chloe30 21.08.06, 09:27 Chciałam powiedzieć, że miss to pasztet. A wygląda starzej ode mnei, chociaz jest 8 lat młodsza. Ble :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_ne Re: Pasztet. 21.08.06, 09:58 jak co roku wybrali najbrzydszą...jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 21.08.06, 10:05 E, ta Malwina z zeszłego roku była wg mnie śliczna. No ale ta.... nawet do 10 nie wejdzie na miss świata. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Pasztet. 21.08.06, 11:48 a macie jakąs fote, bo niestety nie ogladałam show :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 sie nie wystrasz :) 21.08.06, 11:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3562386.html Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: sie nie wystrasz :) 21.08.06, 11:57 słabo widac, jedyne co sie w oczy rzuca, to szczena :)) laseczki pewnie niezłe trzaska ;P no i ideał faceta ma dziewczyna niekiepski , taki bystrzacha z niej no, i na polityce sie zna, same pozytywy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: sie nie wystrasz :) 28.08.06, 16:40 > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3562386.html jezuuuuu, jakis zalety musi miec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:07 Na paszczy ona wyglada starzej i ode mnie a ja jastem hmmmm 12 lat od niej starsza. Natomiast ciało ma świetne. Najbardziej mnie powaliło na tych wyborach ze te miski takie głupie. "komu bije dzwon" zapytali jedną a ona...że nie pamięta...hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: Pasztet. 21.08.06, 12:26 A czego Drogie Panie się spodziewałyście ? Ja też nie patrzyłem na ten show i chociazby mnie do stołka przywiązali - też bym nie patrzył . Ciekawe ,kto był w jury :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:27 A ja w przerwie AI przełączyłam i akurat ogłaszali wyniki. Mało z krzesła nei spadłam. Chyba pójde na Miss. Aha, mozna po rozwodzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: Pasztet. 21.08.06, 12:30 Po rozwodzie to tylko na miss mokrego podkoszulka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:32 andregeor napisał: > Po rozwodzie to tylko na miss mokrego podkoszulka :-))) Eee, to niesprawiedliwe jest!!! Wiek mam nadzieję mnei nei dyskwalifikuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:33 No co Ty w dzisiejszych czasach?? Botoks w tyłeczek i fiu!!!!!!w łebku może być proznia.... Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:32 No właśnie ja nie po rozwodzie ale z 2 dzieci, ale za to jak się podbudowałam, zrzucę ze 3 kilo i yes, yes, yes...i tak najlepsza w tym towarzystwie była najstarsza misska czyli Kręglicka. Tak, Chloe my som jak wino .... A ja to już wogóle hahahah...a te blondyneczki to takie jakby siostry ksero były... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:34 Kręglicka to ma kuźwa figurę, że oddałabym za taką z pięc lat życia. Ja może nie mam miskowego wzrostu i figury, ale że nie mam takiej paszczy to się cieszę :)))) No i komu bije dzwon... A chciała któraś zbawiac świat i głodne dzieci???? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:37 e tam dzieci teraz nie na topie są - teraz jest na topie temat ojczyźniany.Czyli z czego możemy być dumni i co jest wizytówką Polski.I czym sie wyróżniają Polacy...no czym???? Nie wiedziały ani o czym szumią wierzby, ani gdzie się podziały tamte prywatki a ten dzwon to juz grom z nieba jasnego... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 21.08.06, 12:39 A ja się cały czas zastanawiam, jak oni w tej kongresowej miss wszechświata zrobią. Ja nie mam aż takiej wyobraźni :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
andregeor Re: Pasztet. 21.08.06, 13:29 To już Polacy sie na takie coś rzucili ??? Aż miss wszechświata im się śni:-)) Ciekawe ,czy wybudowali już miejsce do lądowania UFO ,bo jak narazie to z drogami nie mogą dać sobie rady :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Pasztet. 21.08.06, 16:34 to dopiero bedzie kicha z ta miss swiata. serio mowie. nie wiem, gdzie ich wywioza, zeby jakies ladne zdjecia porobic no i zeby nie lalo!! przeca to zenada bedzie na caly swiat. zdaje sie w zeszlym roku to chyba gdzies w tajlandii czy gdzies bylo, to piknie tam bylo. i palemka, i niebieska woda, i kurortow maja od diabla, zeby one jakos tam sie w tych sukniach od versace prezentowaly... a u nas co? pod rotunda je postawia czy pod palacem? sa piekne miejsca, nie twierdze ze nie, jedynie co, to ta pogoda nieszczesna, bo jakis fotomontaz to zrobia z byle czego... eh... bede ogladala, zeby sie posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 21.08.06, 16:40 Ostatnio to chyba w Chinach było, tam zwiedzania w pizdu. A u nas będzie - Kraków - sukiennice Zakopane - Krupówki Warszawa - Zamek?? I wsio. A, Gdańsk się może jeszcze załapie. Piknie bedzie, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Pasztet. 21.08.06, 17:19 Chloe a Ty tej miski to tak nie lubisz, bo jej sie PiSowcy podobaja czy za ta wielka szczeke? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasztet. 22.08.06, 08:16 Hehe, za wielka szczęke i zmarchy. O jej ulubieńcach Pisiorach dowiedziałam się dopiero wczoraj, a swoja tezę o pasztecie głosiłam całą niedzielę :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Pasztet. 22.08.06, 11:25 a co miala mowic, ze wolalaby byc jak piekna jola? przeca wiadomo, ze lepiej byc maryska taka, co to sie nie potrafi zachowac, albo knypkiem kaczka, co to na tle innych politykow wypada, no......... nie wypada. hehe... jak choragiewki te miski. ale czego sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś