grooszek 07.08.03, 07:15 Pobudka wstac koniom wody dac Ja juz trabie pol godzin A Wy spicie, niedobrzy ludzie!!! Dziendobry:))) p.s. Tak, kogo mialem to poderwalem z barlogu zwanego lozkiem o 6:30:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:19 witaj chłopcze!:) czego tak z rana jape wydzierasz!!!?? nie masz co robić?? w maryjke sie bawisz kurwa!! zara Szaki przyjdzie to Cie uciszy! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:24 tygrysek_ napisał: > witaj chłopcze!:) > czego tak z rana jape wydzierasz!!!?? nie masz co robić?? > w maryjke sie bawisz kurwa!! zara Szaki przyjdzie to Cie uciszy! hehe Z ta nuda to chyba masz racje, hehehe:)). A budzenia Was mi sie podoba, odkad mam nad Wami godzine przewagi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:29 te, a jak tam na romantice?? dalej Cie wycinają ??:) przyjdzie Szaki to może we 3 na nich uderzym??? bo tez mi ostatnio nudą powiewa po żebrach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:31 tygrysek_ napisał: > te, a jak tam na romantice?? dalej Cie wycinają ??:) > > przyjdzie Szaki to może we 3 na nich uderzym??? > bo tez mi ostatnio nudą powiewa po żebrach...:) > > > Tia, nie ma w co uderzac bo sie chowala do nory, smoczyca jedna:))) Ale niech tylko kurwa wystawi leb again...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:19 Grooszek! To ja Cię obudziłem :-)) A po-pukałeś o 6:30? :-P Aha, widzę, ze tak :-))) Juz wody nalewam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:25 Ty chyba cierpisz na bezsennosc... Wychodze z netu w nocy - Ka siedzi. Wchodze rano - Ka siedzi. Kurwa, Ty spisz kiedys??? I jeszcze do tego czas, by mnie budzic... niezle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:30 Grooszek, ja jestem krótko, znikam po południu i pojawiam się rano :-) A Ciebie budzę, wiesz doskonale po co :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:32 ka_27 napisał: > Grooszek, > > ja jestem krótko, znikam po południu i pojawiam się rano :-) > > A Ciebie budzę, wiesz doskonale po co :-P Dziwne to krotko u Ciebie jest strasznie, naprawde:)). Ba, oczywiscie ze wiem po co:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:45 Grooszek, przyjrzyj się uważnie, kiedy kończę :-)) Po południu już mnie nie ma, pojawiam się dopiero wtedy, kiedy mam Cię obudzić w wiadomej (i przyjemnej) sprawie :-) Tak, a kiedy okres abstynencji mija? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:48 > Tak, a kiedy okres abstynencji mija? > Jak mi sie znudzi... a na razie jest fajnie napisac: "kurwa, ludzie, ja nie pije" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 07:49 Grooszek, dokładnie, JEST FAJNIE PISAĆ :-P Ale skrybowie i tak wyginęli :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 08:57 ka_27 napisał: > Grooszek, > > dokładnie, JEST FAJNIE PISAĆ :-P > > Ale skrybowie i tak wyginęli :-PPP Czas podniesc z popiolow dziejopisarstwo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 09:11 ka_27 napisał: > Czas rękopisy odkurzyć? :-P Pedzic, tfu, tworzyc nowe;))). Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 WSTAWAC!!!!! 07.08.03, 09:15 Ręcznie, tfu ... piórem gęsim z inkaustem :-P Odpowiedz Link Zgłoś