Dodaj do ulubionych

po rozstaniu

07.08.07, 14:24
Jak po zakończonym, długim związku znaleśc w sobie siłę i motywację do pracy
nad sobą, wyjścia do ludzi? Jestem na etapie użalania się nad sobą :( i mam
tego dość. Macie jakieś rady?
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: po rozstaniu 07.08.07, 14:38
      mam dla ciebie radę:
      nie bądź babą !

p.s. nie musisz dziękować:)
    • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 19:13
      robić jak najwięcej...
      i uczyć się siebie od początku...
    • ryba12345 Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:17

Zacznij od małych kroczków np. spróbuj umówic się z jakąś nieznajomą
      dziewczyną!!hi, hi...
      • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:28
        Powoli do tego dojrzewam :)
    • ryba12345 Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:35
      udajesz, za szybko ci przeszło!!
      • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:38
        mam sinusoidę nastroju maniakalno - depresyjną. Za godzinę pewnie skulę się
        gdzieś w mieszkaniu, zgaszę światło i posłucham PLACEBO.
        • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:39
          jeeeeesooo ja słuchałam welcome home...
          nie słuchaj!! nie wolno!!

a jak Ci się ciężko zrobi znów to dalej pisaj:D poforumujemy se ;p
          • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:46
            a ja special needs
            • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 20:57
              no no no do not do it :) hehe są fajniejszejsze piosenki naprawdę
              a użalać się... a po co, he? no chyba że Ci to ma jakoś pomóc, ale
              proszę o jeden, racjonalny, argument przemawiający za użalaniem
              się ;)
              • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:01
                Racjonalnych argumentów brak. Ale tutaj niestety głowa mija się z sercem
                szerokim łukiem. jakiś taki rak jestem wersja deluxe :)
                GG: 2715443 w pracy, 5015552 w domu
                • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:04
                  hmmm
                  no wiem że ciężko ja jeszcze swoje do niedawno odchorowywałam i
                  zastanawiam się czy jest jakiś okres który przejść trzeba...
                  w sumie u mnie było tak, że przez jeden z tygodni wogóle z domu nie
                  wychodziłam...
                  hmm, tak sobie myślę, że przechodziłam przez różne etapy -
                  odizolowanie, imprezowanie a na koniec rzucenie się w wir pracy...
                  ale jakbym tylko mogła pomóc teraz tego uniknąć to z chęcią...
                  straciłam parę miesięcy a doszłam do jednego wniosku - nic na siłę i
                  niczego już nie zmienię...

a nad racjonalnymi to byś się mógł wysilić a nie ;)
                  • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:25
                    nie mogę znaleźć dobrej wymówki ;)
                    • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:30
                      myśl :D
                      • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:35
                        Poddaję się :) Oficjalnie przestaję się użalać nad sobą. do odwołania :)
                        • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:36
                          jakie tam do odwołania co?????????
                          i przestań słuchać tego placebo i to już!!
                          • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:42
                            Masz racje. film sobie obejrzę. Dzięki za wyprowadzenie z dołka :)
                            • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:44
                              a jaki film:)
                              upierdliwa teraz będę :D
                              • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:45
                                no właśnie nie wiem, próbowałem Day Watch, ale już po kilku minutach nie
                                wiedziałem o co chodzi. Może spróbuje Epic Movie - tu chyba myślenie nie jest
                                wymagane
                                • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:47
                                  epic movie a czyje to to??
                                  • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:52
                                    qrcze, spojrzałem na rating na imdb.com - 2.3/10 A reżyser to słynny Jason
                                    Friedberg i nie mniej znany Aaron Seltzer, autorzy wielu dzieł kinematografii.
                                    Odpuszczę sobie to, a wręcz skasuje od razu
                                    • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 21:57
                                      kasuj kasuj czytałam właśnie o nich na necie... hehe
                                      ale ja mam ochotę na jakiś fajny film...
                                      póki co jestem uziemiona i żadne kino nie grozi... a bym se tak
                                      poszła...

widziałam ostatnio in the land of women... ciekawe nawet było
                                      • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:05
                                        oglądam sobie 28 weeks later - kontynuacja 28 days later. Fajne klimaty,
                                        brytyjskie. In the land of women brzmi groźnie. Dzisiaj wolę zombie :)
                                        • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:11
                                          hehe o kolesiu, z kumpela się tak napalałyśmy że stwierdziłyśmy że
                                          dobrze, że niewielu ludzi w kinie było, bo tylko oni ze spaczoną
                                          psychą wyszli :D:D
                                          brytyjskie to little britain jest przecudna :D w oryginale
                                          obowiązkowo bo to polskie tlumaczenie to P-O-R-A-Ż-K-A!!:)
                                          heh ja z fajnych mam kompanię 9 do obejrzenia, jak będę już w moich
                                          pieleszach to się za oglądanie wezmę :)
                                          • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:15
                                            lttle britain to zdaje się w tv leciało, a tv ja niet, tylko komp. Moja ex sie
                                            napalała na Cilina Murphy, on grał w tej pierwszej części. 9 kompania też gdzieś
                                            tam leży i czeka na mnie :)
                                            • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:30
                                              a fuuuuj mnie tam nie rajcuje :D:D <hahaha> ten cillin cały ;p
                                              no ja też tv niet, tylko komp :D dlatego mówię, że lepsze w
                                              oryginalnej wersyji :)
                                              • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:35
                                                z seriali polecam Dextera. fajna rola C. Halla, szczególnie w porównianiu z six
                                                feet under. A na little britain sobie popoluje
                                                • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:40
                                                  fawlty towers :) całe 12 odcinków :D bo więcej niestety nie ma to
                                                  klasyk :D:D
                                                  hehe
                                                  a o dexterze słyszałam tylko
                                                  w sumie to mało czasu normalnie mam, teraz co bieg zwolniłam...
                                                  wlaśnie skojarzyłam ze tego wymoczka z dziewczyny z perłą kojarzę :)
                                                  genialny film :)
                                                  zresztą jeszcze parę genialnych znam :)
                                                  • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:50
                                                    ja teraz mam za dużo czasu dla siebie, więc przynajmniej sobie pooglądam.
                                                    Wreszcie sam mogę wybierać co :) A fawlty Towers będę musiał sobie przypomnieć.
                                                    A co do wymoczka - miał fajną rolę w Breakfast on Pluto - polecam film, choć
                                                    jest dość specyficzny i Murphy może drażnić nieco.
                                                  • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 22:56
                                                    hihi
                                                    to sobie do listy dopiszę
                                                    od jakiegoś czasu sporządzam te do obejrzenia :) no i staram się jak
                                                    mogę :)
                                                    no i widzę że pozytywy ktoś zaczyna dostrzegać... a tak swoją droga
                                                    to lypa jak byłeś wymoczkiem karmiony:D:D
                                                  • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 23:06
                                                    właśnie była wróciła do domu (razem jeszcze mieszkamy - chore), więc sobie
                                                    zostawię resztę filmu na jutro :(
                                                  • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 23:16
                                                    to się trzymaj dzielnie :)
                                                    i na gygy czasem zajrzyj ;)
                                                  • mar-tsin Re: po rozstaniu 13.08.07, 23:20
                                                    dzięki, Miłych snów. dobranoc :))
                                                  • bellisprimum Re: po rozstaniu 13.08.07, 23:25
                                                    zbereźnych <lol> :)
                                                    be in touch
    • bellisprimum Re: po rozstaniu 14.08.07, 22:49
      i co dzisiaj znowu placebo?? :D
    • ryba12345 Re: po rozstaniu 15.08.07, 01:07
      MAM DOSYC MAR-TSIN!!!! NAPISZ DO MIE MAILA JAK CHCESZ WIEDZIEC CO
      ROBIC- JESTEM W PODOBNEJ SYTUACJI JAK TY (jeżeli to rzeczywiście ma
      miejsce!!)to napiszę ci co robic!!
      • bellisprimum Re: po rozstaniu 15.08.07, 17:18
        spokojnie ryba, będzie oki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka