Dodaj do ulubionych

Yesska przeurodziwe stworzonko!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 15:31
jeszcze dzis jestem pod wrazeniem jej przecudownej urody. Czuje sie jakoby mi
cosi ciezkiego w leb pierdolnelo!
Obserwuj wątek
    • men_ Re: Yesska przeurodziwe stworzonko! 05.01.02, 15:39
      Cholera, tutaj tez sie zgadzamy, zarówno w kwestii Yessinki jak i tego, że
      Ciebie coś w głowe rabneło-ale chyba w dziecinstwie juz ? oo:)
      • Gość: yess mario jak zwykle lejesz miod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 15:41
        na moje serce co nie ukrywam bardzo dobrze mi robi :))))))
        • Gość: mario2 Re: mario jak zwykle lejesz miod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:06
          nie wiem, czy umiejetnosc docenienia urody jest kwestia bycia pierdolnietym w
          leb! Skoro tak, to menik sam podobny jest i na wzor chudego blondynem z imprezy
          wyrwal a oprowadziwszy byc moze niecnie wykorzystal! :o)))
          • Gość: yess mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:08
            czort juz pojechala??????
            • Gość: mario2 Re: mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:08
              na szczescie jeszcze nie. Ale w barku Sahare pozostawila! :o)))
              • Gość: yess Re: mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:10
                pozdrow ja koniecznie ode mnie i powiedz jej ze jest zajebista :)))))))
        • motor Re: mario jak zwykle lejesz miod 05.01.02, 16:07
          Warto dodać, że te komplementy nie są przesadzone ani o tyci, tyci
          • Gość: yess Re: mario jak zwykle lejesz miod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:11
            motor bo bede sie czerwienic !!!!!! :))
          • bachuu Re: mario jak zwykle lejesz miod 05.01.02, 16:44
            motor napisał(a):

> Warto dodać, że te komplementy nie są przesadzone ani o tyci, tyci
            ani tez nie sa kompletne bo trza by wtedy epopeje napisac :-))))

• Gość: szparaga Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:24
      ... i dalej doprowadzajcie mnie do frustracji. Maryjka-anioł o umyśle
      Einsteina, Yesska piekność o nieprzeciętnych walorach, Ronję-boginię opiewa
      Leziutek (a tak mu dobrze z oczu patrzyło!)!!!
      Wszystkie takie kurde piękne, z morskiej piany, takie cudne nad wyraz, do tego
      madre, ciepłe i wrazliwe!!!!

Czy jest tu miejsce dla marnego szparaga? Nie ma!!! Do zadnego Vikinga nie
      przyjade! Po co?! Żeby zaraz po imprezie sie powiesić na swoich kompleksach??
      • Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:31
        szparaga a Ty co,zglupla? Dolek masz?razem durna jedna pojedziemy nastepnym razem!:)))))))
        • blondynka_z_klopa Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:33
          tylko do klopa karnety rezerwowac! i od Pana Chudego mi wara!
          • Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:35
            to ja prosze dwa karnety,dla siebie i szparagi.Chudego nie tkniemy..jak bum,bum:))
            • blondynka_z_klopa Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:36
              a chudi to taki obrotny, ze hydraulika trza wzywac było! migusiem siem uwinoł
              tylko spłuczke spierdolił i mydło ukrad!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> to ja prosze dwa karnety,dla siebie i szparagi.Chudego nie tkniemy..jak bum,bum
              > :))

• Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:38
                zdolny i zapobiegliwy...nic dziwnego ze tak go pilnujesz.Chlop na wage zlota:))))
                • blondynka_z_klopa Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:41
                  ja to tam nieeeeeee...ale mamusia siem uparli i za chudim gały wypatrujo!!! juz
                  nawet łańcuch na drzwiach wcziera załozyli.pytały, na ucho ... chudi znajdzie
                  siem! dla córuni :-))))

> zdolny i zapobiegliwy...nic dziwnego ze tak go pilnujesz.Chlop na wage zlota:))
                  > ))

• Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:41
          Jak tu się nie zdołować, jak się czyta takie zachwyty! Czlowiek patrzy w lustro
          i widzie mietłe tylko!
          Ale z Toba Sam pojadę... co tam. W razie czego powiesz, że się jakaś
          przyplątała z dworca za Toba... :)
          • Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:46
            Ty masz fisia szparaga i kup se nowe lustro bo to chyba znieksztalca.ja tam nie chlop i
            komplementow Ci prawic nie bede.Zmiluj sie babo i przestan glupoty opowiadac!:))) Lachy nie
            robisz..pewnie ze pojedziesz!:)
            • Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:50
              Dobra, jedziem Sam. A pokażemy im, kurde mol, jakie dziouchy porosły w
              zachodniopomorskiem!!! :)
              • Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:52
                i to mi sie podoba szparaga! Nawet sie kuwa uczesze tego dnia! O!:)))))))))
                • Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:59
                  Nie czesz sie!!!! Daj reszcie jakieś fory maleńka. :))))
                  • jasmina_tdi nie nie nie !!!!!! sam i pom!!!!! 05.01.02, 17:01
                    wszystkie chude blondyny out!!!!!!!!!!! bez dyskusji buhuhuhuhuhu......
      • men_ Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:37
        zapomniałaś o Myszce i o Marsylce :)

Cierp, jak przyjechac nie chciała ..:))
        • Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:45
          Nie mogła:(
          • jasmina_tdi baby 05.01.02, 16:48
            my wszystkie piekne po tych wscieklaczkach jestesmy :-))))))))))) na fotkach
            widać hehehehe....
            • Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:49
              taaak..zwlaszcza oczy nam sie robia interesujace:))))))))))))
              • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:52
                Ty samanta uwazaj bo juz nie jeden oslepł a potem nawet nie wiedział dlaczego :-
                )))

> taaak..zwlaszcza oczy nam sie robia interesujace:))))))))))))

• men_ Re: baby 05.01.02, 16:54
                  Nooooooo, co prawda, to prawda ...
                  kurde, nic nie widzę :)))
                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:56
                    a co? only ci łeb drzwiami od taxi przytrzasneła??? :-)))

men_ napisał(a):

> Nooooooo, co prawda, to prawda ...
                    > kurde, nic nie widzę :)))

• men_ Re: baby 05.01.02, 16:58
                      za co ?:))))
                      • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:59
                        za kierowce!!! za kierowce :)))))

men_ napisał(a):

> za co ?:))))

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:06
                          pytałem sie za co taka kara dla mnie ?
                          • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:07
                            za te śliczne, urokliwe wąsiki!!!!!!!! oj ty figlarzu! pół nocy dzis o tobie
                            gadałysmy :))))))

men_ napisał(a):

> pytałem sie za co taka kara dla mnie ?

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:11
                              Uff, bo myslałem że z zadrości wywale kierowcę z pracy :)))
                              • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:13
                                a ty men niby prawo jazdy masz, ze taki z ciebie chojrak??? poza tym nie mozna
                                jedna łapa grzebac w majtkach, a drugą zmieniaC biegów i trzymac kierownicy!
                                myslisz ty czasem????

men_ napisał(a):

> Uff, bo myslałem że z zadrości wywale kierowcę z pracy :)))

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:18
                                  raz mam, raz nie mam (prawo jazdy)
                                  w samochodzie ? - och Jasminko :))))
                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:20
                                    och men! tak tak taaaaaaaaaaaak!!! to takie cacko na czterech kólkach, co zre
                                    tyle benzynz, ze na drinki pózniej nie starcza! zgadłes złotko!

men_ napisał(a):

> raz mam, raz nie mam (prawo jazdy)
                                    > w samochodzie ? - och Jasminko :))))

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:23
                                      starcza,

i znowu kara, a tym razem za co ??
                                      • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:26
                                        za niewinność men! za niewinność!!

men_ napisał(a):

> starcza,
                                        >
                                        > i znowu kara, a tym razem za co ??

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:28
                                          No tak, juz wiem ...
                                          Przyrzekam, że nastepnym razem nie bedę niewinny :)))
                                          • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:29
                                            nie mnie to przyrzekaj!!! nie mnie!!!!! hehehe

men_ napisał(a):

> No tak, juz wiem ...
                                            > Przyrzekam, że nastepnym razem nie bedę niewinny :)))

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:32
                                              Ach, śliczne Oczęta, jak ja teraz żałuje i w brodę sobie pluję :)))
                                              • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:35
                                                tylko sie nie obsliń cały bo zal bedzie patrzeć!

men_ napisał(a):

> Ach, śliczne Oczęta, jak ja teraz żałuje i w brodę sobie pluję :)))

• men_ Re: baby 05.01.02, 17:41
                                                  chusteczki higieniczne to po co ?
                                                  Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :))

ide se .., na obiadek
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:42
                                                    idz se tylko nie utop sie w rosole :))))

men_ napisał(a):

> chusteczki higieniczne to po co ?
                                                    > Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :))
                                                    >
                                                    > ide se .., na obiadek

• kocur1 Re: baby 05.01.02, 17:48
                                                    A rosołek podobno najlepszy z piersi ..:))

jasmina_tdi napisał(a):

> idz se tylko nie utop sie w rosole :))))
                                                    >
                                                    > men_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > chusteczki higieniczne to po co ?
                                                    > > Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :))
                                                    > >
                                                    > > ide se .., na obiadek
                                                    >

• jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:49
                                                    bardziej smakowałby ci mozdzek!!!

kocur1 napisał(a):

> A rosołek podobno najlepszy z piersi ..:))
                                                    >
                                                    > jasmina_tdi napisał(a):
                                                    >
                                                    > > idz se tylko nie utop sie w rosole :))))
                                                    > >
                                                    > > men_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > chusteczki higieniczne to po co ?
                                                    > > > Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :))
                                                    > > >
                                                    > > > ide se .., na obiadek
                                                    > >
                                                    >

• kocur1 Re: baby 05.01.02, 17:51
                                                    Chyba wyraźnie napisałem: z piersi :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:53
                                                    moze jednak spróbuj móźdzek!

kocur1 napisał(a):

> Chyba wyraźnie napisałem: z piersi :)))

• kocur1 Re: baby 05.01.02, 17:55
                                                    No dobra, ale i do tego Oczęta ...

wiesz, które i Czyje :))
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:56
                                                    nie dla psa kiełbasa, nie dla kocura oczeta!!!!! wbij se do łba!

kocur1 napisał(a):

> No dobra, ale i do tego Oczęta ...
                                                    >
                                                    > wiesz, które i Czyje :))

• kocur1 Re: baby 05.01.02, 18:01
                                                    No dobra, jak chcesz, ale wbije sobie to do główki tylko ...
                                                    Botam, gdzie chciałaś .., o jeeeezuuuu :)))
              • bachuu Re: baby 05.01.02, 16:54
                glebokie spojrzennie wtedy hm.... tylko ten wzrok zamglony zawsze zastanawia
                :-)))))
                • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:55
                  mój czy Twój??? bo z tymi mgłami to róznie bywa :-)))

bachuu napisał(a):

> glebokie spojrzennie wtedy hm.... tylko ten wzrok zamglony zawsze zastanawia
                  > :-)))))

• Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:56
                  no,no..zastanawia..czy pijana czy niewidoma??;)))))
                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:57
                    co sie martwisz! do chałupy zawsze ktos odprowadzi! tak z litosci nad slepota
                    oczywiscie :-)))

> no,no..zastanawia..czy pijana czy niewidoma??;)))))

• onlyania Re: baby 05.01.02, 16:59
                      niekoniecznie do chalupy slepej przy okazji.........

che che che..........
                    • Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:00
                      fakt..mozna wtedy bezkarnie popatrywac na upatrzonego osobnika;)
                      • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:02
                        ja se kitka upatrzyłam, to niedobry nie przyszedł :((( i na co mi tak płuca
                        marzły, na cooooo??????

> fakt..mozna wtedy bezkarnie popatrywac na upatrzonego osobnika;)

• Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:04
                          Kitka???????? Zgluplas???????? Przeca to cham najostatniejszy pozbawiony poczucia
                          humoru!Jasmin..wytrzezwiej kochanienka!:)
                          • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:05
                            eeeeeee...... no to moze mi sie pomyliło!!! tyle towara było tam wczoraj, ze juz
                            sama nie wiedziałam, w kogom mam wlepiac swoje sliczne, błękitne oczeta :)))

> Kitka???????? Zgluplas???????? Przeca to cham najostatniejszy pozbawiony poczu
                            > cia
                            > humoru!Jasmin..wytrzezwiej kochanienka!:)

• Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:14
                              no przeca wlepialas w bachuu..tak przynajmniej twierdzilas przed chwila;)
                              • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:19
                                jak słusznie zauwazyłas, było to przed chwilą :))))))))) (mam kłopoty z
                                błednikiem! Nie moge długo patrzec w jeden punkt :))))))

> no przeca wlepialas w bachuu..tak przynajmniej twierdzilas przed chwila;)

• Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:21
                                  oslepia czy cos w tym rodzaju?;)))))))
                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:26
                                    daje po oczach niewąsko! az zmarszczki się prostują:)

> oslepia czy cos w tym rodzaju?;)))))))

• Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:31
                                      skoro az tak to tym bardziej zaluje....moze i moje zmarchy by sie wyprostowaly?;))))))))
                                      • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:32
                                        matko boska!!!!!!!!!! od patrzenia w moje niebieskie oczy?????? kto cie tak
                                        nauczył!!!!!! :-)))

> skoro az tak to tym bardziej zaluje....moze i moje zmarchy by sie wyprostowaly?
                                        > ;))))))))

• Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:37
                                          a kto mowil o Twoich oczach?;))))))))))))))))))))))))
                                          • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:40
                                            fama głosi :)))))

> a kto mowil o Twoich oczach?;))))))))))))))))))))))))

• samanta1 Re: baby 05.01.02, 17:44
                                              cosik krecisz kobito!Przeca nie twoje wlasne oczy Cie oslepialy nie?:)
                                              • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:46
                                                jasne, ze nie!!! chwała bozi, ze uwage mam podzielną :)))) oooooooooj,........a
                                                miało co oslepiac!!!!!! oj miało!!!!

samanta1 napisał(a):

> cosik krecisz kobito!Przeca nie twoje wlasne oczy Cie oslepialy nie?:)

• samanta1 Re: baby 05.01.02, 17:53
                                                  i o tym wlasnie ja mowilam!Myslalam ze takie wrazenie robi,ze az ..no wiesz ..ta kuracja odmladzajaca;)))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:56
                                                    TA kuracja odmładzajaca hehehehe.....????? poczekam az doktor na recepte mi
                                                    przepisze!!! co tam będę eksperymentowac! jeszcze co pomyle!!! :)))

samanta1 napisał(a):

> i o tym wlasnie ja mowilam!Myslalam ze takie wrazenie robi,ze az ..no wiesz ..t
                                                    > a kuracja odmladzajaca;)))))))

• samanta1 Re: baby 05.01.02, 18:02
                                                    Cholera....co Ty za lekarzy masz w tej stlycy?Moja dochtorka rzekla ze na to nie ma lekarstwa ino z godnoscia sie
                                                    starzec:))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 18:05
                                                    iiiiiiiiiii tam! znam bardziej zajmujace sposoby postrzegania upływu czasu! nie
                                                    sadzisz, ze pryzmat godności po pierwsze zawęza, a po drugie i tak ci nikt nie
                                                    uwierzy??:)))

samanta1 napisał(a):

> Cholera....co Ty za lekarzy masz w tej stlycy?Moja dochtorka rzekla ze na to ni
                                                    > e ma lekarstwa ino z godnoscia sie
                                                    > starzec:))))))

• samanta1 Re: baby 05.01.02, 18:07
                                                    dlatego ciagle sie smieje i zwalam wszystko na zmarszczki mimiczne:))))
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 18:17
                                                    niezły patent! wiesz moze na co za 50 lat zwalic garba i wypadające zęby????
                                                    przyda mi sie ;)

samanta1 napisał(a):

> dlatego ciagle sie smieje i zwalam wszystko na zmarszczki mimiczne:))))

• samanta1 Re: baby 05.01.02, 18:26
                                                    Potrzeba matka wynalazkow!jak bede na tym etapie na pewno cos wymysle i Ci podpowiem:)
                                                  • jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 18:28
                                                    ja juz wczoraj wynalazłam! jak juz będę stara i bogata, to se adoptuję słodka
                                                    siedemnastke!!!!!!! co by wszystko w rodzinie zostało ;)))))))

samanta1 napisał(a):

> Potrzeba matka wynalazkow!jak bede na tym etapie na pewno cos wymysle i Ci podp
                                                    > owiem:)

• jasmina_tdi a teraz.... 05.01.02, 18:31
                                                    zbieram tyleczek od klawiaturki i idę pobalowac!!!!!!!
                                                    łikendu miłego!!!!!!
                                                    buziak

jasminka ;)
                                                  • samanta1 Re: a teraz.... 05.01.02, 18:34
                                                    nie zapomnij boa i buto do stepowania:)pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka