Dodaj do ulubionych

Róbta dzieci!!!!!!!!!!!!

30.01.07, 09:12
co najmniej 4dzieci - POJEBAŁO, POJEBAŁO DO RESZTY!

Taaaaa, wzorami niech będą miłościwie nam panujący bliźniacy : jeden z 1
dzieckiem,
drugi nawet bez kobiety (z Penam Sefanem zapewne w szafie, buahahahahahah).
Pan Piłka ryzykuje pozycję w partii, uderzając swoich
Ukochanych Przywódców w czułe miejsce...

A tak swoją drogą - ciekawe co on łyka i dlaczego nikt go nie leczy????

Czyżby wszyscy psychiatrzy wyjechali na zachód?????

Rrrrety, o takie Polskie walczyli nasze dziady, buahahahaha....
Obserwuj wątek
    • ciociapolcia Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 09:16
      Generalnie, to jak ktoś chce to niech się rozmnaża... A ten 1tyś. złociszy, to
      o kant dupy...
      Ale cóż, zachęcić jakoś trzeba... W końcu kto będzie tyrał na nasze emerytury
      kiedy zus zbankrutuje?
      • wredna_zmija Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 09:21
        Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że niestety chociażby popegeerowska
        (sorri bez obrazy) ciemnota pójdzie na ten układ i płodzić, rodzić bedą zmamieni
        tym pożal się boże tysiakiem, którym to co najwyżej dupę jednemu dziecku bedą
        mogli obetrzeć....
        • boo-boo Aaaaaaaaaaaaa 30.01.07, 10:22
          No i ciekawe, kto i na jak długo im tą kasę zagwarantuje bo w tym kraju to
          kurwa rządy jak zawieje, co trochę to kurwa "lepsze" pomysły. Jak czytam te
          wiadomości....
          JA PIERDOLĘ!!!
          No i jeszcze powinno być kryterium, że dwójka z nich powinna być chłopcami i
          mieć na imię Jacek i Placek. Wtedy wszyscy próbowali by do skutku, aż się uda
          dwóch chłopaków zmajstrować.
          Bosze.....Żmija napisz, że mnie się to śni...
          • wredna_zmija Re: Aaaaaaaaaaaaa 30.01.07, 10:47
            Uprzejmie donoszę, iż nie jest pani pogrążona w żadnym śnie - to nie koszmar, to
            jawa...
            • sunrise2006 Re: Aaaaaaaaaaaaa 30.01.07, 10:59
              rany, po...ało ich??? już nie moge ichsuchać/ani czytać. Co za poroniony
              pomysł, teraz to dopiero zaczną się w biednych rodzinach wyścigi na dzieci, by
              dostać ten marny tysiąc złotych, a dzieci potem nie bedą i tak miały co do
              pyska włożyć, bo w końcu 8-osobowa rodzina za tysiak dużo się nie najje. I
              jeszcze te ich ciągłe próby by przywiązać kobietę do siedzenia w domu!!!
              oni są poronieni!!! ;))
          • ewa.x Re: Aaaaaaaaaaaaa 30.01.07, 11:09
            Boo-boo ciesz się, że patrzysz na to wszystko z daleka, normalnie jak czytam takie rzeczy to w tej chwili spakowałabym rodzinę wyjechała stąd jak najdalej...aaaaaa jadę do Ciebie:)
            • paola1 Re: Aaaaaaaaaaaaa 30.01.07, 11:14
              Jaaaaasne, jeść nie będą mieli co i ubrać się też nie będzie w co, ale za to
              dostaną DARMOWE wejścia do muzeów, kin i teatrów - rewelacja!!
            • boo-boo Re: Aaaaaaaaaaaaa 30.01.07, 12:18
              Ano, zapraszajem, tu trochę jak w disco-polo (nie żebym coś do muzyki
              miała), "niech żyje wolność, wolność i swoboda". Kurwa, żeby człowiek dopiero w
              obcym kraju to poczuł.....
      • juliana03 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 21:54
        jak ja (zepsuta, bo mezem pogardzilam) mam w tej syfolandii dziecko na ludzi
        wychowac? skoro wokol bagienko, a wrecz bagno!!!!

z innj beczki, uczycielka jestem, wiecie co na radzie pdagogicznej omawiano we
        szkole
        1. po wstepie, ktory stanowil prezentacje zdjec mezow, dzieci itd, (co kto ma),
        dyrektor przeszedl do spraw merytorycznych mianowicie- drozdzowek!
        Nauczyciel ma dbac zeby dziecko mialo drozdzowke, lub kanapke, MIMO ze nie chce
        tej kanapki poniewaz jesli jest w szkole od 8.00 do 10.00 nie czuje glodu, gdyz
        spozylo sniadanie w domu!!! to nie wazne, dziecko ma k.... zjesc ta kanapke,
        czy mu sie to podoba czy nie!!! Nauczyciel ma zanotowac, ze wszystkie dzieci
        korzystaja z dozywiania!!! Uwaga!!! w tej sprawie moga byc nagonki z
        kuratorium!!!

szkola giertycha wlasnie w calej okazalosci włala!!!
    • joanna784 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 13:07
      samo robienie to nawet przyjemne.dla zabezpieczenia tabsy łykam i mogę się
      dostosować.robię dzieci aż strach!! co wieczór:D
      a tak serio to mam takie przeczucie że menelstwo się szeżyć zacznie,bo kto tych
      dzieci za tego tysiaka narobi?no i te darmowe wejściówki do kina- buahahahaha
      to dobre było.
      odrazu mi się przypomina "szczęśliwego nowego jorku":masz to w polsce??masz to
      w polsce??- ano mamy (no i bluźnić nie można bo cie tvn złapie)
      • rzaba10 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 15:06
        No to jesli dobrze kalesony uloze to blizniaki maz mi trzasnie i wracam do
        kraju..!!Bo ta obietnica, slownie jednego tysiaca,perspektywa takiej ilosci
        wolnego czasu aby pojsc do kina i teatru za darmo.Poprostu przekonala mnie!:)
        Wracam jak tylko urodze.
        Ps.
        Liste potrzebnych dokumentow,pieczatek i formularzy do wypelnienia wraz z
        adresami urzedow przeslecie mi kobialki,co?
        Dzis to juz na pewno nie zasne:)))))
    • ja_on_line Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 15:12
      "...Tam, gdzie dzieci będzie więcej niż sześcioro, posłowie proponują dać
      tysiąc złotych pensji miesięcznie dla matki na wychowanie..."

Jeśli będą wypłacać po 1000zł na każde dziecko i co miesiąc przez 18 lat to ja
      tam jestem skłonna wyprodukować jeszcze czteroosobowy elektorat dla PIS-u a jak
      się postaram to może i za jednym zamachem się uda skoro już mam bliźniaki :)
      • legwan4 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 15:39
        Dziewczyny mieszkam w tym kraju,ale czy my żyjemy w średniowieczu ????.Kurna
        uciekać stąd,gdzie pieprz rośnie,nawet tam....
        • s.dominika Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 17:57
          Że kraj powalony, to wiadomo. Ale pomyślcie, jaki naród powalony, że takich
          kretynów wybrał. Nad tym ubolewam najbardziej.

Jak słyszę takie teksty, to odechciewa mi się jakichkolwiek dzieci. Oni może są
          kosmitami w tym sejmie, co? Wybraliśmy (ja głosowałam na kogo innego, więc się
          nie poczuwam) kosmitów !! Być może życie w rodzinie kosmitów wygląda jakoś
          inaczej, dzieci pewnie żywią się planktonem i modlitwą - a za pracę społeczną
          nie trzeba podatków płacić i jakoś leci.
          Co innego u nas na dole.

A najbardziej mnie denerwują posłanki, które takie święte, chciałyby, żeby po 10
          dzieci było, żeby kobieta nie pracowała, tylko wychowywała, karmiła, prała,
          sprzątała i się modliła oczywiście. No więc ja się pytam, skoro jest taki model,
          które one prezentują - TO CO KURWA ONE ROBIA W SEJMIE? Przecież powinny dawać
          przykład.

A to czytałyście???

"Jestem kobietą szczęśliwą. Rano wstaję razem z moim mężem i gdy on goli się w
          łazience, przygotowuję mu pożywne kanapki do pracy. Potem, gdy całuje mnie w
          czoło i wychodzi, budzę naszą piątkę dzieciaczków, jedno po drugim, robię im
          zdrowe śniadanie i głaszcząc po główkach żegnam w progu, gdy idą do szkoły.

Zaczynam sprzątanie. Odkurzam, podlewam kwiatki, nucąc wesołe piosenki. Piorę
          skarpetki i gatki mojego męża w najlepszym proszku, na który stać nas dzięki
          pracy Mojego męża, i rozwieszam je na sznurku na balkonie. W międzyczasie dzwoni
          często mamusia mojego męża i pyta o zdrowie Swojego dziubdziusia.

Teściowa jest kobietą pobożną i katoliczką, znalazłyśmy wiec wspólny punkt
          widzenia. Po miłej rozmowie, jeśli już skończyłam pranie i sprzątanie, które
          dają mi tyle radości i poczucie spełnienia się w obowiązkach, idę do kuchni i
          przygotowuję smaczny obiad dla naszego pracującego męża i ojca, który jest
          podporą naszej rodziny i dla naszych pięciu pociech.

Kiedy już garnki wesoło pyrkoczą na gazie, a mieszkanie jest czyste, pozwalam
          sobie na chwile relaksu przy płycie z Ojcem Świętym i robię na drutach sweterki
          i śpioszki dla naszej szóstej pociechy, która jest już w drodze, a którą Pan Bóg
          pobłogosławił nas mimo przestrzeganego kalendarzyka, co jest jawnym znakiem Jego
          woli.

Nie włączam telewizji, ponieważ płynący z niej jad i bezeceństwo mogłyby zatruć
          wspaniałą atmosferę naszej katolickiej rodziny. Czasami haftuję tak, jak
          nauczyłam się z kolorowego pisma dla katolickich pań domu, albowiem kobieta nie
          umiejąca haftować nie może się w pełni spełnić życiowo. Kiedy moje dzieci
          wracają ze szkoły radośnie
          świergocząc, wysłuchuję z uśmiechem, czego dziś nauczyły się w szkole.

Opowiadają mi o lekcjach przygotowania do życia w rodzinie, których udziela im
          bardzo miła pani z przykościelnego kółka różańcowego.Córeczki proszą, abym
          nauczyła je szyć, ponieważ chcą być prawdziwymi kobietami, nie zaś wynaturzonymi
          grzesznicami z okładek magazynów,chłopcy natomiast szepczą na ucho, że na pewno
          nigdy nie popełnią tego strasznego grzechu, który polega na dotykaniu samych
          siebie, ani nie będą oglądać zdjęć podsuniętych przez samego Szatana. Karcę ich
          lekko za wspominanie o rzeczach obrzydliwych, lecz jestem szczęśliwa, że wczesne
          ostrzeżenie uchroni moich dzielnych chłopców przed zboczeniem i abominacją.
          Mój maż wraca z pracy po południu. Witamy go wszyscy w progu, poczym myje on
          ręce i zasiada do posiłku, a ja podsuwam mu najlepsze kąski, aby zachował siłę
          do pracy. Potem mój mąż włącza telewizor i zasiada przed nim w poszukiwaniu
          relaksu, a ja zmywam talerze i garnki i zabieram jego skarpetki do cerowania,
          słuchając z uśmiechem odgłosów meczu sportowego w telewizji. Wieczorem kąpię
          nasze pociechy i kładę je spać. Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko
          spełnia swój obowiązek małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem
          i godnością prawdziwej katoliczki,modląc się w myśli o zbawienie tych
          nieszczęsnych istot, które urodziły się kobietami, ale którym lubieżność Szatana
          rzuciła się na mózgi, które w obowiązku szukają wstrętnych i grzesznych
          przyjemności. Zasypiam po długiej modlitwie i tak mija kolejny szczęśliwy dzień
          mojego życia."

A teraz pytanie za 3 punkty - co to KURWA jest ? Odpowiedz ponizej.
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          ...
          FRAGMENT Z: "Przygotowanie do życia w rodzinie",podręcznik zaaprobowany przez
          MEN i opłacony z Twoich podatków. Cena detaliczna 12pln.
          • joanna784 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 18:49
            gdzieś już to tutaj wklejałam :D nie wiadomo czy płakać czy się śmiać.
            • wredna_zmija Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 21:03
              Ja płaczę ze śmiechu...tylko to śmiech przez łzy - co za syfolandia!
          • paola1 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 31.01.07, 15:09
            Ja pierdolę!! Dominika weź napisz, że tę opowistkę zmyśliłaś, plisss!!
            Albo ja śnię, toż to nie może być prawdą!!
            Wymiękłam ........
            • s.dominika Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 31.01.07, 18:30
              www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=4897
              Cena wzrosła i nakład się wyczerpał, ale to dalej to samo.
              • s.dominika Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 31.01.07, 18:32
                ;-)
    • niki_30 Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 31.01.07, 18:54
      Tak to niestety jest,że przecież muszą biedne kobiety czymś przekupic..Zauważyli
      już, ze nam znudziło się siedzenie w domku i dogadzanie innym(czytaj mężulkowi
      pierdzącemu w fotel przed telewizorem)
      Niestety te głupki mają jedna przewagę,wiedza,że pożądna reklama działa
      cuda...więc trzeba wprowadzic obraz idealnej rodzinki,a wtedy dzieci same się
      posypią...Jestem tylko ciekawa,jak te skur_ny patrzą na to,ze kochana żonka
      zajmująca się gromadką dzieci,nie ma czasu dla mężulka..i on biedaczek braki
      ciepła żoneczki zastępuje sobie w ramionach innej...Czy to też należy do obrazu
      idealnej rodzinki??
      • yvona73pol Re: Róbta dzieci!!!!!!!!!!!! 01.02.07, 00:36
        heh, a co powiecie, ze tutaj za czwarte dziecko dostajesz samochod rodzinny,
        czyli takiego terenowca ;)))) prawie jak range rover? ;))))) az sie chce
        rozmnazac... ;))) zeby jeszcze bylo z kim.... znaczy z kim jest, ale
        bezprzyszlosciowo, nie wiem jeszcze czy chce byc single mother, do
        przemyslenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka