debi_bebi 20.12.08, 09:29 Drodzy Forumowicze, na nadchodzące Święta przyjmijcie ode mnie najlepsze życzenia zdróweczka, marzeń spełnienia, wszelkiego powodzenia, iskierek radości, i oceanu miłości :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Wesołych Świąt :)) 20.12.08, 09:37 Dużo radości wspaniałych gości umysłu jasności ciepła,bliskości Wszelkiej pomyślności.:) Viviene. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Wesołych Świąt :)) 20.12.08, 09:39 Dziękuję, życzenia są piękne, w miłości zadowolę się kałużą zamiast oceanu, bo z pływaniem u mnie nie najlepiej:D Tobie i wszystkim Forumowiczom - Wesołych Swiąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia-3 Re: Wesołych Świąt :)) 21.12.08, 19:07 Dzieki za miłe życzonka-czuje się odbiorcą:) Ja równiez Tobie i wszystkim forumowiczom -wszystkiego najlepszego życzę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wesołych Świąt :)) 21.12.08, 22:16 Robcie wy sobie swieta Lecz niechaj kazdy pamieta Aby byc dobrym rok caly A nie tylko dzionek maly A co do zyczenia To sie nic tu nie zmienia Zyczcie innym czego sobie Jak my jemu tak on tobie Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wesołych Świąt :)) 20.12.08, 10:06 Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia. Pamiętamy, że Ci z Titanica mieli wszystko oprócz szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Wesołych Świąt... :)) 20.12.08, 13:10 ....i szampanskiej zabawy sylwestrowej :-)) ------҉ ﯔ▲ﯔ-- Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Wesołych Świąt... :)) 20.12.08, 17:24 zamiast życzeń, dziewczątka, zapraszam do mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Wesołych Świąt... :)) 23.12.08, 20:48 Dziewczeta by Cie puscily z torbami gdyby sie u Ciebie zjawily, no chyba ze jestes milionerem?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Wesołych Świąt :)) 23.12.08, 10:14 dziękuje Debi:):) odwzajemniam i dołączam się życzeń... najbardziej wprawił mnie w zakłopotanie końcowy fragment Twojego wierszyka, bo gdzie jest dzisiaj ta iskierka radości, czy jeszcze odwiedza forum, kto wie?... zdrowych, wesołych świąt dla Ciebie Debi i wszystkich forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Wesołych Świąt :)) 23.12.08, 18:33 Magicznych, pogodnych i radosnych Świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Wesołych Świąt :)) 23.12.08, 18:52 Świąt upływających we wspaniałej atmosferze życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wesołych Świąt :)) 24.12.08, 15:59 Ten cudowny pełen radości czas Świąt niech przyniesie Nam wszystkim wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia :). m&m&m Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi No i co tam, jak po Świętach? 26.12.08, 20:59 Brzuszki pełne, ryjki uśmiechnięte? :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: No i co tam, jak po Świętach? 26.12.08, 21:02 Świetnie, bo teraz już pora szykować się na powitanie Nowego Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: No i co tam, jak po Świętach? 26.12.08, 21:04 Debi, ja to się chyba dokulam do tego Nowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: No i co tam, jak po Świętach? 26.12.08, 21:05 Z jakiego powodu? Tak się objadłaś, że chodzić nie możesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: No i co tam, jak po Świętach? 26.12.08, 21:09 no,moze nie az tak ale też nic innego nie robiłam samo siedzenie wykancza:)))) ale w niedzielę juz do pracy na szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: No i co tam, jak po Świętach? 26.12.08, 21:14 Jesteś pierwszą osobą, która mówi, że cieszy się, że idzie do pracy, i to w dodatku w niedzielę :) Też przesiedziałam 2 i pół dnia za stołem i czuję się jak mały bączek, ale do pracy zupełnie mi si nie spieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: No i co tam, jak po Świętach? 27.12.08, 13:55 no, taka jestem,odwrotna do innych:) Odpowiedz Link Zgłoś