Dodaj do ulubionych

Pobudka,wstac.......

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 06:49
koniom wody dac.Ja tu trabie pol godziny a wy
spicie..tra,la,la ,la,la..... !!!!!! (chyba z 4 pancernych ,nie?:)) Milego
tygodnia wszystkim zycze!:)
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Pobudka,wstac....... 05.01.04, 06:53
      Raczej z Czereśniaka no ale taki koń czy tanki .....dzień dobry w Nowym
      Roku :)))
      • Gość: samanta Re: Pobudka,wstac....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 07:08
        niech ci bedzie.O tej godzinie to ja moge tylko jak ten kon kiwac potakujaco
        glowa a nie polemizowac:) No ,ja tam tyz zycze wszystkiego dobrego w tym
        swiezym calkiem roczku:)))
    • maryjo2 Re: Pobudka,wstac....... 05.01.04, 07:58
      Oznajmiam, że wstalam, wypucowałam się, ubrałam, i nawet śniadanie zjadłam,
      ale dopiero teraz czeka mnie NAJGORSZE. Jak ja nie lubię zimna!
      Hej, Samcia, Ty to masz przynajmniej w perspektywie ferie zimowe, a ja dopiero
      wakacje.
      • Gość: samanta Re: Pobudka,wstac....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:21
        o tej godzinie(7.58) to ja pani hrabino juz drzwi od klasy otwieralam:)))
        fakt,mam ferie ale bede w nie pracowac zeby dozyc do wiosny jakos:)
        • Gość: only Re: Pobudka,wstac....... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 12:39
          a wam kurna co???
          nie cieszycie sie ze mozecie spokojnie do pracki powrocic i na chlebek uczciwie
          zarabiac zamiast bonki zbijac???
          ot, pasozyty...:P
          • Gość: leziox Re: Pobudka,wstac....... IP: *.ipt.aol.com 05.01.04, 12:56
            Praca chamski sport i wykonuje się ją bo się musi a niekoniecznie chce więc się
            tak Onluś nie podniecaj jakby co.
            • Gość: only Re: Pobudka,wstac....... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 13:01
              no placenie rachunkow to w sumie tez nieciekawe hobby, wiec kurna co tu
              zrobic...:(
              • Gość: samanta ty wisz only... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 13:33
                a mnie to uczono,ze do rachunkow trza podchodzic z miloscia.Tak,tak...nie
                inaczej.Na zasadzie ,zeby cieszyc sie ,ze bylo nam dane uzywanie tego
                pradu,telefonu itd. i jak dotad bylo nas stac na to.Wtedy ponoc zawsze jakos
                sie znajda pieniadze na ich zaplacenie:)
                • Gość: only Re: ty wisz only... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 13:43
                  hmmmm, no w sumie racja.
                  nie mam radia, nie mam tv, nie mam kompa, lodowki ani pralki bijvoorbeeld, ale
                  prad mam, a co!
                  :P
                  • Gość: samanta Re: ty wisz only... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 13:52
                    no,to jeszcze nie jest tak zle:) A pomysl ,ze ludzie kiedys nawet pradu nie
                    mieli,to dopiero przesrany zywot przy luczywie,he,he
                    • Gość: only Re: ty wisz only... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 13:57
                      ajtam, pewnie lepiej mieli, bo nie musieli po nocach przy kompach jakich
                      dziwnych wysiadywac, dla przykladu, tylko sobie z kurkami i innymi prosiaczkami
                      chodzili spac, oraz nie wariowali od nadmiaru informacji...:)))
                      a co do luczywa to ja nadal chate oswiecam swieca, bo mnie tak pasuje, hehehe,
                      no moze sie cofam w ewolucji, ale nic to tam...:)
                      • Gość: leziox Re: ty wisz only... IP: *.arcor-ip.net 05.01.04, 14:09
                        Co jeszcze raz potwierdza fakt,że kobiety są,poza może grzmoceniem,cofnięte
                        ewolucyjnie i lepiej żeby nadal używały łuczywa,niż miałyby spowodować jakąś
                        domową katastrofę i zjaranie wszystkich sprzętów technicznych,wyłączając z tego
                        ręczną wyżymaczkę,no bo tej to zepsuć już nie można.
                        • makary0 Re: ty wisz only... 05.01.04, 14:22
                          I tu się mylisz, sam widziałem ręczną wyżymaczkę z wkręconym prześcieradłem
                          między wałki, poezja ;))))
                          • Gość: samanta Re: ty wisz only... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 15:24
                            cholerni szowinisci he,he..:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka