26.10.11, 16:39
Ostatni wpis chyba byl 2 lata temu. Ciekaw jestem czy cos sie zmienilo? Gdzie najlepiej do gimnazjum? Zostac w Markach czy jechac do Warszawy czy w druga strone do Radzymina?
Dzieki za opinie
Obserwuj wątek
    • kparma Re: gimnazjum 26.10.11, 17:11
      mam ten sam dylemat
    • tossia3 Re: gimnazjum 27.10.11, 09:35
      Słyszałam, że niezłe jest Gimnazjum Katolickie w Strudze. Może któryś z forumowiczów ma tam dziecko i mógłby napisać coś więcej.
      • fuerta13 Re: gimnazjum 28.10.11, 13:23
        Moja córka jest w pierwszej klasie. Po pierwszych dwóch miesiącach mogę stwierdzić, że wybór tego gimnazjum to była bardzo dobra decyzja. Poziom nauczania jest bardzo wysoki, klasy 15 - 20 osobowe, córka chętnie chodzi do szkoły. Kontakt/współpraca z nauczycielami i dyrektorem świetny.
    • kparma Re: gimnazjum 31.10.11, 19:31
      a może któreś z państwa dzieci chodzi do gimnazjum 164 na Ostródzką? jakieś opinie?
    • markowianka9 Re: gimnazjum 04.11.11, 09:41
      Będę wdzięczna za informacje na temat Gimanzjum mieszczącego się w Pałacyku.
      • kudlaty_z_broda Re: gimnazjum 08.11.11, 13:52
        Gimnazjum w pałacyku jest ok. Dziecko po nauce w tej szkole dostało się do renomowanego liceum w Warszawie. (a zbytnio do nauki się nie przykładało :-) )
        dobry kontakt z nauczycielami. dziecko też specjalnie nie narzekało na atmosferę w szkole.
    • bzykitek Re: gimnazjum 08.11.11, 21:22
      Bardzo dobre gimnazjum i dobry dojazd do Warszaway to Władysław IV-polecam.
      • pusstelnik Re: gimnazjum 09.11.11, 11:12
        bzykitek napisał:

> Bardzo dobre gimnazjum i dobry dojazd do Warszaway to Władysław IV-polecam.

Jeśli chodzi o Warszawę - najbliższe od nas liceum jest na Krasiczyńskiej (nr 145, koło Carrefoura na Głębockiej). Najwyżej notowane na Targówku, poziom faktycznie dosyć wysoki. Dziecko skończyło klasę językową - tutaj faktycznie można się nauczyć języków, nacisk był duży, no i godzin w tygodniu sporo. No ale wszystko zależy od dziecka - jak się będzie chciało uczyć to i dobre gimnazjum nie pomoże ;-)
    • mieszkaniec-1 Re: gimnazjum 15.11.11, 09:46
      Nasz rejon to Wczasowa. Będę wdzięczny za informacje i opinie na temat tej placówki.
      Słyszałem, że Oxford jest lepszy.

• angolman Re: gimnazjum 26.11.11, 14:13
        dzieki za odpowiedzi - moze ktos jeszcze:)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka