Dodaj do ulubionych

Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłkowych

07.07.07, 16:36
np. z katalogów albo allegro czy coś podobnego?? Ja osobiście kupuję książki z
katalogów albo z księgarni internetowych, rzadko kiedy ciuszki bo nie mam co
do tego zaufania. A jak z tym u Was?
Obserwuj wątek
    • rene-76 Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 17:14
      książki kupuję,filmy a ciuchy wolę zobaczyć "na żywo"
    • loko1977 Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 17:17
      Ja kupuję ubrania w katalogach. Szukam zawsze promocji lub przecen. Ubrania są
      dobrej jakości.Mam już ustalone rozmiarówki dla mojej rodzinki i dlatego rzadko
      zwracam zakupione ubrania.Musisz sama spróbować żeby się przekonać do takich
      katalogowych zakupów.
      • rene-76 Re:loko 07.07.07, 17:19
        a gdzie zamawiasz
        • loko1977 Re:rene 07.07.07, 21:22
          Ja zamawiam w BON PRIX lub MODA PLUS, czasem w QUELLA- ale tam jest drogo i
          żadko obniżki.
      • witaminka29 Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 20:17
        no jak na razie na ciuszkach to raz się przejechałam choć nie powiem i kilka
        razy udało mi sie utrafić rozmiar :)))
    • anna_sla Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 20:29
      ja większość zakupów (niecodziennych typu chemia i spożywka) kupuję na allegro.
      Wydałam tam już tyle kasy.. Wszystkie prawie zabawki są tam kupione, ostatnio
      przełamałam barierę strachu i zaczęłam też kupować ubrania na siebie, bo nie mam
      innego wyjścia. Spodnie u nas dla morświnów nie sprzedają ;P
      • witaminka29 Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 20:30
        Morświn to dobre ....chyba przesadzasz co??
        • anna_sla Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 20:49
          lustra mówią co innego, ubrania które kupuję lub których dostać nie mogę w takim
          rozmiarze również wskazują co innego..
          • witaminka29 Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 20:55
            A jaki rozmiar konkretnie proszę pani??
            • anna_sla Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 21:23
              od 48 w zwyż w zależności od firmy. Największy rozmiar w jakim udało mi się na
              siebie kupić dopasowaną bluzkę to 54!!!
              • witaminka29 Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 21:26
                Wiesz co wszystko zależy od firmy no....dla pocieszenia ja wchodzę w 46 hihihi
                • anna_sla Re: Co myślicie o zakupach internetowych i wysyłk 07.07.07, 21:33
                  no to Ci dobrze, bo taka rozmiarówka, jeszcze czasem u nas w sklepach jest :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka