Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 06:49 koniom wody dac.Ja tu trabie pol godziny a wy spicie..tra,la,la ,la,la..... !!!!!! (chyba z 4 pancernych ,nie?:)) Milego tygodnia wszystkim zycze!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Pobudka,wstac....... 05.01.04, 06:53 Raczej z Czereśniaka no ale taki koń czy tanki .....dzień dobry w Nowym Roku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Pobudka,wstac....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 07:08 niech ci bedzie.O tej godzinie to ja moge tylko jak ten kon kiwac potakujaco glowa a nie polemizowac:) No ,ja tam tyz zycze wszystkiego dobrego w tym swiezym calkiem roczku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Pobudka,wstac....... 05.01.04, 07:58 Oznajmiam, że wstalam, wypucowałam się, ubrałam, i nawet śniadanie zjadłam, ale dopiero teraz czeka mnie NAJGORSZE. Jak ja nie lubię zimna! Hej, Samcia, Ty to masz przynajmniej w perspektywie ferie zimowe, a ja dopiero wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Pobudka,wstac....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:21 o tej godzinie(7.58) to ja pani hrabino juz drzwi od klasy otwieralam:))) fakt,mam ferie ale bede w nie pracowac zeby dozyc do wiosny jakos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Pobudka,wstac....... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 12:39 a wam kurna co??? nie cieszycie sie ze mozecie spokojnie do pracki powrocic i na chlebek uczciwie zarabiac zamiast bonki zbijac??? ot, pasozyty...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Pobudka,wstac....... IP: *.ipt.aol.com 05.01.04, 12:56 Praca chamski sport i wykonuje się ją bo się musi a niekoniecznie chce więc się tak Onluś nie podniecaj jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Pobudka,wstac....... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 13:01 no placenie rachunkow to w sumie tez nieciekawe hobby, wiec kurna co tu zrobic...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta ty wisz only... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 13:33 a mnie to uczono,ze do rachunkow trza podchodzic z miloscia.Tak,tak...nie inaczej.Na zasadzie ,zeby cieszyc sie ,ze bylo nam dane uzywanie tego pradu,telefonu itd. i jak dotad bylo nas stac na to.Wtedy ponoc zawsze jakos sie znajda pieniadze na ich zaplacenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ty wisz only... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 13:43 hmmmm, no w sumie racja. nie mam radia, nie mam tv, nie mam kompa, lodowki ani pralki bijvoorbeeld, ale prad mam, a co! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty wisz only... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 13:52 no,to jeszcze nie jest tak zle:) A pomysl ,ze ludzie kiedys nawet pradu nie mieli,to dopiero przesrany zywot przy luczywie,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ty wisz only... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 05.01.04, 13:57 ajtam, pewnie lepiej mieli, bo nie musieli po nocach przy kompach jakich dziwnych wysiadywac, dla przykladu, tylko sobie z kurkami i innymi prosiaczkami chodzili spac, oraz nie wariowali od nadmiaru informacji...:))) a co do luczywa to ja nadal chate oswiecam swieca, bo mnie tak pasuje, hehehe, no moze sie cofam w ewolucji, ale nic to tam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ty wisz only... IP: *.arcor-ip.net 05.01.04, 14:09 Co jeszcze raz potwierdza fakt,że kobiety są,poza może grzmoceniem,cofnięte ewolucyjnie i lepiej żeby nadal używały łuczywa,niż miałyby spowodować jakąś domową katastrofę i zjaranie wszystkich sprzętów technicznych,wyłączając z tego ręczną wyżymaczkę,no bo tej to zepsuć już nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: ty wisz only... 05.01.04, 14:22 I tu się mylisz, sam widziałem ręczną wyżymaczkę z wkręconym prześcieradłem między wałki, poezja ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty wisz only... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 15:24 cholerni szowinisci he,he..:))) Odpowiedz Link Zgłoś