Dodaj do ulubionych

Dzis zamierzam :)))

11.11.06, 20:26
Obejrzec film :)) o 21.45. na tvn
Jak stracić chłopaka w 10 dni
Gwiazda reklamy chce zerwać z promocją sprzętu sportowego i zająć się
diamentami. Aby zdobyć kontrakt w tej branży, mężczyzna zakłada się z szefem,
że w ciągu dziesięciu dni rozkocha w sobie nowo poznaną dziewczynę. Wybór
pada na Andie, redaktor kobiecego pisma. Ben nie wie, że stał się również
obiektem zakładu. Dziennikarka na użytek artykułu podczas dziesięciu randek
ma popełnić wszystkie typowe kobiece błędy i w ten sposób zakończyć
obiecującą znajomość. Realizacja obu planów okazuje się niezmiernie trudnym
zadaniem.
Obserwuj wątek
    • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:28
      A ja mam zamiar....hehehehe...nie powiem Wam ,bo smaka Wam narobie:PPP
    • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:29
      dzięki za podpowiedź
      na sobotni samotny wieczór komedia jest ok
      • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:30
        Girl!
        nie drocz sie z nami,
        powiedz ;)
      • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:30
        Opowiecie jutro czy warto było ogladać?
        • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:31
          Girl nie wykręcaj się ;-)
          • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:33
            girl osz ty nie dobra ;P:P
            ty tu tam nie ściemniaj
            ehehee
            • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:34
              A co chcecie wiedzieć,co?:PPP
              • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:48
                chcemy wiedzieć co dzisiaj będziesz robić
                najlepiej ze szczegółami ;)
                • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:50
                  fantka napisała:

> chcemy wiedzieć co dzisiaj będziesz robić
                  > najlepiej ze szczegółami ;)
                  hehe no właśnie :P:P:P
                  • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:51
                    Jesteście pewne,ze chcecie?:PPP
                    • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:53
                      girl32 napisała:

> Jesteście pewne,ze chcecie?:PPP
                      Tak jestewm pewna -jak nigdy w zyciu :P
                      • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:54
                        Taaa,a później za te szczegóły posadzą mnie w "Oślej ławce":P
                      • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 20:55
                        ja też zaryzykuję wiedzą
                        • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:00
                          Najpierw moje panie muszę zapędzic starsze dzieciatko do łóżka bo nic z tego
                          nie będzie:P
                          Później aromatyczna kąpiel,po kąpieli
                          aromatyczny ....masaż,rękoma...hmmmm...równie aromatycznego mężczyzny:PPP
                          Póżniej.........................................................................
                          ................................................................................
                          ................................................................................
                          ...........ach..................................................................
                          .....................................mmmmmmmmmmmmm..............................
                          .........ooooooooooooooooooooo..................................................
                          ........................................................och.....................
                          .....................................i chyba wszystko
                          powiedziałam:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                          PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                          • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:02
                            heheeee
                            no widzisz jakie to proste a tak nie chcialas :P
                            hmm to ty masz 2 dzieci a ja myslałam ze 1 dziecko :)))

nie ma to jak masaż :P
                            • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:03
                              Dwoje kochana,dwoje:)
                              • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:11
                                miłego wieczoru Ci życzę Girl!
                                i oby było lepiej niż planujesz ;-)))))))))
                                • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:17
                                  Dziękuję Fantko:)
                                  Jeszcze się nie zawiodłam:)
                                  • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:17
                                    pozazdrościć :-))))
                                    • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:19
                                      Eeee...bez przesady.Znam takich co by powiedzieli "przecież spełniasz tylko
                                      swój małzeński obowiązek":)
                                      Samo zycie,nie?
                                      • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:20
                                        girl32 napisała:

> Znam takich co by powiedzieli "przecież spełniasz tylko
                                        > swój małzeński obowiązek":)

ręki opadają na takie podejście
                                        • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:22
                                          oj tak zgadzam sie ze
                                          rece opadaja
                                          ;//
                                        • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:22
                                          Żebyś wiedziała,ale to są poprostu ci nieszcześliwcy...
                                          • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:26
                                            no bo tyle obowiązków mają ;)
                                            • girl32 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:27
                                              Albo nie potrafią rozmawiać,ot cała tajemnica.
                                              • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:29
                                                girl32 napisała:

> Albo nie potrafią rozmawiać,ot cała tajemnica.
                                                niestety i tj. jest błąd
                                                • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:32
                                                  muszą chcieć rozmawiać
                                                  • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:40
                                                    no własnie a z tym to juz gorzej

fantka napisała:

> muszą chcieć rozmawiać
                                                  • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:43
                                                    znaleźć odpowiedniego partnera
                                                    to tak jak trafić szóstkę w totka
                                                  • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:46
                                                    fantka napisała:

> znaleźć odpowiedniego partnera
                                                    > to tak jak trafić szóstkę w totka

hehehee
                                                    bardzoo dobre spostrzeżenie fantko :P
                                                  • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) papatki dziewczyny 11.11.06, 21:47
                                                    miłego i udanego wieczorku ;P
                                                  • fantka Re: Dzis zamierzam :))) papatki dziewczyny 11.11.06, 21:55
                                                    ide film oglądać ;)
                                          • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:27
                                            jesli sex w zwiazku jest nie udany to nie ma sensu sie wiazac z taka osoba
                                            lepiej poszukac kogos innego
                                            bo sex udany jest wazny ,przynajmniej dla mnie ;P
                        • skorpionica11 Re: Dzis zamierzam :))) girl 11.11.06, 21:00
                          nie trzymaj nas w napieciu
                          ;P:P;P
    • more.words Re: Dzis zamierzam :))) 11.11.06, 21:55
      hehehe

fajny fajy..

ale jushh mam go dosc..

za duzo razy widziałam..
      hiehiehie

mam pare filmow - w standarcie - ze jak nie wiem co sobie obejrzec to własnie je
      właczam.. noo i miedzy innymi własnie to :PP

hihihhi

choooociaz....

moze sie skusze ;))
      • fantka Re: Dzis zamierzam :))) 12.11.06, 09:23
        fajny film,
        dobry na sobotni wieczór ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka