b-e-a-t-k-a 09.03.08, 23:11 Witajcie, w styczniu stałam sie szcześliwa właścicielką jednoślada. Chciałam Wszystkich serdecznie przywitać, może spotkamy sie na drodze :) pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josss Re: Chciałam sie przywitać :) 09.03.08, 23:43 Witaj Beatka! Napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś? Jakie masz moto? Pozdrawiam serdecznie, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-k-a Re: Chciałam sie przywitać :) 09.03.08, 23:57 jestem z Piaseczna prawko wlasnie robie a moto BMW R1200C Independent (prezent od męaula na urodziny :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Chciałam sie przywitać :) 10.03.08, 07:48 witaj i do zobaczenia na drodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Chciałam sie przywitać :) 10.03.08, 09:36 witamy serdecznie :-) Swoją drogą, dobry mąż.... Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-k-a Re: Chciałam sie przywitać :) 10.03.08, 10:02 dziękuję nie narzekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: Chciałam sie przywitać :) 10.03.08, 13:30 nieźle.....no to powodzenia w prawku i szybkiego powrotu na 2 kólka..w sensie formalnym...Witam również i do zobaczenia może na jajeczku swiatecznym w Migawce na Nowogrodzkiej zaraz za Novotelem. w czwartek za tydzien,wieczorową pora?Spotkania forumowych dziewczyn odbywają sie raz na miesiac,w jednym z warszawskich barow-klubów...ostatnio sie widzialysmy,ale z okazji Swiat chcemy powtórnie uczcic tą okazję i podzielic sie żółtkiem:) pozdrawiam i do zobaczenia Megi Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: Chciałam sie przywitać :) 10.03.08, 15:59 Witaj, pozdrawiam z miasta stołecznego :) i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Chciałam sie przywitać :) 10.03.08, 20:09 Witam Cię gorąco:)) Owad miodopędny:)) Odpowiedz Link Zgłoś