gph 05.01.04, 10:24 sam nie wiem skąd się tu wziąłem w tej rzeczywistości ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph chyba Grzeszek - jak mówią Niemcy 05.01.04, 13:18 a do wesołości to taka sobie. mógłbym sobei w zasadzie założyć sygnaturkę "Witajcie w ciężkich czasach" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: chyba Grzeszek - jak mówią Niemcy 05.01.04, 13:24 co Cię nie zabije - to Cię wzmocni <krztyna optymizmu> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: chyba Grzeszek - jak mówią Niemcy 05.01.04, 13:31 edzioszka napisała: > co Cię nie zabije - to Cię wzmocni <krztyna optymizmu> ;) ;) na brak optymizmu mimo wszystko nie zamierzam narzekać. jak mi się tylko pracowa sytuacja jako wyklaruje to z pewnościa wrócę do normy... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: chyba Grzeszek - jak mówią Niemcy 05.01.04, 13:37 a gdzież się Sabbula podziewa? coś jej niewiele na forum ostatnio, jeszczeć trochę i klikać nie będzie z kim.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: chyba Grzeszek - jak mówią Niemcy 05.01.04, 13:46 edzioszka napisała: > a gdzież się Sabbula podziewa? coś jej niewiele na forum ostatnio, jeszczeć > trochę i klikać nie będzie z kim.. pewnikiem wojażuje jeszcze w najlepsze zamiast ślęczeć przed komp... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: chyba Grzeszek - jak mówią Niemcy 05.01.04, 14:13 "w bramie" nieco mi przypomina klimatycznie naszą forumę, takoż pozwoliłam sobie zastukać kołatką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dzień dobry cześć i czołem 05.01.04, 15:06 no czesc w nowym roku pozostaje mi tylko życzyć Ci poprawy humoru oraz podwójnie życzyć powodów do tej poprawy mamy dziś kolęde ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 15:22 dla księdza. a ja już się zetknąłem z kolędą u znajomych w beskidzie ;) fajnie było... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 15:30 wino - nie, bo by za długo siedział piniondze - nie, bo nie swięty obrazek i świeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 15:32 wodnik74 napisała: > wino - nie, bo by za długo siedział > piniondze - nie, bo nie > > swięty obrazek i świeczkę krzyżyk. krzyżyk się całuje! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 15:34 ale my nie mamy krzyżyka... :) ja mam trzeci krzyżyk na karku, ale to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 15:40 wodnik74 napisała: > ale my nie mamy krzyżyka... :) ja mam trzeci krzyżyk na karku, ale to co > innego... no w trzeci krzyżyk, to lepiej, żeby Cię ksiądz nie całował bo mężulo nie będzie wiedział, gdzie oczy podziać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 15:44 słabo sobie to wyobrażam :))) no w każdym razie jestem w steesie jak zwykle w takiej okolicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to przygotujcie wino i piniondze 05.01.04, 16:09 wodnik74 napisała: > słabo sobie to wyobrażam :))) > > no w każdym razie > jestem w steesie jak zwykle w takiej okolicznosci będzie trwało krótko i sprawnie. wiesz ile szafarz owiec na do wystrzyżenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: dzień dobry cześć i czołem 05.01.04, 20:29 a witajcie , mam jeszcze urlop do srody :))) , a ze mam juz sztywny drutek do domu wiec was czasami uracze mym slowem, a teraz ide zabic paru hitlerowcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph to temu tak marudzisz o piwsku... 06.01.04, 10:01 hehe a w czym to ich mordowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: to temu tak marudzisz o piwsku... 06.01.04, 10:31 call of duty rulez, team deathmatch, przyczaje sie gdzies ze snajperka w krzakach i wyjmuje drani po jednym :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to temu tak marudzisz o piwsku... 06.01.04, 10:49 marceliszpak napisał: > call of duty rulez, team deathmatch, przyczaje sie gdzies ze snajperka w > krzakach i wyjmuje drani po jednym :) tja. mozebys lepiej książkę jaką poczytał? Odpowiedz Link Zgłoś