deepblueangel 05.05.07, 09:36 Dziewczyny, jestem zdecydowana rodzić w Chełmży. Jednak kompletnie nie znam tam położnych. Czy może ktoś polecić kogoś cierpliwiego dla spanikowanej ciężarnej?:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilcza Re: Położna z Chełmży 05.05.07, 12:37 Nie panikuj tak bardzo :) Ja tez rozwazalam wycieczke do chhelmzy i w tym celu skontaktowalam sie z jakas polozna z tego szpitala.. pani lucyna, niestety nie pamietam juz nazwiska, w kazdym razie na stronie internetowej szpitala sa wypisane wszystkie polozne.. bylismy nawet umowieni na zwiedzanie oddzialu i bardziej szczegolowa rozmowe na miejscu.. wrazenie z pierwszej rozmowy bardzo dobre, bardzo mila pani, ale slyszalam, ze w chelmzy trudno trafic na kogos opryskliwego tudziez niezyczliwego :) tak wiec po prostu zadzwon i umow sie na spotkanie- pojedziesz, porozmawiasz i moze od razu podpasuje Ci ta polozna z ktora sie spotkasz.. glowa do gory i powodzenia! Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Położna z Chełmży 05.05.07, 20:06 Też rozmawiałam już z jakąś panią Lucyną. Pewnie to tam sama:-) Oddział też już zwiedziłam. Co nie przeszkadza bać się porodu jak diabli. Odpowiedz Link
jmtor1 Re: Położna z Chełmży 11.05.07, 10:43 Ja rodziłam w Chełmży 08/2006 i bardzo sobie chwalę było super i do tego pomoc przy małym położnych nie znam ale one wszystkie są super naprawde!!! spotkałam tam tylko jedną niesympatyczną lekarkę - rudą i grubą jakaś nowo przyjeta była, ale położne wszystkie SUPER!!!!! nie musisz z konkretną sie umawiać Odpowiedz Link
waryszka Re: Położna z Chełmży 01.08.07, 16:18 już nie pracuje ta ruda takze spokojnie dziewczyny można do chełmży Odpowiedz Link
mirelka17 Re: Położna z Chełmży 01.08.07, 18:41 Ja rodziłam też w Chełmży 11/2006 i byłam bardzo zadowolona. Wszystkie położne są bardzo fajne i życzliwe. Odpowiedz Link