debi_bebi 24.02.08, 15:44 na tym wątku, i nie będzie żadnego "przeproś". Kurde. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 16:03 I tak jutro wpadnie tu Jozin z Bazin i będzie wszystko prostował;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 16:10 Zaraz zemszczę się też na sobie w jego imieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 16:11 No to nastanie dzień dobroci powszechnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 15:45 To ja juzlepiej schodze do piwnicy,zabierajac ze soba worki z piaskiem i browar. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 15:54 Wietka, to jest zemsta za wycięcie wątku o zemście. Wchodzisz w to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 16:09 Zakładać wątki o zemście i mściwą być do rozpuku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 15:50 ja do niemickiego bunkra mam najblizej! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 15:51 Oj, chyba rzeczywiście poleciała się mścić! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 No ale co? Gardło mi poderżniesz? 24.02.08, 16:05 Kołem połamiesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: No ale co? Gardło mi poderżniesz? 24.02.08, 16:07 Dawaj watek bo jak nie to dowiesz sie jak prawdziwa zemsta boli!! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: No ale co? Gardło mi poderżniesz? 24.02.08, 16:13 Właśnie! Niech oddaje wątek, bo jak nie, to...... to znaczy, że tylko zabierać potrafi, a oddawać nie umie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 O kurcze blade! Malutka, a gdzie Twój wątek, 24.02.08, 16:15 w którym mnie ochrzanilaś? O trzeciej w nocy jeszcze był. Ps. Wątku Ci nie oddam, bo go nie posiadam. Mogę ci oddać swą wyplatę [bardzo dużo], ale musisz poczekać do dziesiątego. To Malutka fura kasy, ale Malutkiej koleżance wszystko. Nawet Ci pierogi z kapustą i skwarkami dam. I pepsi colę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: O kurcze blade! Malutka, a gdzie Twój wątek, 24.02.08, 16:18 Ochcrzanilam nie bez przyczyny chyba???Bo jezdzisz po innych niesłusznie a sam jestes mistrzem pyskowki|!! noszwmordejeża!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: O kurcze blade! Malutka, a gdzie Twój wątek, 24.02.08, 16:30 Aaaa tam.Zimne piwko uspokaja namietnosci.No to na zdruffko! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 No co m morde jeża? Mam zamawiać 24.02.08, 20:01 te pierogi czy nie? A może placek po węgiesku? No i co z tą colą Malutka? Może tonic? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: No co m morde jeża? Mam zamawiać 24.02.08, 22:00 nie chce mi sie juz tu pisac bo nigdy nie wiadomo co sie komu nie spodoba i sobie wytnie paszkwile zostaja a dobre watki leca do smieci dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 16:40 wyręczając teletoobisia, żeby się biedak tak nie przemęczał, i w jego imieniu zaśpiewam o sobie tak : Podła Na pasku kłamstw mnie wiodła By nagle zepchnąć w otchłań w bezsenną noc bez dna Ooo.. zgubna.. Niewierna, choć nieślubna Fałszywa, samolubna Podstępna, pusta, zła Żeby tak jeszcze móc na jej ślad natrafić Żeby tak jeszcze móc spotkać ją.. i stłuc Och słodka, rozumna, śliczna, wiotka Kwiatuszek mój, stokrotka Niepowtarzalna ma To jaka ona jest właściwie, ta pani? Och, cudna jest Ponętna i nietrudna jest Namiętna i nienudna Jak hazardowa gra O, śliczna, wiosenna, feeryczna Płomienna, dynamiczna jak elektryczna skra Gdyby mi los chciał dać jeszcze raz tę szansę Móc w ramiona ją brać, tulić, mieć i łkać! Och, wredna Trucizna, żmija jedna Podniosę ja Cię ze dna Roślinko biedna ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 16:42 hahahaha!dobre,dobre.a zauwazyliscie ze sie na wiosenke latwiej wierszyki pisze?albo pod wplywem wielkich namietnosci tez. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 16:46 Prawdę mówiąc ten nie jest mój, zapożyczyłam go od Kabaretu Starszych Panów, ale pasuje jak ulał do zemsty :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 16:47 Mózg rozmarza i głupieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 17:38 Przepraszam, ale mrozu w tym roku nie było, więc i nic nikomu nie zamarzło :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 17:42 Może mrozu i nie było, ale że teraz puszcza, to każdy widzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 17:55 Teraz rzeczywiście widzę, że puszcza, i ze rozmięka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 17:59 Masz chyba teraz szersze spojrzenie na zagadnienie, niż przed chwilą;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:10 Owszem, po sam horyzont a nawet i dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:14 Nie sądzę aby przerost formy nad treścią wart był takiego zachodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:17 Niemniej jednak zawsze lepiej mieć szerokie horyzonty, niż zawężone niczym koń klapkami na oczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:22 Znowu jakieś analogie do życia pierwotniaków???:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:25 Nie zapominaj, że nie byłoby nas bez pierwotniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:29 No to publicznie dziękujemy im za wkład, tylko niech nie wrzeszczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:36 Może krzyknąć im to przez toobę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:44 A jak zgubi czerwoną torebkę???:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:47 To dostanie "czerwone korale, czerwone jak to wino... " :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 18:51 Czerwony to on już jest bez tych korali:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 19:03 Widziałeś kiedyś indora w złości? Ma korale czerwone, powiadam Ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 19:15 Zastanów się, czy nie obrażasz indora;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 19:21 Ależ skąd, opisuję jako żywo, jak wygląda naindyczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 19:34 Mimo wszystko indory nie są takie wredne:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nawet na sobie samej zemszczę się też, 24.02.08, 19:42 To nie znasz ich. Potrafią gonić Cię do upadłego, jak się wściekną :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dalej sie puszczasz z arabusami? 24.02.08, 23:18 To już z pewnością nie twój problem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 17:48 Ale Ty jestes wulgarny , a fe. a jak tam weekend minal? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 17:52 Wspaniale. laski sa kapitalne ale.... troche za mlode :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 17:57 Ja mialem przyjemnosc poznac tylko kooko . Jak dojada do domu to pewnie zloza jakies sprawozdanie. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:00 tasiemka jeszce nie dojechala. Cud dziewczyna. A jej siora.... bracie, miodzio. Musze szczerze przyznac, ze reszta tez, calkiem, calkiem. Spalem w pokoju sam z 8 babami- czujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:01 Czuc , czuje, Ale ja nie jestem taki odwazny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:42 Nie mnialem wyjscia, bracie. Ale musz powiedziec jedno- to sa dziewczyny z klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:10 Nawet jak jest brzydula ta kookoardka to napisze ze cudna zeby wywolac zazdrosc w debi-bebi.A pewnie taksa jma ''piekna'' i ''madra jak i ON / Nie moze przezyc ze go debi-bebi pogonila ,Madra dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:31 jego prawie nie znam , debi w ogole, a kooko to super dziewczyna! Gwarantuje Ci to , mialem przyjemnosc poznac ja. Jak dla mnie jest tylko za wysoka, czulem sie przy niej jak kurdupel , a to jest jedna znielicznych rzeczy ktora mnie peszy . Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 17:58 Wspolczuje im albo i nie skoro sa przy Tobie to takie same jak Ty . Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:35 W kazdym razie gdzie stanie, tam s.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:38 crimen napisał: > W kazdym razie gdzie stanie, tam s.. :) Nie lubie teletoobisa ale ty jestes taki sam jak on obrzydliwy!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:49 e-takajedna napisała: > Nie lubie teletoobisa ale ty jestes taki sam jak on obrzydliwy!! Bo świat jest odrażający, brudny, zły, a ja jestem jego częścią:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:45 słowo się rzekło,kobyłka u płota:))))Wedle umowy watek powstał,i nawet spełnia warunki!! Ale popatrz,nikt Cię nie wyciął!!! Rozumiesz coś z tego? :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:48 nie chcę się wtrącać, ale to smród rozkładu. gangrena zostanie wycięta :D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:52 pluskwaparszywka napisał: > nie chcę się wtrącać, ale to smród rozkładu. gangrena zostanie wycięta :D Nie ma sprawy. Nie cenię sobie konwersacji z tym panem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:54 w tej kwestii nie jesteś oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:56 Ja protestuję stanowczo! Ja chcę dalej gnić publicznie w mojej zemście. Kurde. :)) pluskwaparszywka napisał: > nie chcę się wtrącać, ale to smród rozkładu. gangrena zostanie wycięta :D Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 18:58 a my to sobie możemy chcieć. zawsze znajdzie się Wiktor "Czyściciel" :D ale wątek dobry. bym go nawet tak dla ogółu łotwarła. żeby można było wejść i się zemścić Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Piocaluj mnie w dupe 24.02.08, 19:01 Wiktor "Czyściciel" i Anonim "Donosiciel" , nooooo ! Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 18:52 mogę trochę prywaty? aż mnie skręca. jak cię szmaciarzu rudy spotkam, to ci w ten ryj fałszywy napluję! lisku dubeltowo trącany! uf, dzięki za udostępnienie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 18:53 O rany, jaka wytworna wiązanka pomstująca :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 18:55 w sumie forum publiczne, nie. cza kulturą błyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Kultura. 24.02.08, 21:28 Szanowny pan przez małe 'k', czy przez duże 'K'? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwiecparszywiec Nie wytnę. Zachowamy to ku potomności. 24.02.08, 21:25 Karakanku. Co to się dzieje? Schyłek wszędzie? Dekadencja? Do czego to zmierza? Już nawet ja się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mexykankaa Re: Zemszczę się krwawo 24.02.08, 21:45 czy ktoś poszukuje wiedźmy? ofruję tanie zemsty na każde okazje..przyjmuję płatności kartą visa i mastercard:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zemszczę się krwawo 25.02.08, 06:28 Może skorzystam przy innej zemście, ta się odbędzie własnymi rękami :) Odpowiedz Link Zgłoś