dzidzia_bojowa 01.08.06, 22:00 Film przepiękny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzaczekbzu Re: Stowarzyszenie umarłych poetów 01.08.06, 22:24 Jakoś nie lubię tego Robina, ale to ja-bzowy krzak. Z plotek mogę powiedzieć, że Robin to prywatnie ponoć przesympatyczny gość bez zarozumialstwa gwiazdy. Mam jeszcze więcej ciekawostek o takich gwiazdach, ale się wstydzę pisać, żeby nie bylo,że się chwalę skąd wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Stowarzyszenie umarłych poetów 01.08.06, 22:29 zapodawaj, co tam!;) ja Robina lubię, nawet bardzo:) film świetny, ale u mnie ma dodatkowe zabarwienie, bo oglądałem go wtedy kiedy Papieżowi tak się pogorszyło kilka dni przed śmiercią. tzn. chyba byłem w trakcie i Aaśka napisała mi smsa co się dzieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Stowarzyszenie umarłych poetów 01.08.06, 22:41 Mogę na przyklad donieść, że uwielbiana ostatnio Andżelina Dżoli nie jest ponoć w rzeczywistości nażywo tak piękna jak się o niej mówi. Malżon mój z racji zawodu wykonywanego mial okazję mieć ją na warsztacie,że tak powiem. I nasza piękność to typowy okaz osoby, którą kocha obiektyw. Jej usta są dodatkowo podkreślona makojażem permanentnym, uwydatniającym i tak napompowane wary. A Dijaz Kameron ,kolejna uznawana za piękność to ma ponoć tak zjechaną, a przede wszystkim zaniedbaną cerę,że trzeba sztabu charakteryzatorek i odpowiednigo światla,żeby ukryć to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Stowarzyszenie umarłych poetów 01.08.06, 22:42 Patrząc na te blędy i literówki, czas iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Stowarzyszenie umarłych poetów 01.08.06, 22:46 mje się tam usta Andżeliny nie podobają w ogóle. marne jej starania;P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Stowarzyszenie umarłych poetów 01.08.06, 23:04 Obejrzałam :) I zachwycona nie jestem;) Ale mogę powiedzieć - obejrzałam:D Odpowiedz Link Zgłoś