nutopia 08.05.07, 12:26 dobrze (relacja skrócona - rozrzeżona będzie wieczorem jak wróci z chlania) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 12:29 nutopia napisała: > dobrze > (relacja skrócona - rozrzeżona będzie wieczorem jak wróci z chlania) jak będzię zalan,to mu mowę odbierze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 13:27 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > dobrze > > (relacja skrócona - rozrzeżona będzie wieczorem jak wróci z chlania) > > jak będzię zalan,to mu mowę odbierze:)) > to my go wtedy nalan!:D > Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Może sam będzie tylko 08.05.07, 15:59 nalan bo jak zalan to powinien być fest nalan Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 13:01 Gdzie poszedł?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 13:02 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Gdzie poszedł?? czekaj zaraz spytam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 13:13 nutopia napisała: > spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > > > Gdzie poszedł?? > > czekaj zaraz spytam nie odpisuje - pewnie już zgasł Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 13:14 Gdzie tez wos poszedł?? Ja tam teraz chodzę do najlepszego lokalu na świecie, czyli na piwo de Centralu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 16:29 pisze że u kolegi jest wierzymy mu? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 16:48 nutopia napisała: > pisze że u kolegi jest > wierzymy mu? czemu nie?:) u kolegi był wcześniej,lekko się nalan, a potem Viki "opowiadał" hmm.. wrażenia..:)) tak to widzę:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 17:02 kto by chciał być dziś na miejscu Viki? Nekro wpadnie - rozerwie koszulę na piersi i zakrzyknie! - to ja! twój Bóg seksu! oraz padnie zalan:D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 17:10 nutopia napisała: > kto by chciał być dziś na miejscu Viki? > Nekro wpadnie - rozerwie koszulę na piersi i zakrzyknie! > - to ja! twój Bóg seksu! > oraz padnie zalan:D scenariusz widzę taki: koszulę ma już rozerwaną... wybełkocze coś na wzór:<Nuuuuuuuuuuta,nie dziś,błaaagaaam, Ty znowu tylko o jednym>:D no i rzeczywiście padnie ze strachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: małemu poszedł wos 08.05.07, 17:11 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > kto by chciał być dziś na miejscu Viki? > > Nekro wpadnie - rozerwie koszulę na piersi i zakrzyknie! > > - to ja! twój Bóg seksu! > > oraz padnie zalan:D > > scenariusz widzę taki: > koszulę ma już rozerwaną... > wybełkocze coś na wzór:<Nuuuuuuuuuuta,nie dziś,błaaagaaam, > Ty znowu tylko o jednym>:D > no i rzeczywiście padnie ze strachu:) > > jak powie Nuta to się Viki Toria obrazi!:D Odpowiedz Link Zgłoś