tekila17 17.09.07, 09:38 moj maz mnie zdradzil, chce zrobic to samo. Chyba juz sie nie kochamy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: chce mu odplacic 17.09.07, 10:20 Proponuję inną zemstę - weź rozwód z jego winy i każ płacić wysokie alimenty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: chce mu odplacic 17.09.07, 11:19 tapatik napisał: > Proponuję inną zemstę - weź rozwód z jego winy i każ płacić wysokie alimenty :- > ) Gdzie tam? Zdradzi go lub nie zdradzi i nadal będą żyć długo i nieszczęśliwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: chce mu odplacic 17.09.07, 11:42 A czy nie zastanowiłaś się nad tym, że skoro on Cię zdradził, to fakt Twojej zdrady nie zaboli go? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: chce mu odplacic 17.09.07, 11:53 W dodatku poczuje się kompletnie rozgrzeszony i uzna, że od tego momentu ma całkowicie wolną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
tekila17 Re: chce mu odplacic 17.09.07, 12:00 skoro zrobil to co zrobil, to i tak uwaza ze ma wolna reke, a przeciez policjanta przy nim nie postawie! Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: chce mu odplacic 17.09.07, 12:21 a może dopadnie go poczucie winy i będzie 'nadrabiał':> Odpowiedz Link Zgłoś
tekila17 Re: chce mu odplacic 17.09.07, 11:55 nie, nie zstanowilam sie, ale za to wiem co ja czuje i mysle, ze byc moze poczuje sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: chce mu odplacic 17.09.07, 12:04 Nie sądzę, że poczujesz się lepiej. Obawiam się, że możesz poczuć się jeszcze gorzej, że się "zeszmaciłaś" (przepraszam za określenie, ale nie mogę znaleźć łagodniejszego, a mniej ostrego). Jak inaczej nazwać pójście do łóżka z jakimś facetem, tylko po to, żeby zrobić mężowi na złość. Lepiej to się poczujesz, jak uczciwie ze sobą porozmawiacie i zastanowicie wspólnie czego od siebie i od życia oczekujecie. Zemsta daleko Cię nie zaprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: chce mu odplacic 17.09.07, 12:12 jesli chcesz czuć ulge na chwile mścij się a jesli na zawsze przebacz ,zapomnij ponoć zdrada jest wpisana w kazdy związek niestety skoro człowiek sam sobie nie wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
tekila17 Re: chce mu odplacic 17.09.07, 12:46 wininia - a czy Ty potrafilabys przebaczyc i zapomniec? Zapewniam Cie, ze probowalam, ale to nie jest takie proste. Tym bardziej jesli nie widze skruchy ze strony meza... Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: chce mu odplacic 18.09.07, 14:38 tekila17 napisała: > wininia - a czy Ty potrafilabys przebaczyc i zapomniec? Zapewniam > Cie, ze probowalam, ale to nie jest takie proste. Tym bardziej jesli > nie widze skruchy ze strony meza... A co Ci da zdrada? Pomyśl - jak się po niej poczujesz? Nie proponuję przebaczenia i zapominania. Odpowiedz Link Zgłoś
extr-ime Re: chce mu odplacic 18.09.07, 11:33 zrób, zobaczysz! może po prostu kieruje tobą chęć zemsty, a zdrady w związkach to standard, chyba nie jesteśmy monogamistami tak bardzo jak byśmy tego chcieli. doprzesady.pl/found/details/id,136 Odpowiedz Link Zgłoś