kajmir 18.01.08, 11:24 nabyłem drobna sumę akcji pewnej firmy. Liczę, że do wakacji podbije o jakieś 20-50%, bo obecnie jest na historycznym minimum, a generuje zyski. Zobaczymy czy się przejadę, w każdym razie dużo nie stracę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajmir Hmmmm 18.01.08, 12:34 Zaczynam żałować, że to była taka nieśmiała przymiarka, bo już mam 10 groszy na akcji, z 2,33 do 2,43. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Hmmmm 18.01.08, 12:40 Jak Ci powiem, to za tydzień będziecie się śmiać, ze straciłem 50%:) Ale niech Ci będzie, powiem: Kolastyna. Kup więc dzisiaj dobry krem dla żony, a sobie Warsa lub Lidera, ew. Maklera, bo Kolastyna kupiła jakiś czas temu prawa do tych marek. P.S. już jest 2,40, czyli 7 gr do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Hmmmm 18.01.08, 12:51 Nie będę się śmiać. Nie jestem z tych.... ani z Tych. :-) Kiedyś byłem w Technicznej i kupiłem żoniei sobie krem sułtański - dobry był. Wymiotować się po nim chciało - taki był słodki - ale dobry był. Z przyjemnością bym go jeszcze raz zjadł. Ale niestety Technicznej już nie ma. Myślałeś Kajmir co zrobisz, jak już ten milion na akcjach zarobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Hmmmm 18.01.08, 12:53 Jak już zarobię ten milion na akcjach to zostanę pierwszym papieżem muzułmaninem. Potem wskrzeszę 2000 ludzi z Wąchocka. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Hmmmm 18.01.08, 12:55 Myłśałem, że wejdziesz w spółkę zemną i założymy tę sieć sklepów z musztardami świata. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Hmmmm 18.01.08, 12:58 Najpierw wskrzeszę tych z Wąchocka. Potem napisze Protokoły Mędrców Musztardy, a potem wejdziemy w spółkę. Wszystko ma swoją kolej. P.S. Nie wiem co fajniejsze. Giełda, czy bukmacher:) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Hmmmm 18.01.08, 13:09 zewsi napisał: > Giełda:-) Masz rację, więcej niepewności i ryzyka, a dla ryzyka żyjemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 2,53:) 18.01.08, 14:00 Czyli dzisiaj piję na poczet przyszłego imperium musztardowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: 2,69:) 18.01.08, 14:13 szkoda, że kupiłem tylko 150 akcji. Gdybym pozostałych oszczędności na lokacie nie zamroził, to bym miał więcej na inwestycje:) Odpowiedz Link Zgłoś
igua kajmir 28.01.08, 00:25 spokojnie ciesz sie kazdym groszem na akcji po kazdej bessie jest hossa, a po kazdej hossie bessa :D i tylko sprzedaj w odpowiednim momencie, zeby ich wartosc realna byla realna :D Odpowiedz Link Zgłoś