mateuszwierzbicki Re: miec umalowane usta 08.11.06, 17:29 oj, podnieca mnie czerwona szminka na kobiecych ustach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: miec umalowane usta 08.11.06, 17:34 mateuszwierzbicki napisał: > oj, podnieca mnie czerwona szminka na kobiecych ustach ;) a mój facet mi zawsze wypomina, że znowu się "chemią" wysmarowałam, a dla złagodzenia dodaje, że bez "chemii" tez mam ładne usteczka, cwaniaczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: miec umalowane usta 08.11.06, 18:36 i to lepszy cwaniaczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: miec umalowane usta 08.11.06, 18:59 ja ostatnio tez ;d;) ale blyszczykiem przezroczystym z brokatem ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec umalowane usta 08.11.06, 21:51 Mam cala szuflade szminek,blyszczykow,kontorowek i pedzewlkow.To taki moj fetysz,ale na czerwono ust nie maluje. Ps.Moze niedlugo cos Ci Mat przesle na skrzynke w zwiazku z tematem;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec umalowane usta 08.11.06, 21:58 Bo wiesz,historia jest dluga;) Kolezanka potrzebowala miec portfolio do szkoly wizazu.Szalona wziela mnie za modelke i na jednym z tych sesjowych zdjec mam wlasnie czerwone usta...Musze tylko wydebic te zdjecia,i wtedy Ci tajemna poczta przesle Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: miec umalowane usta 08.11.06, 22:00 ooo, dzięki z góry Beemciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec umalowane usta 08.11.06, 22:11 Dobrze,ze to tylko Ty,bo gdyby reszta Listonoszy/ek miala to zobaczyc,to bym chyba umarla;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: miec umalowane usta 08.11.06, 22:27 no coś Ty, tylko ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: miec umalowane usta 09.11.06, 09:41 ja niestety w czerwonej szmince fatalnie wygladam :( chyba jestem jedyna kobieta na swiecie ktora nigdy czerwonych ust nie bedzie miec, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: miec umalowane usta 09.11.06, 12:12 nie jedyna Grzybciu, znam takich kilka i one nie beczą z tego powodu tak jak Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: miec umalowane usta 09.11.06, 12:47 bo ja bym kciala miecv choc raz takie sensualnie czerwone usta a la famme fatale, a nie moge bo jak kretyn wygladam :( Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec umalowane usta 09.11.06, 13:55 Ja tez z czerwonymi ustami wygladam idiotycznie,ale umalowac sie tak do zdjecia to co innego! Odpowiedz Link Zgłoś