz mecz?
                    • more.words Re: majki 09.06.06, 12:56
                      z browarkami grilem i ziomkami ;)
                    • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 12:56
                      ja hm
                      w łóżeczku :(
                      • majki1976 Re: majki 09.06.06, 12:59
                        widzisz, kicia, nie podobam ci się , tak to byśmy razem oglądali mecz ;-P
                        • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:00
                          majki,nie sądze byśmy dzisiaj dobrze się bawili
                          zapalenie gardła :(
                    • more.words Re: majki 09.06.06, 12:56
                      zapomniałam dodac ze z piłkarzami.. :P
                      • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:01
                        more z 11
                        czy 22??
                        • more.words Re: majki 09.06.06, 13:02
                          ze wszystkimi 22 + ci z ławki ;P
                          • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:04
                            a Ci no
                            komentatorzy ?
                            • more.words Re: majki 09.06.06, 13:08
                              neee !! komentatorzy mnie denerwuja !!
                              sama widze co sie dzieje na boisku :P
                              nie potrzebuje ich krzykow i podniet ;)

a tacy masazysci by sie przydali ;P
                          • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:07
                            kicia gdzie Ty ich pomieścisz w tym łóżku, pomyslmy:
                            -11 na boisku 11 rezerwowych+trener+lekarz+masarzysta X 2 =około 50 chłopa ;-)
                            • more.words Re: majki 09.06.06, 13:09
                              jak ma duze łózko i pokoj :P tooo cooo :P nie da rady ??

Majki !!! czlowiek nie jest taki by soie rady nie dał ;)
                              • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:11
                                more mam duży pokój
                                a łóżeczko na 2 osoby
                              • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:11
                                martwie się o jedna rzecz, bedzie zadyma jak jedni drugim bramkę strzelą ;-)
                            • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:10
                              majki to nie ja ich wybieram
                              tylko more
                              ja do swojego łóżeczka nie wpuszcze dziś nikogo
                              • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:12
                                kicia, sama w taki wieczór?
                                • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:13
                                  no widzisz :(
                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:14
                                    sama sobie wybrałaś samotny wieczór ;-P
                                  • more.words Re: majki 09.06.06, 13:15
                                    biedna kicia...
                              • more.words Re: majki 09.06.06, 13:14
                                kto powiedział ze od razu do łózka ;P
                                na łózko moje trzeba sobie zasłuzyc ;)
                                hihihi

phiii.... to ze wyjdzie na boisko to nic nie znaczy ;) hehe

zreszta co ja gadam.. temat piłkarzy dla mnie zamkniety..ejhhhh...
                                teraz....teraz...hmmm... moze trener brazylijskiego jujitsu ... hihi
                                • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:17
                                  majki,to ,że facetowi dałam kosza to jedno
                                  to że mam kiepski nastrój to kolejne zło
                                  a samoty wieczór to inna bajka
                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:19
                                    biedny ten facet co kosza dostał ,
                                    • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:19
                                      dlaczego biedny??
                                      • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:22
                                        jak mogłaś mu kosza dac facet się pewnie starał, zabiegał.. a tu..
                                        • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:24
                                          7 h 37 minut do meczu
                                          • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:25
                                            majki Ty nic nie rozumiesz
                                            musiałam tak postąpić
                                            ale długo nie cierpiał skoro ma już kogoś nowego
                                            • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:27
                                              oki, oki,
                                              • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:27
                                                - Prosiaczku, Prosiaczku! - woła Kubuś Puchatek - Krzyś dał nam dziesięć baryłek
                                                miodu do podziału. To na każdego będzie po osiem.
                                                - Ależ Puchatku - mówi Prosiaczek - dziesięć baryłek na dwóch, to będzie po
                                                pięć, nie po osiem
                                                - Ja tam nie wiem, ja swoje zjadłem!
                                                • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:31
                                                  hmmmmm
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:35
                                                    a to tak mi się wkleiło
                                                    nawet lepiej ,że ma kogoś,bo
                                                    teraz bym jeszcze bardziej omijała
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:37
                                                    a widzieliście kawałek CRAZY FROG WE ARE THE CHAMPIONS?
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:38
                                                    urywek
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:40
                                                    niezłe
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:41
                                                    nie złe jest to,że
                                                    zaraz usne przed kompem
                                                    ide sobie zrobić kawe
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:43
                                                    zrób 2 jedna z mlekiem i posłodź 2 oki?a ciastka masz?
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:44
                                                    ok kawe Ci zrobie
                                                    mam ciasto rolade czekoladowo truskawkowo
                                                    chcesz?
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:46
                                                    a piekłaś czy kupiłas?
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:48
                                                    kupiłam
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 13:49
                                                    a nie mogłas upiec? piorun wie co w tym jest
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:53
                                                    majki moja sąsiadka zrobiła
                                                    ja jej dałam wszyskto co było konieczne
                                                  • wredna.suka Re: majki 09.06.06, 13:56
                                                    O czym gadacie?
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 13:59
                                                    o kawie i cieście
                                                  • more.words Re: majki 09.06.06, 14:05
                                                    normalnie utyc mozna jak sie z wami kawe pije..zawsze tylko ciasta, ciastka i
                                                    ciasteczka :P
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:07
                                                    more na rowerku to zgubimy
                                                  • more.words Re: majki 09.06.06, 14:12
                                                    kicia... normalnie koncze robic ten skrypt..i na rowereQ uderzam ;)
                                                    pozniej nauka...a poznej..
                                                    wiesz co ;)

jejjuuuu... mundial ;) hihihi

ps. wkrecił mi sie kawałek Bob Marley: Bad Boys ;)

hihi
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:13
                                                    sorki już jestem , musiałem cosik załatwić
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:15
                                                    more miłej jazdy
                                                    majki a ja myślałam ,ze marsjanki Cię porwały
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:16
                                                    h,m, chciałbym , ale musiałem wazny tel wykonać ( ;-)) )
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:17
                                                    <apsik>
                                                    dobra powiedz,że zajałes sie tym ciastem
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:18
                                                    oki, oki jak sasiadka piekła to spróbuje
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:18
                                                    :) no widzisz
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:19
                                                    ochroniarze dzwonia że menelstwo kręci po parkingu firmowym , trzeba iśc
                                                    zobaczyc co jest grane, za 5 minut jestem
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:25
                                                    ok
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:30
                                                    oki
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:40
                                                    wszystko oki,
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:41
                                                    auta Ci nie ukradli?
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:42
                                                    nie, ogladałem nowe autko mojej koeżanki z pracy , fajne, nawet sie przejechałem
                                                  • wredna.suka A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:43

• majki1976 Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:45
                                                    no, tylko ciebie wredna brak tu u nas
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:46
                                                    A bo ja nie czytam cudzych dyskusji :P
                                                  • majki1976 Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:47
                                                    a mozesz
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:48
                                                    wredotko dołącz do nas
                                                    <prosi>
                                                  • majki1976 Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:50
                                                    nikt do mnie nie pisze na poczte, to ja tez do nikogo nie napisze
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:52
                                                    To jakaś insynuacja?
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:54
                                                    nie no skąd
                                                    poprostu Cię lubimy i chcemy żebyś o naszego gg dołączyła
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:57
                                                    No dobra spróbuje...
                                                    Więc o czym gadacie? ;>
                                                    Ale odrazu mówie, że o samochodach nie gadam, bo nie mam o tym pojęcia.
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 14:59
                                                    gadamy o wszystkim i o niczym
                                                    a o samochodach to tylko odskocznia
                                                    żeby nie myśleć o meczu
                                                  • majki1976 Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:01
                                                    musze sie powoli z wami żegnać laseczki, do poniedziałku, zyczac miłych wrażeń
                                                    z meczu i dużo odpoczynku w weekend
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:02
                                                    Oooooo :((((((((((((((((((
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:03
                                                    majki oglądaj mecz za nas dwoje
                                                    jak Ci wiadomo oglądać go nie bede
                                                    miłego weekendu
                                                  • majki1976 Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:05
                                                    tzn że we troje bede ogladał mecz
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:05
                                                    I co kicia? Zakładamy wątek z moją kandydaturą??
                                                    Póki Majki jeszcze jest, żeby się wpisał ;)
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:06
                                                    pewnie,że zakładamy
                                                    majki widziałes @
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:11
                                                    wredna przeczytaj w wątku jabbura
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:13
                                                    Widziałam :)
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:13
                                                    wredotko ja już musze zmykać
                                                    będe o 18
                                                    to pogamamy
                                                    o ile będziesz
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 15:15
                                                    No przecież nie mam innych zajęć... :(((
                                                    Pa.
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 17:54
                                                    wredna uśmiechnij się choc na chwilke
                                                    <prosi>
                                                  • wredna.suka Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 18:06
                                                    :)
                                                  • wesola_kicia Re: A Wy tu sobie dalej gadu-gadu 09.06.06, 18:09
                                                    no jak ładnie :)
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:49
                                                    no ładnie
                                                    ja już bez autka
                                                  • majki1976 Re: majki 09.06.06, 14:50
                                                    sprzedałaś swoje F1 ? za ile?
                                                  • wesola_kicia Re: majki 09.06.06, 14:53
                                                    pewnie
                                                    idż na @

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka