drzejms-buond 22.06.06, 09:55 www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1758&Itemid=53 no i co? miały być koszulki z Raczkowskim i psińco...obleciałem połowę Gródka- dostali ale bez koszulek buuuuuuuuuuu nawet u Jaććki nie było :-[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romana_polka Re: Przekrój 22.06.06, 13:20 a ja mam :))) spokojnie w inmedio nabyłam,w Piotrze i Pawle też całą stertę widziałam no,ale ja na prowincji,a nie w Gródku żyję Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Przekrój 22.06.06, 16:17 fajnie ci :-[ u nasz na wsi to ludzie zawszeć stratne som... ale żeby nawet JAĆĆĆKA nie miała..skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond honor Jaćki 22.06.06, 16:45 honor uratowany! poskarżyłem się i ..sprowadziła dla mnie! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: honor Jaćki 23.06.06, 10:46 no!a robotna jaka..? nie bez kozery mówimy,ze RUCH jak u JAćki w kiosku! Odpowiedz Link Zgłoś
queen.of.mean Re: honor Jaćki 23.06.06, 10:53 > nie bez kozery mówimy,ze RUCH jak u JAćki w kiosku! LOL! chyba bez Kozyry ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: honor Jaćki 23.06.06, 11:51 no ta,jeszcze Kozyry z ziemniakami brakuje...to nie jest jakiśtam kiosk z warzywami.. ona tam mięso ma.. jutro będzie "poradnik spaleologiczny" tylko ciiii Odpowiedz Link Zgłoś