Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 15:31 jeszcze dzis jestem pod wrazeniem jej przecudownej urody. Czuje sie jakoby mi cosi ciezkiego w leb pierdolnelo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: Yesska przeurodziwe stworzonko! 05.01.02, 15:39 Cholera, tutaj tez sie zgadzamy, zarówno w kwestii Yessinki jak i tego, że Ciebie coś w głowe rabneło-ale chyba w dziecinstwie juz ? oo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess mario jak zwykle lejesz miod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 15:41 na moje serce co nie ukrywam bardzo dobrze mi robi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: mario jak zwykle lejesz miod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:06 nie wiem, czy umiejetnosc docenienia urody jest kwestia bycia pierdolnietym w leb! Skoro tak, to menik sam podobny jest i na wzor chudego blondynem z imprezy wyrwal a oprowadziwszy byc moze niecnie wykorzystal! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:08 czort juz pojechala?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:08 na szczescie jeszcze nie. Ale w barku Sahare pozostawila! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:10 pozdrow ja koniecznie ode mnie i powiedz jej ze jest zajebista :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: mario jak zwykle lejesz miod 05.01.02, 16:07 Warto dodać, że te komplementy nie są przesadzone ani o tyci, tyci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: mario jak zwykle lejesz miod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:11 motor bo bede sie czerwienic !!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: mario jak zwykle lejesz miod 05.01.02, 16:44 motor napisał(a): > Warto dodać, że te komplementy nie są przesadzone ani o tyci, tyci ani tez nie sa kompletne bo trza by wtedy epopeje napisac :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparaga Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:24 ... i dalej doprowadzajcie mnie do frustracji. Maryjka-anioł o umyśle Einsteina, Yesska piekność o nieprzeciętnych walorach, Ronję-boginię opiewa Leziutek (a tak mu dobrze z oczu patrzyło!)!!! Wszystkie takie kurde piękne, z morskiej piany, takie cudne nad wyraz, do tego madre, ciepłe i wrazliwe!!!! Czy jest tu miejsce dla marnego szparaga? Nie ma!!! Do zadnego Vikinga nie przyjade! Po co?! Żeby zaraz po imprezie sie powiesić na swoich kompleksach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:31 szparaga a Ty co,zglupla? Dolek masz?razem durna jedna pojedziemy nastepnym razem!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_z_klopa Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:33 tylko do klopa karnety rezerwowac! i od Pana Chudego mi wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:35 to ja prosze dwa karnety,dla siebie i szparagi.Chudego nie tkniemy..jak bum,bum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_z_klopa Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:36 a chudi to taki obrotny, ze hydraulika trza wzywac było! migusiem siem uwinoł tylko spłuczke spierdolił i mydło ukrad! Gość portalu: samanta napisał(a): > to ja prosze dwa karnety,dla siebie i szparagi.Chudego nie tkniemy..jak bum,bum > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:38 zdolny i zapobiegliwy...nic dziwnego ze tak go pilnujesz.Chlop na wage zlota:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_z_klopa Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:41 ja to tam nieeeeeee...ale mamusia siem uparli i za chudim gały wypatrujo!!! juz nawet łańcuch na drzwiach wcziera załozyli.pytały, na ucho ... chudi znajdzie siem! dla córuni :-)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > zdolny i zapobiegliwy...nic dziwnego ze tak go pilnujesz.Chlop na wage zlota:)) > )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:41 Jak tu się nie zdołować, jak się czyta takie zachwyty! Czlowiek patrzy w lustro i widzie mietłe tylko! Ale z Toba Sam pojadę... co tam. W razie czego powiesz, że się jakaś przyplątała z dworca za Toba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:46 Ty masz fisia szparaga i kup se nowe lustro bo to chyba znieksztalca.ja tam nie chlop i komplementow Ci prawic nie bede.Zmiluj sie babo i przestan glupoty opowiadac!:))) Lachy nie robisz..pewnie ze pojedziesz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:50 Dobra, jedziem Sam. A pokażemy im, kurde mol, jakie dziouchy porosły w zachodniopomorskiem!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:52 i to mi sie podoba szparaga! Nawet sie kuwa uczesze tego dnia! O!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:59 Nie czesz sie!!!! Daj reszcie jakieś fory maleńka. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nie nie nie !!!!!! sam i pom!!!!! 05.01.02, 17:01 wszystkie chude blondyny out!!!!!!!!!!! bez dyskusji buhuhuhuhuhu...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Proszę, nie krępujcie się... 05.01.02, 16:37 zapomniałaś o Myszce i o Marsylce :) Cierp, jak przyjechac nie chciała ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparaga Re: Proszę, nie krępujcie się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:45 Nie mogła:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi baby 05.01.02, 16:48 my wszystkie piekne po tych wscieklaczkach jestesmy :-))))))))))) na fotkach widać hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:49 taaak..zwlaszcza oczy nam sie robia interesujace:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:52 Ty samanta uwazaj bo juz nie jeden oslepł a potem nawet nie wiedział dlaczego :- ))) Gość portalu: samanta napisał(a): > taaak..zwlaszcza oczy nam sie robia interesujace:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: baby 05.01.02, 16:54 Nooooooo, co prawda, to prawda ... kurde, nic nie widzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:56 a co? only ci łeb drzwiami od taxi przytrzasneła??? :-))) men_ napisał(a): > Nooooooo, co prawda, to prawda ... > kurde, nic nie widzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:59 za kierowce!!! za kierowce :))))) men_ napisał(a): > za co ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:07 za te śliczne, urokliwe wąsiki!!!!!!!! oj ty figlarzu! pół nocy dzis o tobie gadałysmy :)))))) men_ napisał(a): > pytałem sie za co taka kara dla mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: baby 05.01.02, 17:11 Uff, bo myslałem że z zadrości wywale kierowcę z pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:13 a ty men niby prawo jazdy masz, ze taki z ciebie chojrak??? poza tym nie mozna jedna łapa grzebac w majtkach, a drugą zmieniaC biegów i trzymac kierownicy! myslisz ty czasem???? men_ napisał(a): > Uff, bo myslałem że z zadrości wywale kierowcę z pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: baby 05.01.02, 17:18 raz mam, raz nie mam (prawo jazdy) w samochodzie ? - och Jasminko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:20 och men! tak tak taaaaaaaaaaaak!!! to takie cacko na czterech kólkach, co zre tyle benzynz, ze na drinki pózniej nie starcza! zgadłes złotko! men_ napisał(a): > raz mam, raz nie mam (prawo jazdy) > w samochodzie ? - och Jasminko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:26 za niewinność men! za niewinność!! men_ napisał(a): > starcza, > > i znowu kara, a tym razem za co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: baby 05.01.02, 17:28 No tak, juz wiem ... Przyrzekam, że nastepnym razem nie bedę niewinny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:29 nie mnie to przyrzekaj!!! nie mnie!!!!! hehehe men_ napisał(a): > No tak, juz wiem ... > Przyrzekam, że nastepnym razem nie bedę niewinny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: baby 05.01.02, 17:32 Ach, śliczne Oczęta, jak ja teraz żałuje i w brodę sobie pluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:35 tylko sie nie obsliń cały bo zal bedzie patrzeć! men_ napisał(a): > Ach, śliczne Oczęta, jak ja teraz żałuje i w brodę sobie pluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: baby 05.01.02, 17:41 chusteczki higieniczne to po co ? Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :)) ide se .., na obiadek Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:42 idz se tylko nie utop sie w rosole :)))) men_ napisał(a): > chusteczki higieniczne to po co ? > Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :)) > > ide se .., na obiadek Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: baby 05.01.02, 17:48 A rosołek podobno najlepszy z piersi ..:)) jasmina_tdi napisał(a): > idz se tylko nie utop sie w rosole :)))) > > men_ napisał(a): > > > chusteczki higieniczne to po co ? > > Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :)) > > > > ide se .., na obiadek > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:49 bardziej smakowałby ci mozdzek!!! kocur1 napisał(a): > A rosołek podobno najlepszy z piersi ..:)) > > jasmina_tdi napisał(a): > > > idz se tylko nie utop sie w rosole :)))) > > > > men_ napisał(a): > > > > > chusteczki higieniczne to po co ? > > > Nie to nie, akysz Grzechu .., sliczny :)) > > > > > > ide se .., na obiadek > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:53 moze jednak spróbuj móźdzek! kocur1 napisał(a): > Chyba wyraźnie napisałem: z piersi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: baby 05.01.02, 17:55 No dobra, ale i do tego Oczęta ... wiesz, które i Czyje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:56 nie dla psa kiełbasa, nie dla kocura oczeta!!!!! wbij se do łba! kocur1 napisał(a): > No dobra, ale i do tego Oczęta ... > > wiesz, które i Czyje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: baby 05.01.02, 18:01 No dobra, jak chcesz, ale wbije sobie to do główki tylko ... Botam, gdzie chciałaś .., o jeeeezuuuu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: baby 05.01.02, 16:54 glebokie spojrzennie wtedy hm.... tylko ten wzrok zamglony zawsze zastanawia :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:55 mój czy Twój??? bo z tymi mgłami to róznie bywa :-))) bachuu napisał(a): > glebokie spojrzennie wtedy hm.... tylko ten wzrok zamglony zawsze zastanawia > :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:56 no,no..zastanawia..czy pijana czy niewidoma??;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 16:57 co sie martwisz! do chałupy zawsze ktos odprowadzi! tak z litosci nad slepota oczywiscie :-))) Gość portalu: samanta napisał(a): > no,no..zastanawia..czy pijana czy niewidoma??;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: baby 05.01.02, 16:59 niekoniecznie do chalupy slepej przy okazji......... che che che.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:00 fakt..mozna wtedy bezkarnie popatrywac na upatrzonego osobnika;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:02 ja se kitka upatrzyłam, to niedobry nie przyszedł :((( i na co mi tak płuca marzły, na cooooo?????? Gość portalu: samanta napisał(a): > fakt..mozna wtedy bezkarnie popatrywac na upatrzonego osobnika;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:04 Kitka???????? Zgluplas???????? Przeca to cham najostatniejszy pozbawiony poczucia humoru!Jasmin..wytrzezwiej kochanienka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:05 eeeeeee...... no to moze mi sie pomyliło!!! tyle towara było tam wczoraj, ze juz sama nie wiedziałam, w kogom mam wlepiac swoje sliczne, błękitne oczeta :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Kitka???????? Zgluplas???????? Przeca to cham najostatniejszy pozbawiony poczu > cia > humoru!Jasmin..wytrzezwiej kochanienka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:14 no przeca wlepialas w bachuu..tak przynajmniej twierdzilas przed chwila;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:19 jak słusznie zauwazyłas, było to przed chwilą :))))))))) (mam kłopoty z błednikiem! Nie moge długo patrzec w jeden punkt :)))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > no przeca wlepialas w bachuu..tak przynajmniej twierdzilas przed chwila;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:21 oslepia czy cos w tym rodzaju?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:26 daje po oczach niewąsko! az zmarszczki się prostują:) Gość portalu: samanta napisał(a): > oslepia czy cos w tym rodzaju?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:31 skoro az tak to tym bardziej zaluje....moze i moje zmarchy by sie wyprostowaly?;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:32 matko boska!!!!!!!!!! od patrzenia w moje niebieskie oczy?????? kto cie tak nauczył!!!!!! :-))) Gość portalu: samanta napisał(a): > skoro az tak to tym bardziej zaluje....moze i moje zmarchy by sie wyprostowaly? > ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: baby IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:37 a kto mowil o Twoich oczach?;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:40 fama głosi :))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > a kto mowil o Twoich oczach?;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: baby 05.01.02, 17:44 cosik krecisz kobito!Przeca nie twoje wlasne oczy Cie oslepialy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:46 jasne, ze nie!!! chwała bozi, ze uwage mam podzielną :)))) oooooooooj,........a miało co oslepiac!!!!!! oj miało!!!! samanta1 napisał(a): > cosik krecisz kobito!Przeca nie twoje wlasne oczy Cie oslepialy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: baby 05.01.02, 17:53 i o tym wlasnie ja mowilam!Myslalam ze takie wrazenie robi,ze az ..no wiesz ..ta kuracja odmladzajaca;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 17:56 TA kuracja odmładzajaca hehehehe.....????? poczekam az doktor na recepte mi przepisze!!! co tam będę eksperymentowac! jeszcze co pomyle!!! :))) samanta1 napisał(a): > i o tym wlasnie ja mowilam!Myslalam ze takie wrazenie robi,ze az ..no wiesz ..t > a kuracja odmladzajaca;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: baby 05.01.02, 18:02 Cholera....co Ty za lekarzy masz w tej stlycy?Moja dochtorka rzekla ze na to nie ma lekarstwa ino z godnoscia sie starzec:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 18:05 iiiiiiiiiii tam! znam bardziej zajmujace sposoby postrzegania upływu czasu! nie sadzisz, ze pryzmat godności po pierwsze zawęza, a po drugie i tak ci nikt nie uwierzy??:))) samanta1 napisał(a): > Cholera....co Ty za lekarzy masz w tej stlycy?Moja dochtorka rzekla ze na to ni > e ma lekarstwa ino z godnoscia sie > starzec:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: baby 05.01.02, 18:07 dlatego ciagle sie smieje i zwalam wszystko na zmarszczki mimiczne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 18:17 niezły patent! wiesz moze na co za 50 lat zwalic garba i wypadające zęby???? przyda mi sie ;) samanta1 napisał(a): > dlatego ciagle sie smieje i zwalam wszystko na zmarszczki mimiczne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: baby 05.01.02, 18:26 Potrzeba matka wynalazkow!jak bede na tym etapie na pewno cos wymysle i Ci podpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: baby 05.01.02, 18:28 ja juz wczoraj wynalazłam! jak juz będę stara i bogata, to se adoptuję słodka siedemnastke!!!!!!! co by wszystko w rodzinie zostało ;))))))) samanta1 napisał(a): > Potrzeba matka wynalazkow!jak bede na tym etapie na pewno cos wymysle i Ci podp > owiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi a teraz.... 05.01.02, 18:31 zbieram tyleczek od klawiaturki i idę pobalowac!!!!!!! łikendu miłego!!!!!! buziak jasminka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: a teraz.... 05.01.02, 18:34 nie zapomnij boa i buto do stepowania:)pa! Odpowiedz Link Zgłoś