aldakra 20.05.11, 10:24 która następna w kolejce do rodzenia i chciałaby w ciąży słuchać serduszka malucha? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hortensjaaaa Re: udt karj-oki, która chce? 20.05.11, 13:25 ja bym chciała ale mam termin na przełom sierpnia/września.. więc jeśli któraś by chciała co ma wcześniej to nie będę się wciskać, tylko potem bym prosiła Odpowiedz Link
aldakra Re: udt karj-oki, która chce? 20.05.11, 17:16 Poczekam kilka dni, może się ktoś jeszcze zgłosi, a jak nie to hortenjaaa otrzyma udt Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 20.05.11, 20:12 a co to jest? u mnie jeszcze sporo zostało. wyjaśnij łopatologicznie, może będę bardzo chciała Odpowiedz Link
soldie Re: udt karj-oki, która chce? 21.05.11, 08:06 Takie można rzec mini ktg z tym,że mierzy tylko bicie serduszka dziecka i żadnych pasów do przypinania głowic , mieści się w ręku, ma malutką głowice, jeździ się tym po brzuchu i jak się trafi na serduszko tudzież tętniącą pępowinę to wyświetla się ( i słychać!) jak bije serduszko malucha. Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 21.05.11, 22:43 oki, czyli jak sie domyślałam mogę sie ustawić w kolejkę myślałam nawet, żeby kupić monitor do podsłuchiwnia, bo momentami mam panikę, ale ciągle myślałam, czy to ma sens. Odpowiedz Link
villemo86 termin 8 lipca 22.05.11, 19:03 To może ja? Termin mam na 8 lipca, ale podejrzewam wcześniejsze rozpakowanie Odpowiedz Link
aldakra villemo86 22.05.11, 19:09 Czyli ty chyba pierwsza w kolejce. W takim razie na maila poproszę o Twój adres na który mam wysłać urządzenie Odpowiedz Link
villemo86 Re: villemo86 22.05.11, 19:28 Wysłałam Ci z prywatnego maila przed chwilą na gazetowego wiadomość z adresem Z góry dziękuję i pozdrawiam, ps. a jak tylko się rozpakuję to ogłoszę i przekażę dalej Odpowiedz Link
villemo86 Re: villemo86 23.05.11, 11:05 Wysłałam jeszcze raz na aldakra@gazeta.pl Mam nadzieję, że teraz dojdzie. Wysłałam z maila anna......@gazeta.pl Odpowiedz Link
aldakra Re: villemo86 23.05.11, 11:10 Teraz rozumiem dlaczego nie dostałam maila - ja nie mam adresu gazetowego. Jak klikniesz na mój nick to wtedy pojawi się opcja wyśli wiadomość użytkownikowi - i wyślij w ten sposób swój adres wtedy dojdzie ta wiadomość na mój adres mailowy. Odpowiedz Link
klarci Re: villemo86 23.05.11, 12:25 to ja jak mogę ustawię się po hortensjaaaa napiszcie jeszcze na jakiej to zasadzie jest? nieodpłatnie krążąca sztuka między kolejnymi ciężarówkami? coś w stylu chust do testowania? Odpowiedz Link
aldakra Re: villemo86 23.05.11, 12:35 Dokładnie tak - za darmo i ma krążyć jedna z forumek zaoferowała przekazanie swojego sprzętu by właśnie krążył i "zbierał" bicia serduszek naszych dzieciaczków. Więc kto chce i jest kolejny z terminem porodowym może się w kolejce ustawić Odpowiedz Link
villemo86 Re: villemo86 23.05.11, 14:15 Problem polega na tym, że nie da się wysłać wiadomości bo jest opcja "tylko wiadomości od znajomych" , napisz mi proszę na villemo86@gazeta.pl swój adres mailowy to dam odp zwrotną z adresem. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
villemo86 Dostałam dzisiaj przesyłkę :) 01.06.11, 19:13 Dziękuję Aldakra. Paczuszka dotarła Następna ma być Hortensja z tego co zauważyłam. Jak tylko ja się rozpakuję to zgłoszę się po kolejny adres Odpowiedz Link
aldakra Re: Dostałam dzisiaj przesyłkę :) 01.06.11, 19:38 Super, cieszę się bardzo że doszła. Niech ci dobrze sprzęt służy Odpowiedz Link
sugarxxx Re: udt karj-oki, która chce? 01.06.11, 19:46 A czy ktoś ma kontakt do karjoki? Winna nam jest opis drugiego porodu Ciągle z niecierpliwością czekam... Odpowiedz Link
aldakra Re: udt karj-oki, która chce? 02.06.11, 21:12 Kontakt mamy, ale wiem jak cierpi na brak czasu i snu..... Ale wierzę że w końcu napisze....Więc pewnie pozostaje nam cierpliwie czekać Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: udt karj-oki, która chce? 06.06.11, 10:14 pogoń ją proszę trochę od nas ja nie mogę się doczekać dalszego ciągu opowieści! Odpowiedz Link
villemo86 hortensja prosze o adres na priv 20.07.11, 20:37 Chciałam Ci wysłać detektor Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: hortensja prosze o adres na priv 25.07.11, 13:55 heh na wakacjach byłam... głupio się spytam (wiem), a urodziłaś ? )) jakbyś mi napisała maila na hortensja@wp.pl to ja Ci zwrotnie prześlę mój adres i będę dozgonnie wdzięczna Odpowiedz Link
villemo86 Re: hortensja prosze o adres na priv 01.08.11, 11:20 Urodziłam Mała ma już miesiąc, niestety cc i zakaz posiadania większej ilości dzieci Odpowiedz Link
soldie villemo86 02.08.11, 08:40 Gratuluję maleństwa, dlaczego cc i dlaczego zakaz dzieci? Coś poważnego? Ściskam mocno i życzę ci dużo siły, radości i wiary,mimo wszystko. Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: villemo86 02.08.11, 12:13 Gratuluję maleństwa I przyłączam się do pytania soldie... zdradzisz nam coś ? Odpowiedz Link
klarci Re: hortensja prosze o adres na priv 01.08.11, 19:42 Hortensjaaaa, to ja już za Tobą w kolejce, mam nadzieję, że zdążę i młody zaczka do października (ale i nie dłużej) - ależ ten czas leci Odpowiedz Link
klarci hortensjaaaa :) 06.09.11, 19:16 co tam kobitko u Ciebie? jeszcze w dwupaku? pamiętaj o mnie kochana koniecznie, bo strasznie mi zależy na podsłuchaniu malucha - niestety w mojej przychodni nie ma szans zapisać sobie ktg . po małym mam pamiątkę, po tym brzdącu też bym chciała. no i chętnie dołożymy swoje do ogólnego zapisu a z tego co mówi położna i lekarz mogę urodzić sporo wcześniej (teoretycznie termin ana połowę października). jak tylko będziesz w stanie (już po rozpakowaniu wyślij mi proszę 'podsłuchiwacza' daj znać na jaki adres mailowy, to nawet teraz mogę Ci wysłać swój adres, żeby potem nie było trzeba się szukać no i daj znać co u Ciebie? Odpowiedz Link
hortensjaaaa Re: hortensjaaaa :) 13.09.11, 00:15 Klarci Twój post wywołał pewnie poród Skoro Łucja urodziła się kilka godzin później a o 19 jak go pisałaś jeszcze był święty spokój.. Mój mail to hortensja@wp.pl prześlij proszę mi na niego swój adres to wyślę, to jutro lub pojutrze pocztą Odpowiedz Link
klarci Re: hortensjaaaa :) 14.09.11, 18:21 no mam nadzieję, że nabroiłam już Ci piszę na gazetowego Odpowiedz Link
ph78 Re: udt karj-oki, która chce? 18.10.11, 17:35 Hello, można się dopisać do kolejki? Odpowiedz Link
kropkaa Re: udt karj-oki, która chce? 18.10.11, 19:17 O, Ph się szykuje do porodu domowego? Gratulacje! Odpowiedz Link
ph78 Re: udt karj-oki, która chce? 18.10.11, 20:26 Dziękuję! Nawet jeszcze nie zadzwoniłam do położnej... Ale po przeczytaniu tutaj porodów z ostatniego roku czuję się już naszykowana i gotowa ) Odpowiedz Link
kaakaa Gratuluję!!! 18.10.11, 21:59 Po Twoim powtórnym powitaniu tak się zastanawiałam, czy jest coś na rzeczy ale głupio mi było pytać... O, jak miło! To życzę spokojnego oczekiwania i pięknego porodu A kiedy to wspaniałe wydarzenie ma nastąpić? Odpowiedz Link
soldie Re: Gratuluję!!! 19.10.11, 18:55 Ja też gratuluję Ponowna aktywacja na tym forum jest rzeczywiście podejrzana, od razu pomyślałam,że może ty w ciąży Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 19.10.11, 20:51 obecnie jest u mnie, więc jak tylko urodzę, to prześlesz mi adres do wysyłki, chyba, że pojawi się jeszcze ktoś z wcześniejszym terminem muszę przyznać, że mimo, że lekarze nie bardzo na to patrzą, to raz mi bardzo pomogło, kiedy Maleństwo miało leniwszy dzień i nie mogłam go rozkręcić. fajna sprawa Odpowiedz Link
jola-kropek Re: udt karj-oki, która chce? 21.10.11, 06:56 moja siostra ma termin na koniec stycznia... bede w pl jakos w polowie. (stycznia).. myslicie, ze bede mogla pozyczyc na jakies 2 tygodnie? Odpowiedz Link
tofffi Re: udt karj-oki, która chce? 16.11.11, 01:07 Mam termin na 13 stycznia, jakby był przestój w korzystaniu z udt to ja się piszę Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 22.11.11, 00:34 podrzuć mi adres na klarci@gazeta.pl, bo chyba nikt z wcześniejszym terminem już się nie zgłosi Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 24.11.11, 13:35 to od Ciebie dostałam adres na maila? pytam, bo mail nie jest z gazetowego i nie wiem. potwierdź tylko, żebym wiedziała, że to od Ciebie Odpowiedz Link
tofffi Re: udt karj-oki, która chce? 24.11.11, 14:23 Ode mnie dostałaś maila, ale wysyłałam z gazetowego przecież? Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 24.11.11, 17:07 a widzisz mi się wyświetliło od kogo a nie adres mailowy, czy nick, więc nie byłam pewna - ok Odpowiedz Link
yolinka78 Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 08:40 A może ja mogłabym tak na chwilę, termin miałam na wczoraj a dzieć się nie śpieszy, na IP nie chcę latać bo mój gin przewrażliwiony i już wczoraj proponował przyjęcie i indukcję w sobotę, bo będzie miał dyżur haha. Jeżeli to oczywiście nie problem, do stycznia na pewno urodzę Dajcie znać to ewentualnie prześlę namiary. Dzięki Odpowiedz Link
klarci Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 11:39 Tofffi, to ja przekazuję Yolince, ok? Odpowiedz Link
tofffi Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 18:11 OK, Yolinka, bezstresowego i udanego rozpakowania Odpowiedz Link
tofffi Re: toffi daj adres 26.12.11, 13:54 Masz adres yolinka78@gazeta.pl? Bo z automatu mi nie chce wysyłać. Odpowiedz Link
yolinka78 Re: toffi daj adres 27.12.11, 13:59 Tak, ale jeżeli masz problem to yola78@interia.pl Odpowiedz Link
tofffi Re: toffi daj adres 01.01.12, 03:02 Yolinka, wysłałam maila na gazetowy. Dziewczyny, dzięki za ostrzeżenie - wiem, że udt niekoniecznie służy do wielogodzinnego podsłuchiwania maluszka w towarzystwie zebranej rodziny - podobnie jak usg i inne nowinki techniczne, których "skutki uboczne" zapewne poznamy za kilka lat. Ja to raczej rozumiem jako sprzęt "na wszelki wypadek" - nie mam, póki co, żadnych złych przeczuć, ale fakt, że położna ma do nas kilkadziesiąt kilometrów i totalnie zakorkowane miasto po drodze. No, a ja mam do mojej lekarki to samo w drugą stronę, tyle, że pociągiem - jeszcze nie do końca sobie wyobrażam tą drogę jeśli mi się dzieć przeterminuje, ostatnim razem wody mi odeszły kiedy już wychodziłam na stację. A że odeszły spektakularnie i cała akcja ruszyła z kopyta - nie chcę myśleć, jaką zabawę mieliby współpasażerowie gdyby się zaczęło kilkanaście minut później Odpowiedz Link
kasiaimichael UDT 26.12.11, 22:26 Dziewczyny nie używajcie tego urządzenia nadmiernie. Tak naprawdę nie ma żadnych porządnych badan na temat wpływu tego typu urządzeń na tkanki, szczególnie na tkanki nerwowe. Odpowiedz Link
karj-oka Re: UDT 28.12.11, 12:25 Podpisuję się pod tym co napisała Kasia i dlatego mam nadzieję, że nie nadużywacie urządzenia i... Cieszę się że krąży. Dziękuję wam za to że tak fajnie sobie organizujecie przekazywanie dalej. Ciekawam ile już serc domowo narodzonych podsłuchiwało... Ktoś wie? Uściski dla waszystkich! K. Odpowiedz Link
konfietka.14 Re: UDT 22.02.12, 15:27 ja też poprosze.co prawda jeszcze daleko bo do lipca.bedę ostatnia w kolejce.może jeszcze ktos sie zglosi? Odpowiedz Link
tofffi Re: UDT 01.03.12, 06:02 Heh, dostałam UDT dosłownie na kilka godzin przed porodem, nie zdążyłam użyć, odłożyłam na półkę i w ogóle zapomniałam, że mam konfietka.14 - poczekam ze dwa tygodnie, jak się nie zgłosi nikt z wcześniejszym terminem to Ci wyślę, ok? Odpowiedz Link
konfietka.14 Re: UDT 05.03.12, 11:28 To może ze 2 mesiąca jeszcze poczekaj.ja mam na lipiec.więc dużo czasu zostało Odpowiedz Link
ph78 Re: UDT 13.03.12, 17:18 Ja się wyżej zgłaszałam - na maj. Do lipca spokojnie zdążę przesłać dalej Odpowiedz Link
konfietka.14 Re: UDT 14.03.12, 12:48 ok.a jeszcze mam takie pytanie.Jak będę go używac w trakcie porodu to kiedy mam sie denerwować?rozumiem że niewielkie wahanie tętna przy skurczach to normalne.a kiedy sie robi nienormalne? Odpowiedz Link
aniemae Re: UDT 02.04.12, 00:15 Może i nadgorliwość gorsza od faszyzmu.. Ale od nadgorliwości gorsza skleroza, która u mnie przybiera niekiedy ostre formy przemijające , a Holender tylko wie kiedy zaatakuje. Wolę się ku pamięci wpisać na przełom października i listopada (fajnie by było mieć urządzonko około 15 października ) Pozdrowionka! I z góry dziękuję za pamięć o moim terminie Odpowiedz Link
tofffi Re: UDT 05.04.12, 02:17 To podaj mi proszę namiary na siebie, to Ci po świętach wyślę. ph78 napisała: > Ja się wyżej zgłaszałam - na maj. Do lipca spokojnie zdążę przesłać dalej Odpowiedz Link
ph78 kto teraz? 18.05.12, 19:10 Dziękuję, dotarło do mnie! Co prawda po porodzie, ale to dlatego, że już nie mogłam wytrzymać ) Komu teraz? Proszę o adres na pw. Odpowiedz Link
kbern Re: kto teraz? 23.05.12, 22:01 Ja byłabym chętna ale mam jeszcze odległy termin więc może ktoś się znajdzie kto bardziej potrzebuje Odpowiedz Link
konfietka.14 Re: kto teraz? 15.06.12, 19:42 ja ,moi kochani, sie wypisuje z listy.jade do szpitala Odpowiedz Link
aniemae Re: kto teraz? 02.10.12, 07:58 ph78 napisała: > Dziękuję, dotarło do mnie! Co prawda po porodzie, ale to dlatego, że już nie mo > głam wytrzymać ) Komu teraz? Proszę o adres na pw. Witaj ph78! Niestety nie potrafie wysłać Ci wiadomości pf... Może to juz jakieś zamroczenie na końcówce? Bardzo proszę o kontakt na e-mail: bluewish82@interia.pl Sprawa jest dośc pilna, tak więc prosiłabym o szybki kontakt i przesyłeczkę Pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link
aniemae Re: kto teraz? 02.10.12, 08:11 Offtopic ph78 napisała: > Dziękuję, dotarło do mnie! Co prawda po porodzie, ale to dlatego, że już nie mo > głam wytrzymać ) Komu teraz? Proszę o adres na pw. Ja mam na profilu taka informację: Możesz pisać wiadomości prywatne do osób z aktywnymi profilami Gazeta.pl. Kliknij w "Wyślij wiadomość" na profilu osoby, do której chcesz napisać. Idź do swoich znajomych lub poznaj kogoś nowego. A na Twoim profilu ph78 : ph78 UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU. Nie wiem, co mogę zrobić inaczej... Odpowiedz Link
ph78 Re: kto teraz? 08.10.12, 23:40 Ja dostaję pocztę na e-mail gazetowy (ph78 @ gazeta.pl). Tylko rzadko sprawdzam Ale ściągnęłaś mnie chyba myślami - dzisiaj wpadło mi to urządzenie w oko i postanowiłam zajrzeć na forum Piszę na wskazany adres! Odpowiedz Link
purple.pain Re: kto teraz? 21.10.12, 17:59 aniemae prosze podaj jakis kontakt do siebie, chcialabym pozyczyc udt po Tobie Odpowiedz Link
aniemae Re: kto teraz? 28.10.12, 10:21 ph78 napisała: > Ja dostaję pocztę na e-mail gazetowy (ph78 @ gazeta.pl). > Tylko rzadko sprawdzam > Ale ściągnęłaś mnie chyba myślami - dzisiaj wpadło mi to urządzenie w oko i pos > tanowiłam zajrzeć na forum Piszę na wskazany adres! Halo halo Ja już rozpakowałam się i jestem przeszczęśliwą mamą, ale urządzonko do mnie nie dotarło. Nie wiem w czym problem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? 22.10.12, 09:08 Witam ja mam termin na kwiecień- chętnie ustawie się w kolejce, ale może jest jeszcze ktoś przede mną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 25.10.12, 19:12 słuchajcie a kto teraz to ma? Bo może ja bym skorzystała na przełom listopada i grudnia? Wprawdzie rodzić mam docelowo w szpitalu ale plen mam żeby tam pojechać jak najpóźniej,więc takie zaplecze byłoby fajne..mielibyśmy kontrolę czy maluch jest okej.. Odpowiedz Link
aniemae Re: udt karj-oki, która chce? 29.10.12, 17:22 ph78 napisała: > Ja dostaję pocztę na e-mail gazetowy (ph78 @ gazeta.pl). > Tylko rzadko sprawdzam > Ale ściągnęłaś mnie chyba myślami - dzisiaj wpadło mi to urządzenie w oko i pos > tanowiłam zajrzeć na forum Piszę na wskazany adres! Halo halo Ja już rozpakowałam się i jestem przeszczęśliwą mamą, ale urządzonko do mnie nie dotarło. Nie wiem w czym problem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
purple.pain Re: udt karj-oki, która chce? 29.10.12, 21:09 dziewczyny ktora ma sprzet? odezwijcie sie Odpowiedz Link
aniemae Re: udt karj-oki, która chce? 31.10.12, 07:53 WCZORAJ (!!!) doszedł list polecony wysłany 26 października... Komuś się bardzo nie spieszyło Tak więc udt na tą chwilę jest u mnie, po weekendzie prześlę chętnej dziewczynie dalej (jestem po cc, jeszcze wracam do formy). Adres proszę przesłać na bluewish82 @ interia . pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 01.11.12, 16:34 wysyłam Ci maila. Zapłace za przesyłke oczywiście.. Odpowiedz Link
gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 08.11.12, 17:24 udtka już u mnie, dziękuję ma być tak słychać jak na tej co ma dr w gabinecie? czy może być słabiej? bo jakoś nie mogę się dokopać do tego tętna (ale dziecko sie rusza więc się nie martwcie ) Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 10.11.12, 15:37 mysle ze na przelomie marca i kwietnia termin na 11tego kwietnia ale u mnie ciaze 37tygodniowe 2003,2005,2007,2009 i czekamy na 2013 Odpowiedz Link
purple.pain Re: udt karj-oki, która chce? 12.11.12, 22:30 to ja sie pisze wczesniej, mam termin na 25 marca, bedzie cc poki co planowane na 18marca Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 13.11.12, 13:35 a skad jesteś? bo nie ukrywam,ze chcialabym miec udk-a na poczatku marca. to moj piaty porod i mysle ze juz w polowie marca moge urodzic Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? 18.11.12, 21:36 laulalama- ja mam termim na koniec kwietnia czy możliwe jest ustawienie się w kolejce zaraz po tobie- zamierzam rodzić w domu- to mój 2 poród. Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 19.11.12, 20:10 jak tylko dotrze do mnie i urodze - wysle ja do Ciebie Odpowiedz Link
kinkyreggae Re: udt karj-oki, która chce? 17.12.12, 12:09 hej! ustawiam się w kolejce po gos85 - mam termin na początek marca, ale chętnie przechwycę sprzęt wcześniej, żeby się nim chwilę pocieszyć i wysłać następnej dziewczynie, która też rodzi w marcu. Odpowiedz Link
gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 17.12.12, 13:44 poproszę o emaila na malgorzata_jackowska@vp.pl Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? 18.12.12, 09:17 to ja już nie wiem po kim jestem i jak to zrobić żeby naprawde być w pewnej kolejce? Miałam być po laulalama ale okazuje się że teraz inna osoba jest na marzec. Mam termin na koniec kwietnia i rodze w domu- bardzo mi zależy Odpowiedz Link
gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 16:41 7surja, z tego co widzę to najpierw jest kinkyreggae a zaraz potem laulalama, obie rodzą w marcu więc do kwietnia udetka nie powinna mieć problemów żeby do Ciebie dotrzeć.. Dziewczyny, poproszę ustalmy czy jest zgoda żebym przekazała teraz udetkę kinkyreggae a ona zaraz po swoim porodzie w trybie ekspresowym przekaże ją laulalamie? Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 17:00 zgadzam sie w takim razie jesli zainteresowana kinkyreggae jest wciaz chetna to ja pisze sie zaraz po. a po swoim wysle do 7surja (oczywiscie w trybie szybko -pilnym pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link
kinkyreggae Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 20:58 Jestem chętna nadal. Wyślę jak tylko urodzę Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 28.12.12, 13:11 wyslalam swoj adres do kinkyreggae na mejla gazetowego. Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 21:24 jaką droga mam podać swój adres domowy? Odpowiedz Link
purple.pain Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 23:11 Dziewczyny to ja po was bym wziela co? Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 09.03.13, 17:01 kto aktualnie ma udt-ka? bo chetnie juz bym go przygarnela... Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? 09.03.13, 19:39 No właśnie. A tak wogóle to kiedy masz termin. Ja jestem zaraz po tobie może podam Ci jakoś mój adres jeśli jednak dostaniesz i skorzystasz przed 15 kwietnia. Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 10.03.13, 11:25 mam nadzieje wytrzymac i nie urodzic w marcu... mysle, ze urodze na poczatku kwietnia.. jesli dostane sprzet to oczywiscie wysle tuz po porodzie do Ciebie. no chyba ze jestes z Poznania i sama odbierzesz Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? 10.03.13, 20:11 hehe a ja mam nadzieje ze nie urodze na początku kwietnia. Pozdrawiam. nadal nie wiem jak Ci wysłać adres- jaki masz mail? Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 11.03.13, 10:21 na gazetowego - czyli laulalama@gazeta.pl ale nie wiem czy ten mejl do mnie ma sens, bo gdzies ten udt utknal i ni widu ni slychu ni pisu.. ja sie staram oszczedzac co by dotrwac jeszcze do kwietnia w tym stanie - niestety nie jest to proste przy czworce starszakow i wyjezdzajacym ostatnio mezu... Odpowiedz Link
kinkyreggae Re: udt karj-oki, która chce? 11.03.13, 15:40 udt-ka jest u mnie. jeszcze nie urodziłam, ale wyślę Ci ją w tym tygodniu. Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 11.03.13, 19:41 o super czekam zatem... adres dostałas? przyjemnego czekania na maleństwo i przyjemnego porodu Odpowiedz Link
annairam Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulalam 29.03.13, 21:28 Piszę w imieniu Laulalama, która od jakiegoś czasu ma problem z dostępem do internetu i dlatego milczy. bardzo dziękuje za udtkę i może przekazać dalej. Adres możecie wysłać na mojego maila ( marianna.szymarek@gmail.com ). Wszystko przekażę Laulalamie Odpowiedz Link
laulalama Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 05.04.13, 11:28 Dzięki annairam jako, że dziecię już na świecie urządzonko poszło dalej.. w wolnej, natchnionej chwili napiszę słów kilka o tym cudzie narodzin Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 05.04.13, 19:00 poszło do mnie? Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 09.04.13, 10:09 bardzo dziekuje- doszło do mnie. teraz tylko jeszcze poród...hehe i przesyłam dalej Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 09.04.13, 10:10 piszcie która kolejna Odpowiedz Link
xcaret Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 09.05.13, 15:18 Czy mogę nieśmiało prosić? Termin mam na 20.05 zaraz potem mogę od razu puścić dalej. Podaję adres e-mail iwah123@yahoo.pl. Odpowiedz Link
7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 19.05.13, 20:11 oo przepraszam dopiero zajrzałam na forum... Niestety jak chciałam wysłac do ciebie maila to moja poczta mnie informuje że jest błedny... może podaj inny albo napisz do mnie: igachmielewska@poczta.onet.pl Jesli jeszcze nie urodziłaś to moge jutro wysłać priorytetem. Odpowiedz Link
kaakaa Pytanie w sprawie udt-ki 10.09.13, 08:38 Żyje jeszcze? Potrzebna komuś bardzo aktualnie? Z uwagi na pewien projekt, bardzo chętnie bym ją pożyczyła na jakiś miesiąc od ok. 10 października. Byłaby taka możliwość? Odpowiedz Link
nata76 Re: Pytanie w sprawie udt-ki 28.12.13, 16:02 Czy nadal aktualne pożyczanie? mogę stanać w kolejkę? Odpowiedz Link