ceper_pepper 17.09.03, 08:41 Jakie jest, poza Herbaciarnią oczywiście ;) wasze ulubione Forum?? "Namnożyło się" tego ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 09:31 ostatnio dorzuciłam Herbaciarnie - poza tym jest tego trochę, z niewymienionych wcześniej np. Forum Horrorum albo Inteligentne, Zamek Paladina niedawno powstały <sporo ich jest> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 09:32 z ogólnych na Wróżbiarstwo czasem wpadam, jako, że się interesuję astro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 09:47 tak naprawdę forumów masa powstaje i to codziennie, jednak zdecydowana większość upada, ostaje jeno kilka rodzyneczków na GW - napewno najłatwiej jest je rozkręcic komuś, kto zna wielu forumowiczów, osóbce mało znanej trudno jest zainteresować netspołecznosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 10:57 edzioszka napisała: > tak naprawdę forumów masa powstaje i to codziennie, jednak zdecydowana > większość upada, ostaje jeno kilka rodzyneczków na GW - napewno najłatwiej jest > > je rozkręcic komuś, kto zna wielu forumowiczów, osóbce mało znanej trudno jest > zainteresować netspołecznosc ;) Zauważyłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 11:34 nie jest tak źle, ja 3 miesiące temu nie znałam tu nikogo, Paladinowi też idzie nieźle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 11:36 nie wiem czy do jego Mahoniowego Zamku już dotarłeś? ;) www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14813 Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 13:29 Dotarłem do Paladina. I zostawiłem drobny ślad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 13:28 3 miesiące... Ja już ponad rok siedzę. ;) Ale dopiero od niedawna "skaczę" po różnych prywatnych forach. Wcześniej siedziałem głównie na lubelskim i krakowski. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Moje ulubione Forum. 17.09.03, 16:35 a ja rewanzujac sie dotarlem na herbatke do c_p bede tu czesciaj zagladal edzioszkowe forum tez lubie :) a ja jako paladin dzialam juz z 1,5 roku, tylko wczesniej stalki nie mialem w domciu wiec nie wchodzilem na forum bo nie bylo jak. w sumie nie znalem nikogo, ale Zamek jakos sie rozkreca powoli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
api3 Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 18:20 Zdecydowanie sloggiego s@lon odrzuconych, a póżniej zakopane, tyle tylko ze tam chyba same cepry piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 19:06 Oj, chyba odwrotnie, tzn. nie cepry a górale :) Odpowiedz Link Zgłoś
api3 Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 19:44 Wydaje mi się, że poza dosłownie nielicznymi osobami, goszczą tam raczej ci co tęsknią za zakopiańskimi klimatami /Tetmajerowsko-Witkacowsko-Sabałowymi/ i takie klimaty sobie kreują. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-f Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 19:49 api3 napisała: > Wydaje mi się, że poza dosłownie nielicznymi osobami, goszczą tam raczej ci co > tęsknią za zakopiańskimi klimatami /Tetmajerowsko-Witkacowsko-Sabałowymi/ i > takie klimaty sobie kreują. To hermetyczne forum. Nic o Góralach bez Górali. Odpowiedz Link Zgłoś
api3 Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 20:01 Przepraszam,wyraziłam się nieprecyzyjnie,jasne że górale ale tacy co fizycznie w Zakopanem ich nie ma, tęsknią np zza oceanu... Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 20:42 Baaardzo lubię to forum (Zakopane oczywiście). Chociaż częściej tylko czytam niż piszę. A czyta się bardzo przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-f Re: Moje ulubione Forum. 23.09.03, 21:08 ceper_pepper napisał: > Baaardzo lubię to forum (Zakopane oczywiście). Chociaż częściej tylko czytam > niż piszę. A czyta się bardzo przyjemnie. Masz rację, wiedzy można dużo nabyć i humor przedni :-) Ale Twoje forum też jest warte odwiedzania, co zresztą widać po postach :-) pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-f Re: Moje ulubione Forum. 24.09.03, 07:39 ceper_pepper napisał: > Jakaś aluzja?? ;) Możliwe, ale nie całkiem... ułamkiem... No i reszta to całkiem sama prawda, a może nie ? Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
ola-f Re: Moje ulubione Forum. 24.09.03, 14:24 Myślisz, że jako śpieg i wrazica nie zaglądam na FZ ? No to teraz napisz mi dlaczego wraziłeś tam mój list? Przecież bywalcy FZ bywają u Ciebie w Herbaciarni, więc przeczytaliby sobie tekst w swoim czasie... Nie przecze, że dobrze on się prezentuje w tamtym wątku, ale gdybym go tam napisała to brzmiałby inaczej... No i póki co, to będę tylko czytać FZ, odzywanie się groziłoby kolejnymi przydomkami w moim kierunku, a po co mi to ? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 24.09.03, 19:16 Ale to nie ja. Ja po prostu cytowałem Twój post w swojej wypowiedzi, a Ciupazka przeniosła wszystko na Forum Zakopane :) Coś ostatnio wszyscy zaczynają mieć do mnie pretensje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ola-f Re: Moje ulubione Forum. 25.09.03, 07:02 ceper_pepper napisał: > Ale to nie ja. Ja po prostu cytowałem Twój post w swojej wypowiedzi, a Ciupazka > > przeniosła wszystko na Forum Zakopane :) Coś ostatnio wszyscy zaczynają mieć do > > mnie pretensje :) O, pretensje to za dużo powiedziane, myślę, że jednak dobrze zrobiłeś. Niech se ludziska poczytają tematycznie ;-) pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moje ulubione Forum. 25.09.03, 08:41 Hej Olu !"Wrazico i cujnosie"! To jo przeniesłak twoje imie i opinie z Pepperkiem ceperkiem do tego wątku i przestoń mieć pretensje nieuzasadnione do Pepperoni 78. Tak mi pasowało i juz. Kiebyście nawet skrytykowali, tyz by tam było. Cosik jednak mos z tyj "wrazicy", hehe. Zaprosom na "Dzień dobry", na gimnastyke z samego rania, ino wymyśl ćwicynia! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 26.09.03, 10:53 Hmmm.... Poranna gimnastyka?? Może najpierw przekręcamy się z lewego boku na prawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moje ulubione Forum. 28.09.03, 17:49 ceper_pepper napisał: > Hmmm.... Poranna gimnastyka?? Może najpierw przekręcamy się z lewego boku na > prawy ;) Nie dziwota, jeżeli nie ma się zadatków na sadełko, to i można przekręcić się na drugi boczek. Ja tam przedkładam nie tylko porzekadło: "ranek panek", ale i poranną gimnastykę z samego rana, a najlepiej - to basen raniutko przed pracą. Spróbujcie! Trzeba samozaparcia , nie powiem , że zawsze mi to lekko przychodzi...Ale, ale ...kto tu pan? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 28.09.03, 19:22 Świetny pomysł. Tylko gdzie w Lublinie znajdę basen otwarty o siódmej rano?? ;) A może jest gdzieś taki a ja po prostu o tym nie wiem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moje ulubione Forum. 29.09.03, 20:00 W AOS-ie, hehe. Chodziłam i wiem! Dogadac się z instruktorami nie zawadzi..Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 29.09.03, 21:22 W sumie dobry pomysł. I później do pracy niedaleko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: Moje ulubione Forum. 30.09.03, 09:56 Witam, mój pierwszy post na tym forum. Cześć Cepper cześć wszyscy! Ulubione? Sloggiego Salon Odrzuconych i Salon Sloggiego (do tego drugiego mam szczególny sentyment) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 30.09.03, 11:24 W "starym" Salonie Sloggiego jeszcze nie byłem. Ale chyba zajrzę. Warto?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Moje ulubione Forum. 30.09.03, 12:07 ceper_pepper napisał: > W "starym" Salonie Sloggiego jeszcze nie byłem. Ale chyba zajrzę. Warto?? ;) Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Moje ulubione Forum. 30.09.03, 12:31 Linki na SSO są listą najchętniej odwiedzanych forów. Odpowiedz Link Zgłoś
blenkitka Re: Moje ulubione Forum. 03.10.03, 05:35 ostatnio znalazlam forum zgodne z moim hobby zreszta polecam je forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12345 Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Moje ulubione Forum. 03.10.03, 09:49 Całkiem miłe Forum. Porozglądam się tam trochę. Widziałem je wcześniej ale nie zaglądałem, poneważ słowo "zioło" kojarzyło mi się z innymi ziołami, ktrych trochę nie toleruje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blenkitka Re: Moje ulubione Forum. 04.10.03, 04:57 coz.. wpisujac haslo ziolo w przegladarce rowniez nie nalezy sie duzych efektow spodziewac.. ale dla upartego :) zreszta konopie siewne i indyjskie jest rowniez ziolem leczniczym.. nawet liscie koki na wysokosciach gor peru jest uzywane legalnie :) sa nawet licencjonowane plantacje ;) pozdrawiam i zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś