Dodaj do ulubionych

Administrator poszukiwany

27.09.06, 20:17
Potrzebuję pomocy w administrowaniu forum,
może ktoś jest chętny?
Poważne oferty na majla proszę :-))
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 20:18
      Fantka,co jest?
      • mizzzar Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 20:21
        Kiciu,cosmusi byc? pomocy Kobieta potrzebuje:)
      • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 20:23
        Kiciu nie zawsze mam czas wszystko przeczytać,
        ostatnio często wyjeżdżam,
        na urlop też w końcu muszę...
        Jak już wspomniałam forum jest otwarte
        i żeby nadal było tu sympatycznie
        trzeba być czujnym ;)
        • mizzzar Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 20:26
          vide mail Fantka:D
          • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 20:47
            Mizz!
            odpisałam Ci
            • mizzzar Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 20:52
              Ja Tobie tez:) no to sobie popisalismy:)
              • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:07
                piszę ;-)
                • mizzzar Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:08
                  :)
                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:15
                    poszło
                  • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:16
                    Fantka,jeśli masz kogoś na oku to epiej sie zapytaj yej osoby czy pomogłaby Ci w
                    opiece nad forum.
                    • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:24
                      Kiciu to musi być ktoś kto zechce się tym zająć :-)
                      • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:25
                        Screen mi pomagała, ale ostatnio jest zajęta,
                        dlatego szukam do pomocy jedną, dwie osoby
                      • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:26
                        ja moge się zgłosić.
                        • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:49
                          Kiciu wysłałam ci @
                          • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:49
                            Kiciu wysłałam Ci @
                            sory :-)
                            • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 21:53
                              odpisałam
                              • fantka Re: Administrator poszukiwany 27.09.06, 22:10
                                Jutro zapadną decyzje :-)
                                • screen Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 08:16
                                  Screen przeprasza, że zawiodła:-(
                                  Zaglądam kilka razy dziennie, czytam ale nie mam czasu na dyskusje.
                                  Zaczęło się... szkoła, lekcje do odrobienia, praca, zakupy, sprzątanie itd.
                                  Wszystko na moich barkach. Przychodzę do domu padnięta a tu wszystko czeka.
                                  • roborobi Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 08:35
                                    nie zawiodłaś, siły wyższe - robotem nie jesteś przecież :)
                                • roborobi Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 08:36
                                  Konkurencja ostra, a Ty się martwiłaś :)
                                  • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 14:27
                                    Screen,Robi,ma racje,nie zawiodłaś siła wyższa,dziecko jest ważniejsze od
                                    komputera :)
                                    • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 19:48
                                      Screen byłaś ze mną w najtrudniejszych chwilach :-)
                                      i bardzo Ci za to dziękuję.
                                      Rozumiem że nadal zechcesz pozostać
                                      w gronie osób które opiekują się forum.
                                      Ale dla nikogo z nas forum nie jest celem w życiu,
                                      dlatego bywamy tutaj czasem częściej czasem rzadziej,
                                      wszystko w zależności od okoliczności i zdarzeń w realu ;-)
                                      • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 19:56
                                        Fantka,idź na poczte:)
                                        • skorpionica11 Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:09
                                          no no to to bedzie niezła ekipa adminowa
                                          :P
                                      • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:04
                                        Kicia i Mizzar wczoraj "na gorąco" zgłosili akces do administrowania forum.
                                        Obydwojgu do dzisiaj dałam czas na podjęcie decyzji.
                                        Kicia jeszcze mi nie napisała czy podtrzymuje swoje wczorajsze zgłoszenie.
                                        Mizzar jest chętny tylko trochę się obawia ;)
                                        Moim zdaniem dla forum byłoby najlepiej
                                        gdyby opiekował się nim doborowy zespół kilku osób.
                                        Znam dobrze Kicię, Screen i poznaję Mizzzara.
                                        Głęboko przekonana jestem że w czwórkę
                                        bezpiecznie prowadzić będziemy nasze forum wśród raf i mielizn.
                                        :-)))
                                        • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:06
                                          VIKTORIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          Jest zgoda Kici :-)
                                          • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:09
                                            fantka napisała:

> VIKTORIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            ?????????????????
                                            • voker Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:11
                                              victory

www.ling.pl
                                              • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:13
                                                mówcie do mnie duzymi literami<prosi>
                                          • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:12
                                            Przedstawiam zespół administratorów forum:
                                            Wesola_kicia, Screen i Mizzar
                                            :-)))
                                            • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:14
                                              Gratulacje dla zespołu adminów :-)))))))))))

@)----->-------->------------
                                              • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:16
                                                Kiciu masz rację :-)
                                                już się poprawiam :-)
                                                • wesola_kicia Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:24
                                                  hihi :)
                                                • asiunia311 Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:24
                                                  No to mamy Trójcę wybraną:-)))
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:25
                                                    Dobrze mówisz Asiuniu ;-)
                                                  • voker Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:25
                                                    no nie do konca bo w sumie jest 4 opow razem z fantka... :)
                                                  • asiunia311 Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:26
                                                    Fantka to Matka-Założycielka;-)))
                                                  • asiunia311 Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:26
                                                    Jakaś nagroda za trafną odpowiedź przewidziana?;-)
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:26
                                                    Voker jak na razie to ja
                                                    nominowałam dwoje nowych adminów ;)
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:26
                                                    nagrody, zabawy i drinki u kelnera pod palmą ;)
                                                  • voker Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:30
                                                    >Wesola_kicia, Screen i Mizzar

i Ty :)

a na powaznie maja prawa zalozyciela? :)
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:32
                                                    Prawa założyciela pozostawiłam dla siebie ;-)
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:34
                                                    Ale zarząd jest czteroosobowy i demokratyczny,
                                                    ja tylko będę wykonawcą zarządzeń i uchwał zarządu ;-)
                                              • voker Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 20:25
                                                i kto tu rozdaje stolki? :-)P
                                                • mizzzar Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 22:29
                                                  stolki rozdaje rzadzacy:)
                                                  zresztamoj stolek jest kiepski: kluje w zadek i po dlugimsiedzeniu robi owalny odcisk:) a jak Wasze?
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 22:34
                                                    Mizz już narzekasz?
                                                  • fantka Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 22:42
                                                    Mizz gdyby Twój stołek był za wygodny
                                                    to usypiał by Ciebie ;-)
                                                  • mizzzar Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 22:59
                                                    Masz racje;) ale ja lubie tak sobie no...
                                                    Ale zasnac nie pozwala szczwany lis:) jak tylko chce zasnac tomusze sie poprawic na nim i od razu sen przechodzi... Rany zeby to byla jedyna rzecz, ktora spdza sen z powiek...
                                                  • screen Re: Administrator poszukiwany 28.09.06, 23:32
                                                    Witam po raz drugi
                                                    Najpierw gratulacje i podziękowania dla Nowych Administratorów za chęc
                                                    współpracy. Ciesze się, że Fantka podjęła taka decyzję, bo miałam wyrzuty z
                                                    powodu swoich zaniedbań.
                                                    Fantko dziękuję za dobre słowa. Innym tez dziękuję za pocieszenia;-)
                                                    Dzisiaj dopiero teraz mam chwile aby posiedzieć przed komputerem. Niestety ze
                                                    świadomością, że na jutro praca juz czeka.
                                                    Chyba teraz musze częściej zaglądać na jakieś forum o radzeniu sobie z dziećmi.
                                                    Zyczę miłej nocki.
    • roborobi Fantko gratuluje dopięcia sprawy do końca :) 29.09.06, 13:46

• fantka Re: Fantko gratuluje dopięcia sprawy do końca :) 30.09.06, 16:10
        Dziękuję Robi!
        Wiem że Ty mnie dobrze rozumiesz
        i wiesz że to jeszcze nie koniec ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka