Gość: Misio IP: *.physik.uni-ulm.de 04.06.01, 17:44 Szukam atrakcyjnych dziewczy ze wspolnoty niepodleglych panstw, do utrwalenia przyjazni polsko-radzieckiej z Heinekenem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: Sex i ZSRR IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.06.01, 12:36 Na głowę upadłeś? To nie ten adres,Poszukaj w ogłoszeniach towarzyskich.Sa tam tysiące dziewczyn ze wschodu ze zdjęciami i adresami.Tylko wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Sex i ZSRR IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.06.01, 13:32 Gość portalu: crimen napisał(a): > Na głowę upadłeś? To nie ten adres,Poszukaj w ogłoszeniach towarzyskich.Sa tam > tysiące dziewczyn ze wschodu ze zdjęciami i adresami.Tylko wybierać. widze, ze kolega wie - co gdzie jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Sex i ZSRR IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.06.01, 14:03 Witaj Semelo.Pracowałem trzy lata na wschodzie i bardzo lubię dziewczyny z byłego ZSRR.A z ciekawości znalazłem kilka adresów w necie. Pozdrawiam crimen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Sex i ZSRR IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.06.01, 14:09 no dobrze...najwazniejsze ze ciekawosc zostala zaspokojona... ps 1. Tez Ci sie tak podobalo na wschodzie jak mi?? ( tyle ze ja bylam znacznie, znacznie krocej) ps 2. Dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Sex i ZSRR IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.06.01, 14:26 Podobało się.Z plecakiem dojechałem dosyć daleko bo aż do Ałtaju.A Ty gdzie byłaś? Nieustająco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Sex i ZSRR IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.06.01, 14:34 Ja byłam na Ukrainie na praktykach...zroblismy 2 tysiace kilometrow po tym ciekawym kraju, przejezdzalam gdzies 20 km od Czarnobyla naprzykład....ale juz nie świece:)))) Nieustajaco dziekuje za pozdrawianie i re ps. jak cie tak kazdego dnia pare osob pare razy popozdrawia to sobie nawet mozna wmówić, ze sie bylo, jest i bedzie zdrowym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Sex i ZSRR IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.06.01, 14:39 Widziałaś Kamieniec Podolski?Perełka na skslę światową.Naprawdę warto. Z komsomolskim pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Sex i ZSRR IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.06.01, 14:53 niestety nie...ale zapewne nic straconego, kto wie co mnie jezcze w zyciu czeka ze slonecznym pozdrowieniem S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Sex i ZSRR IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.06.01, 15:01 Miło się z Tobą gawędziło.Do następnego spotkania w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Sex i ZSRR IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.06.01, 15:17 Nawzajem! Udanej i milej reszty dnia zycze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: Sex i ZSRR IP: *.telia.com 05.06.01, 15:51 Nie rozumiem, czy sie inaczej kochaja, po radziecku?? A jak to jest? Na traktorze w czasie pochodu? To nawet jest podniecajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Sex i ZSRR IP: 213.77.81.* 05.06.01, 15:55 Iwanku. Aż tak malo masz podniet że byle traktor Cię podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Sex i ZSRR IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 17:41 nie zapominaj ze taka czerwona gwiazda ma 5 ramion wyobraz sobie dolna kolchoznica lezy na facie ktory ja wali w dupe gwaizda i druga kolchoznica i facet walacy ja w dupe i to wszystko na plakacie z Leninem ach sama mysl jest juz wytryskujaca Odpowiedz Link Zgłoś