1.olaboga 05.01.08, 17:49 śmierdzi tak samo juz jak ta gipsy czyli kate-1979! bo ja przeleciał podobno ! Ale moze teraz razem odejda z wirtuala i zrobi sie zapaszek a smrod zniknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.olaboga Re: ***proces7** to ćwok!! 05.01.08, 17:59 i odp.....l sie od Defendo proces7, ćwoku zapyziały!! Raz na zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: ***proces7** to ćwok!! 05.01.08, 22:02 z tego co czytam to Ty jestes jakąś maniaczką netową ścigającą ludzi po różnych forach 1.olaboga Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: ***proces7** to ćwok!! 05.01.08, 22:28 a ty nie bura? bo ja to nie wiem czy on ściga czy nie a ty wiesz to jestes taka sama hahahahahhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
asterix-2 Re: ***proces7** to ćwok!! 06.01.08, 21:55 Proces to moze być w sadzie a nie na forum!!! Nie znam żadnego ćwoka!Znam tylko jednego wariata Ale da sie z nim zyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
otworz-oczy Re: ***proces7** to ćwok!! 12.01.08, 16:13 proc7 to madry gosciu tak samo jak ten pawel lis kiedys jak jej pusil wiazanke na onecie to zaraz sie schowala do dziury ten sam charakterek co proce7 ,zadnej byle dziewusze nie pozwola za wiele podskakiwac .Pozbede sie szybko jak wyvczuja od niej smród .pawel pewnie kopnal w dupe i sie mscila pozniej ,proc7 zrobi to samo jak tylko wyczuje czym to 'pachnie' to nie jest zwykly napalony facio ,wie co robi . A Gipsy skrzywdzona przez los dziewucha ale zeby byla w porzadku to kazdy chlop podszedlby w inny sposob a jak widzi ze to nachalne dziewuszysko i w dodatku plociuch i intrygant to nie pozostaje nic tylko odpowiedznio pozbyć sie obrzydliwego natreta. Odpowiedz Link Zgłoś