ciociapolcia 02.02.07, 18:44 Juz mnie kręci w nosie... Do dupy. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0yotte Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 19:16 Ciociu, nie daj się! Przesyłam moc dobrej energii :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 19:18 Ja też choć się nie znamy.Zdrówka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 20:42 Witaminkę C, szybciorem! I dużo! Najlepiej Cebion, walnij sobie ze 20 kropel i do wyrka :) Zdrówka życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 22:02 Ech, Laski, dzięki. Do wyrka nie... Młodego nie ma kto obrobić. Trochę sie pobyczyłam dzisiaj, bo był u dziadków i niestety spał w ciągu dnia... teraz lata i w dupie ma. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 22:23 Mojego też ledwo dzisiaj, przed chwileczką dosłownie, udało mi się spacyfikować. Dziad wyjechał na cały weekend i, kurna, nie ma się na kogo rozkładać to zajmowanie się Klonem... Mama i mama. Mówię - z kotem się pobaw, albo co, ale nie, mama musi być i koniec... Głupio tak - być zmęczonym własnym dzieckiem, ale tak się właśnie w tej chwili czuję... I Bogu dziękuję, że juz zasnął:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 22:24 Aaaaa, no i zapomniałam - nie daj się zarazie, Polcia! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: Będę chora. :/ 02.02.07, 23:13 Ciocia nie choruj,po kiego Ci to? Mniód, cytryna, czosnek, rum i puchowa pierzynka... Trzymam za Cię co byś się na amen nie rozłożyła :* "byle do wiosny" Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 00:24 Bo dupcia to trzeba krecic,ale nie nosem:)) nie daj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 09:51 Ciotka czy Ty tego wirusa czasami nie transmitujesz przez neta-cały czas wczoraj w robocie kichałam,jakbym ze dwa wesela miała dzisiaj do obskoczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 10:40 Laski, mogiła. Kurna, Młody też chory. A dzisiaj mam gości... Ech, wystrzelę się chyba w kosmos. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 10:41 Gości wystrzel, a sama do wyra z Młodym.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 12:16 Bogna, to piękna wizja... niestety nierealne. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 12:58 No kurde, właśnie mi tu się wystrzeliło - to puste;) Polcia, no współczuję, kurczę, wiem jak jest, jak Młode marudzi, Ty zasmarkana, a jeszcze ktoś coś od Ciebie chce... No i jeszcze myśleć nad paszą dla gości i potem ich zabawiać.... Ale pomysl sobie - co Cię nie zabije, to Cię wzmocni:-p Dobre fluidy posyłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Będę chora. :/ 03.02.07, 12:57 a ja już jestem,dziś to nawet do kompa usiadłam-znaczy że żyć będę.ale dwa ostatnie dni to już jedną noga na tamtym świecie byłam.oj,jak mi było szkoda- kariera w tefałenie przede mną a tu się zabierać trzeba Odpowiedz Link Zgłoś