justynella 06.12.06, 08:34 jakiś fajny sie tu znajduje ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: Mikołajek 06.12.06, 10:04 justynella napisała: > jakiś fajny sie tu znajduje ;P > Fajnych nie ma, ale jest jeden swiety ... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mikołajek 06.12.06, 10:10 Hmmm jak sądze nie siebie masz na myśli?;) jak samopoczucie kocura? oddany już?;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Mikołajek 06.12.06, 12:22 fajny .. nie wyklucza świętego .. święty nie wyklucza .. fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Mikołajek 06.12.06, 13:33 justynella napisała: > fajny .. nie wyklucza świętego .. > święty nie wyklucza .. fajnego > E tam! Ja bardziej lubie fajne a swiete no moze troche ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Mikołajek 06.12.06, 13:30 monnia3 napisała: > jak samopoczucie kocura? oddany już?;) Opowiedziałem mu o Tobie ucieszył sie ... choc nie wiem czy sa ku temu powody Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mikołajek 06.12.06, 13:37 Hmmm masz wątpliwości czy jestem godną polecenia opiekunką kocurów?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Mikołajek 06.12.06, 13:47 monnia3 napisała: > Hmmm masz wątpliwości czy jestem godną polecenia opiekunką kocurów?;) Ja nie mam, ale ta bestia tyle sobie obiecuje, ze sam mam watpliwości. Jak mu powiedzialem ze lubisz jazz facet zwariował ... Powiedział przy tym coś w rodzaju " Królestwo za konia" popieprzony ten moj kot. Chyba go nie oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mikołajek 06.12.06, 13:50 Kot jak kot...ale ciekawe jaki właściciel okazałby się tyranem;) zaraz królestwo...oj tam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Mikołajek 06.12.06, 13:54 monnia3 napisała: > zaraz królestwo...oj tam;) Tez mu to powiedzialem , malo sie nie obrazil .. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mikołajek 06.12.06, 14:14 Obłaskawiłeś go jakoś rozumiem;) troszke smietanki wlałes na spodeczek ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Mikołajek 06.12.06, 14:19 monnia3 napisała: > Obłaskawiłeś go jakoś rozumiem;) troszke smietanki wlałes na spodeczek ?;) lubie swojego prywatnego kota, kazdy go w koncu ma ... choc moze o tym nie wie ... to i czasem mu dogadzam Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Mikołajek 06.12.06, 13:25 byl tu taki jeden, ale obecnie ma spore klopoty, bo sie okazalo, ze sniezynka w zamian za sex dostala robote u niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
samotny.rycerz Re: Mikołajek 06.12.06, 15:28 witaj cieplo jesli masz ochote na wartosciowa rozmowe oraz chcialabys otrzymac w prezencie godnego siebie Rycerza prosze zastukaj do bram mego Grodu samotny.rycerz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Mikołajek 06.12.06, 15:31 To juz tu nie można porozmawiać?;) podaj jakiś ciekawy temat przynajmniej;) Odpowiedz Link Zgłoś