dotkas5 17.09.09, 20:18 Witam, Szukam niani do dziewczynki od marca 2010 roku, na ok. 9 godzin dziennie. W marcu dziecko bedzie miało 6 miesięcy. Osoby zainteresowane proszę o meial na gazetowy adres. Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaa000 Re: niania 18.09.09, 14:02 Witam, Mieszkam w Markach, mam 19 lat i doświadczenie, Pracowałam już jako niania, a także zdobyłam doświadczenie dzięki opiekowaniu się moją bratanicą która obecnie ma 3,5 roku. Obecnie studia zaoczne na kierunku- psychologia, a także poszukuję pracy jako opiekunka. Jeśli nie znalazła bym do tego czasu pracy chętnie zajeła bym się Pani córeczką. kontakt: 504-678-572 Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_wawa Re: niania 22.01.10, 17:30 Wiatam,jestem zainteresowana ofertą,jeśli ogłoszenie nadal jest aktualne proszę o podanie adresu e-mail,na który prześlę cv.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaklaudusienka Re: niania 22.02.10, 13:39 WITAM :) jestem Mamą 2 Letniej Wiktorii.Pilnie Szukamy Rówieśnika do wspólnych zabaw,spacerów i ogólnie do wspólnego spędzania czasu :) mam doświadczenie w opiece nad dwójką dzieci *rówieśnikami ale też i młodszym dzieckiem* MAM DOMEK W MARKACH Z DUŻYM OGRODEM.Wiktoria ma swój pokój pełen zabawek którymi się chętnie dzieli.dlatego też proponuję Państwu opiekę dla dziecka u mnie w domu :) myślę że Niania z rówieśnikiem to wspaniały pomysł do "zapchania" maluszkowi czasu pod nieobecność rodziców :) po co maluszek ma się nudzić całymi dniami sam w domu?zabawy tylko z nianią to nie to samo co z rówieśnikiem.pamiętajmy też że MŁODA NIANIA Z WŁASNYM DZIECKIEM jest odpowiedzialna pełna energii i doświadczona w opiece nad dziećmi.Ja osobiście wolałabym powierzyć moją córkę młodej niani z własnym dzieckiem niż studentce która nie miała styczności z dziećmi a jeżeli już to krótkoterminowo. JA ZAPEWNIAM DZIECKU BEZPIECZEŃSTWO CO JEST NAJWAŻNIEJSZE,WSPANIALE SPĘDZONY CZAS UROZMAICONY ZABAWAMI I POZNAWANIEM NOWYCH UMIEJĘTNOŚCI,DBANIE O HIGIENĘ obecnie w okresie zimowym w ogrodzie można bawić się tylko śniegiem:) lecz w wakacje będzie piaskownica basenik huśtawka ,dzieci w słoneczny dzień będą zachwycone spędzaniem go na świeżym powietrzu:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mogę też opiekować się dziećmi u Państwa w domu MARKI RADZYMIN BRÓDNO (tak by był dobry dojazd autobusem z pustelnika ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAINTERESOWANYCH proszę o kontakt na maila klaudiaklaudusienka@wp.pl Zapraszam do zapoznania się :) Odpowiedz Link Zgłoś
dosdemon Re: niania 22.02.10, 14:28 Używanie więcej niż trzech znaków interpunkcyjnych (w tym !) oznacza problemy osobowościowo - psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dr-wstrzons Re: niania 22.02.10, 23:11 dosdemon napisała: > Używanie więcej niż trzech znaków interpunkcyjnych (w tym !) oznacza problemy > osobowościowo - psychiczne. Doszukiwanie się u forumowiczów problemów osobowościowo - psychicznych wskazuje na schizofrenię bezobjawową. Odpowiedz Link Zgłoś
spongebobek Re: niania 23.02.10, 09:06 Kłótnie o byle co i wywoływanie burzy w szklance wody oznacza bycie POLAKIEM ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowymarecki Re: niania 23.02.10, 09:23 Jeżeli - >Doszukiwanie się u forumowiczów problemów osobowościowo - >psychicznych - jest objawem schizofrenii bezobjawowej to znaczy to że schizofrenia bezobjawowa objawia się jednak jakimiś objawami ? uff życie jest pełne niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś