rzaba10 05.04.07, 19:03 sie pochwalic,ze ja tez zodiakalny Baran jestem. Dzis sa moje urodzinki,och! sie wieczora doczekac nie moge. Maz sie na kokardke zawiaze:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otojestem Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 19:36 Sto Lat! Sto Lat! Niech żyje, żyje Nam .... W każdej chwili, zawsze, wszędzie Niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobrze los obdarzy Wszystkim, o czym tylko marzysz! A tak apropos, co pijemy? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 19:38 Jak to co?? Wino,piwo,naleweczke,szampan dla odwaznych.. Wazne z kim i jak dlugo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 19:47 Jak można zapomnieć o własnych urodzinkach???????? Rzabko-baranku oby dobrze się kręciło,wirowało,nie smęciło w Nowym wieku dowodowym...ale wymyśliłam i zakręciłam.:D Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 19:53 |Paca,praca,kurde.. Ja juz od dawna jak zwykle mam 20:)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 19:55 a co wyśta powariowały z tymi urodzinami?? ja dopiero w październiku,ale moja córa 20.04. :) i tradycyjnie życzonka: Idzie misio, idzie słonik, idzie lalka no i konik, wszyscy razem z balonami, z najlepszymi zyczeniami, bo to dzien radosny wielce, masz juz jeden roczek wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: wszystkiego naj 05.04.07, 20:21 za szybko poszlo ciesze sie rzaba,zes baranica zodiakalna a wtedy co wirtualnie pilysmy, to ja mialam urodziny wiec dawaj barania grabke:D Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: wszystkiego naj 05.04.07, 20:29 O ty babo!Pary z geby nie puscilas!! To dzis opijamy podwojnie:)) Jak tam samopoczuwaniew dzisiaj?Bo jak sie upic to tylko na wesolo.. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa1 Re: wszystkiego naj 05.04.07, 20:31 rzaba - siostro - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! To o czym marzysz by się spełniło, a to co/kogo kochasz by twoje było :-)) No to zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa1 Re: wszystkiego naj 05.04.07, 20:39 A tak wogóle to jak mozna zapomnieć o swoich urodzinach? Jeszcze raz wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: wszystkiego naj 05.04.07, 21:01 Polewam,polewam..komu? Paluszki slone i krakersy wjezdzaja na stol,o torcie zapomnijcie nie mam piekarnika,"kupny" to zkapcialy biszkopt przlozony dzemem i olany lukrem,bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: wszystkiego naj 05.04.07, 21:05 Poproszę kieliszeczek....i krakersika.:D Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa1 Re: wszystkiego naj 05.04.07, 21:06 No to ja też polewam i tortem częstuję. Takim bez potrzeby piekarnika, za to z potrzebą lodówki bo to z trzema rodzajami kremu jest. Ale krem jest domowej roboty.Nic kupnego - kupne są biszkopty, które kładzie się na spód. Także główna robota to przy tym kremie (uwaga - jeśli masz tzw.kobiece dni to nie masz szansy zrobić kremu - zważy się na pewno). Wrzuciłabym zdjęcia, ale aparat pojechał wraz z mężem dalekoooooo i wróci za kilka m-cy. A poza tym i tak nie umiałabym ich wrzucić bo nigdy tego nie robiłam i nie wiem jak. No to chlup! Zdróweczko i smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 21:19 moje najszczersz zyczonka dla obu dzisiejszych 'blizniaczek' sto lat dziewczynki! a teraz polewajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 21:23 Najlepszego:))) Mój syn w niedzielę skończy rok...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 21:30 Goscie Kochani! Wznosze toast! Za to,ze moge mowic;moje forum,moje dziewczyny i mamy problem.. Za to,ze moja depresja nie brzmi tak strasznie,dzieki Wam! Polewam,bo za duzo gadam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 21:37 Za sciemnianie i za lubov!! I dzwonie do szefa z dziennym raportem i do domu meza odpakowywac:)) Wpadne za dwie godzinki!! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 21:49 nie puscila,bo tez mi dzien zlecial,a jak sobie przypomnialam i uswiadomilam,ze nie mam nikomu o urodzinach nawet powiedziec to tak jakos...zle mi no i juz dzis przylaczam sie do bibki polewam i chetnie sprobuje czegos innego daj znac czy maz dal sie odpakowac:-) Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Zapomnialam.. 05.04.07, 23:33 o slodki jessu,ale sie chlop brokatem obsypal i kokardkami obwiesil.. eee,zartuje,siedzi i piwko"urodzinowe"popija przed telewizorem:( tez mi odmiana!! Strzele sobie zimny prysznic dobrze na skore w moim wieku robi,dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Zapomnialam.. 06.04.07, 00:45 hehe a skad wiesz...a moze jakas surprise szykuje na czas po-prysznicowy:-) kto wie? Dobrej Nocy Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Zapomnialam.. 06.04.07, 07:37 pardon, ale co on sobie na tę kokardkę zawiąże? oszywiście i ode mnoe moc zyczen - kochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: Zapomnialam.. 06.04.07, 20:23 Oj to się na imprezkę wczoraj nie załapałam ;)) Wszystkiego naj Rzabko :) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Zapominalska Rzabo:D 08.04.07, 12:36 Spoznione(twoja winna hehe-tak watek zatytulowac:D)ale szczere i toast! kanzlei-vss.de/images/sekt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Zapominalska Rzabo:D 09.04.07, 12:49 No właśnie - po tytule wątku za nic nie doszłam, że Twoje urodziny były.... Ściskam grabę, jak Baran Baranowi;) - spóźnione, ale szczere życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności - niech Ci się spełnią wszystkie marzenia:)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś