mar-tsin 07.08.07, 14:24 Jak po zakończonym, długim związku znaleśc w sobie siłę i motywację do pracy nad sobą, wyjścia do ludzi? Jestem na etapie użalania się nad sobą :( i mam tego dość. Macie jakieś rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: po rozstaniu 07.08.07, 14:38 mam dla ciebie radę: nie bądź babą ! p.s. nie musisz dziękować:) Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 19:13 robić jak najwięcej... i uczyć się siebie od początku... Odpowiedz Link Zgłoś
ryba12345 Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:17 Zacznij od małych kroczków np. spróbuj umówic się z jakąś nieznajomą dziewczyną!!hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:38 mam sinusoidę nastroju maniakalno - depresyjną. Za godzinę pewnie skulę się gdzieś w mieszkaniu, zgaszę światło i posłucham PLACEBO. Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:39 jeeeeesooo ja słuchałam welcome home... nie słuchaj!! nie wolno!! a jak Ci się ciężko zrobi znów to dalej pisaj:D poforumujemy se ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:57 no no no do not do it :) hehe są fajniejszejsze piosenki naprawdę a użalać się... a po co, he? no chyba że Ci to ma jakoś pomóc, ale proszę o jeden, racjonalny, argument przemawiający za użalaniem się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:01 Racjonalnych argumentów brak. Ale tutaj niestety głowa mija się z sercem szerokim łukiem. jakiś taki rak jestem wersja deluxe :) GG: 2715443 w pracy, 5015552 w domu Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:04 hmmm no wiem że ciężko ja jeszcze swoje do niedawno odchorowywałam i zastanawiam się czy jest jakiś okres który przejść trzeba... w sumie u mnie było tak, że przez jeden z tygodni wogóle z domu nie wychodziłam... hmm, tak sobie myślę, że przechodziłam przez różne etapy - odizolowanie, imprezowanie a na koniec rzucenie się w wir pracy... ale jakbym tylko mogła pomóc teraz tego uniknąć to z chęcią... straciłam parę miesięcy a doszłam do jednego wniosku - nic na siłę i niczego już nie zmienię... a nad racjonalnymi to byś się mógł wysilić a nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:35 Poddaję się :) Oficjalnie przestaję się użalać nad sobą. do odwołania :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:36 jakie tam do odwołania co????????? i przestań słuchać tego placebo i to już!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:42 Masz racje. film sobie obejrzę. Dzięki za wyprowadzenie z dołka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:44 a jaki film:) upierdliwa teraz będę :D Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:45 no właśnie nie wiem, próbowałem Day Watch, ale już po kilku minutach nie wiedziałem o co chodzi. Może spróbuje Epic Movie - tu chyba myślenie nie jest wymagane Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:52 qrcze, spojrzałem na rating na imdb.com - 2.3/10 A reżyser to słynny Jason Friedberg i nie mniej znany Aaron Seltzer, autorzy wielu dzieł kinematografii. Odpuszczę sobie to, a wręcz skasuje od razu Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:57 kasuj kasuj czytałam właśnie o nich na necie... hehe ale ja mam ochotę na jakiś fajny film... póki co jestem uziemiona i żadne kino nie grozi... a bym se tak poszła... widziałam ostatnio in the land of women... ciekawe nawet było Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:05 oglądam sobie 28 weeks later - kontynuacja 28 days later. Fajne klimaty, brytyjskie. In the land of women brzmi groźnie. Dzisiaj wolę zombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:11 hehe o kolesiu, z kumpela się tak napalałyśmy że stwierdziłyśmy że dobrze, że niewielu ludzi w kinie było, bo tylko oni ze spaczoną psychą wyszli :D:D brytyjskie to little britain jest przecudna :D w oryginale obowiązkowo bo to polskie tlumaczenie to P-O-R-A-Ż-K-A!!:) heh ja z fajnych mam kompanię 9 do obejrzenia, jak będę już w moich pieleszach to się za oglądanie wezmę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:15 lttle britain to zdaje się w tv leciało, a tv ja niet, tylko komp. Moja ex sie napalała na Cilina Murphy, on grał w tej pierwszej części. 9 kompania też gdzieś tam leży i czeka na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:30 a fuuuuj mnie tam nie rajcuje :D:D <hahaha> ten cillin cały ;p no ja też tv niet, tylko komp :D dlatego mówię, że lepsze w oryginalnej wersyji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:35 z seriali polecam Dextera. fajna rola C. Halla, szczególnie w porównianiu z six feet under. A na little britain sobie popoluje Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:40 fawlty towers :) całe 12 odcinków :D bo więcej niestety nie ma to klasyk :D:D hehe a o dexterze słyszałam tylko w sumie to mało czasu normalnie mam, teraz co bieg zwolniłam... wlaśnie skojarzyłam ze tego wymoczka z dziewczyny z perłą kojarzę :) genialny film :) zresztą jeszcze parę genialnych znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:50 ja teraz mam za dużo czasu dla siebie, więc przynajmniej sobie pooglądam. Wreszcie sam mogę wybierać co :) A fawlty Towers będę musiał sobie przypomnieć. A co do wymoczka - miał fajną rolę w Breakfast on Pluto - polecam film, choć jest dość specyficzny i Murphy może drażnić nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:56 hihi to sobie do listy dopiszę od jakiegoś czasu sporządzam te do obejrzenia :) no i staram się jak mogę :) no i widzę że pozytywy ktoś zaczyna dostrzegać... a tak swoją droga to lypa jak byłeś wymoczkiem karmiony:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 23:06 właśnie była wróciła do domu (razem jeszcze mieszkamy - chore), więc sobie zostawię resztę filmu na jutro :( Odpowiedz Link Zgłoś
bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 23:16 to się trzymaj dzielnie :) i na gygy czasem zajrzyj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryba12345 Re: po rozstaniu 15.08.07, 01:07 MAM DOSYC MAR-TSIN!!!! NAPISZ DO MIE MAILA JAK CHCESZ WIEDZIEC CO ROBIC- JESTEM W PODOBNEJ SYTUACJI JAK TY (jeżeli to rzeczywiście ma miejsce!!)to napiszę ci co robic!! Odpowiedz Link Zgłoś