Dodaj do ulubionych

udt karj-oki, która chce?

20.05.11, 10:24
która następna w kolejce do rodzenia i chciałaby w ciąży słuchać serduszka malucha? smile
Obserwuj wątek
    • hortensjaaaa Re: udt karj-oki, która chce? 20.05.11, 13:25
      ja bym chciała smile ale mam termin na przełom sierpnia/września.. więc jeśli któraś by chciała co ma wcześniej to nie będę się wciskać, tylko potem bym prosiła smile
      • aldakra Re: udt karj-oki, która chce? 20.05.11, 17:16
        Poczekam kilka dni, może się ktoś jeszcze zgłosi, a jak nie to hortenjaaa otrzyma udt smile
        • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 20.05.11, 20:12
          a co to jest?
          u mnie jeszcze sporo zostało. wyjaśnij łopatologicznie, może będę bardzo chciała smile
          • soldie Re: udt karj-oki, która chce? 21.05.11, 08:06
            Takie można rzec mini ktg z tym,że mierzy tylko bicie serduszka dziecka i żadnych pasów do przypinania głowic smile, mieści się w ręku, ma malutką głowice, jeździ się tym po brzuchu i jak się trafi na serduszko tudzież tętniącą pępowinę to wyświetla się ( i słychać!) jak bije serduszko malucha.
            • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 21.05.11, 22:43
              oki, czyli jak sie domyślałam smile
              mogę sie ustawić w kolejkę smile
              myślałam nawet, żeby kupić monitor do podsłuchiwnia, bo momentami mam panikę, ale ciągle myślałam, czy to ma sens.
              • villemo86 termin 8 lipca 22.05.11, 19:03
                To może ja? Termin mam na 8 lipca, ale podejrzewam wcześniejsze rozpakowanie smile
                • aldakra villemo86 22.05.11, 19:09
                  Czyli ty chyba pierwsza w kolejce. W takim razie na maila poproszę o Twój adres na który mam wysłać urządzenie smile
                  • villemo86 Re: villemo86 22.05.11, 19:28
                    Wysłałam Ci z prywatnego maila przed chwilą na gazetowego wiadomość z adresem smile Z góry dziękuję i pozdrawiam,
                    ps.
                    a jak tylko się rozpakuję to ogłoszę i przekażę dalej smile
                    • aldakra Re: villemo86 23.05.11, 10:03
                      Nie dostałam maila sad możesz wysłać jeszcze raz?
                      • villemo86 Re: villemo86 23.05.11, 11:05
                        Wysłałam jeszcze raz na aldakra@gazeta.pl Mam nadzieję, że teraz dojdzie. Wysłałam z maila anna......@gazeta.pl
                        • aldakra Re: villemo86 23.05.11, 11:10
                          Teraz rozumiem dlaczego nie dostałam maila - ja nie mam adresu gazetowego. Jak klikniesz na mój nick to wtedy pojawi się opcja wyśli wiadomość użytkownikowi - i wyślij w ten sposób swój adres wtedy dojdzie ta wiadomość na mój adres mailowy.
                          • klarci Re: villemo86 23.05.11, 12:25
                            to ja jak mogę ustawię się po hortensjaaaa smile
                            napiszcie jeszcze na jakiej to zasadzie jest?
                            nieodpłatnie krążąca sztuka między kolejnymi ciężarówkami? smile
                            coś w stylu chust do testowania?
                            • aldakra Re: villemo86 23.05.11, 12:35
                              Dokładnie tak - za darmo i ma krążyć wink jedna z forumek zaoferowała przekazanie swojego sprzętu by właśnie krążył i "zbierał" bicia serduszek naszych dzieciaczków. Więc kto chce i jest kolejny z terminem porodowym może się w kolejce ustawić smile
                          • villemo86 Re: villemo86 23.05.11, 14:15
                            Problem polega na tym, że nie da się wysłać wiadomości bo jest opcja "tylko wiadomości od znajomych" sad, napisz mi proszę na villemo86@gazeta.pl swój adres mailowy to dam odp zwrotną z adresem. Dziękuję i pozdrawiam
    • villemo86 Dostałam dzisiaj przesyłkę :) 01.06.11, 19:13
      Dziękuję Aldakra. Paczuszka dotarła smile Następna ma być Hortensja z tego co zauważyłam. Jak tylko ja się rozpakuję to zgłoszę się po kolejny adres smile
      • aldakra Re: Dostałam dzisiaj przesyłkę :) 01.06.11, 19:38
        Super, cieszę się bardzo że doszła. Niech ci dobrze sprzęt służy smile
    • sugarxxx Re: udt karj-oki, która chce? 01.06.11, 19:46
      A czy ktoś ma kontakt do karjoki?
      Winna nam jest opis drugiego porodu wink
      Ciągle z niecierpliwością czekam...
      • aldakra Re: udt karj-oki, która chce? 02.06.11, 21:12
        Kontakt mamy, ale wiem jak cierpi na brak czasu i snu..... Ale wierzę że w końcu napisze....Więc pewnie pozostaje nam cierpliwie czekać smile
        • hortensjaaaa Re: udt karj-oki, która chce? 06.06.11, 10:14
          pogoń ją proszę trochę od nas smile
          ja nie mogę się doczekać dalszego ciągu opowieści!
          • villemo86 hortensja prosze o adres na priv 20.07.11, 20:37
            Chciałam Ci wysłać detektor
            • hortensjaaaa Re: hortensja prosze o adres na priv 25.07.11, 13:55
              heh na wakacjach byłam...wink

głupio się spytam (wiem), a urodziłaś ? wink))

jakbyś mi napisała maila na hortensja@wp.pl to ja Ci zwrotnie prześlę mój adres i będę dozgonnie wdzięczna wink
              • villemo86 Re: hortensja prosze o adres na priv 01.08.11, 11:20
                Urodziłam smile Mała ma już miesiąc, niestety cc i zakaz posiadania większej ilości dzieci sad
                • soldie villemo86 02.08.11, 08:40
                  Gratuluję maleństwa, dlaczego cc i dlaczego zakaz dzieci? Coś poważnego? Ściskam mocno i życzę ci dużo siły, radości i wiary,mimo wszystko.
                  • hortensjaaaa Re: villemo86 02.08.11, 12:13
                    Gratuluję maleństwa smile
                    I przyłączam się do pytania soldie... zdradzisz nam coś ?
              • klarci Re: hortensja prosze o adres na priv 01.08.11, 19:42
                Hortensjaaaa, to ja już za Tobą w kolejce, mam nadzieję, że zdążę i młody zaczka do października (ale i nie dłużej) wink - ależ ten czas leci smile
    • klarci hortensjaaaa :) 06.09.11, 19:16
      co tam kobitko u Ciebie?
      jeszcze w dwupaku?

pamiętaj o mnie kochana koniecznie, bo strasznie mi zależy na podsłuchaniu malucha - niestety w mojej przychodni nie ma szans zapisać sobie ktg sad. po małym mam pamiątkę, po tym brzdącu też bym chciała. no i chętnie dołożymy swoje do ogólnego zapisu smile

a z tego co mówi położna i lekarz mogę urodzić sporo wcześniej (teoretycznie termin ana połowę października). jak tylko będziesz w stanie (już po rozpakowaniu wink wyślij mi proszę 'podsłuchiwacza' smile
      daj znać na jaki adres mailowy, to nawet teraz mogę Ci wysłać swój adres, żeby potem nie było trzeba się szukać smile

no i daj znać co u Ciebie? smile
      • hortensjaaaa Re: hortensjaaaa :) 13.09.11, 00:15
        Klarci wink

Twój post wywołał pewnie poród wink Skoro Łucja urodziła się kilka godzin później a o 19 jak go pisałaś jeszcze był święty spokój..wink
        Mój mail to hortensja@wp.pl prześlij proszę mi na niego swój adres to wyślę, to jutro lub pojutrze pocztą wink
        • klarci Re: hortensjaaaa :) 14.09.11, 18:21
          no mam nadzieję, że nabroiłam wink

już Ci piszę na gazetowego smile
          • klarci Re: hortensjaaaa :) 14.09.11, 18:22
            tfu - na wp wink z gazetowego
    • ph78 Re: udt karj-oki, która chce? 18.10.11, 17:35
      Hello, można się dopisać do kolejki?smile
      • kropkaa Re: udt karj-oki, która chce? 18.10.11, 19:17
        O, Ph się szykuje do porodu domowego?
        Gratulacje!
        • ph78 Re: udt karj-oki, która chce? 18.10.11, 20:26
          Dziękuję! Nawet jeszcze nie zadzwoniłam do położnej... Ale po przeczytaniu tutaj porodów z ostatniego roku czuję się już naszykowana i gotowa smile)
          • kaakaa Gratuluję!!! 18.10.11, 21:59
            Po Twoim powtórnym powitaniu tak się zastanawiałam, czy jest coś na rzeczy ale głupio mi było pytać... O, jak miło! To życzę spokojnego oczekiwania i pięknego porodu smile A kiedy to wspaniałe wydarzenie ma nastąpić?
            • soldie Re: Gratuluję!!! 19.10.11, 18:55
              Ja też gratulujęsmile Ponowna aktywacja na tym forum jest rzeczywiście podejrzana, od razu pomyślałam,że może ty w ciążysmile
      • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 19.10.11, 20:51
        obecnie jest u mnie, więc jak tylko urodzę, to prześlesz mi adres do wysyłki, chyba, że pojawi się jeszcze ktoś z wcześniejszym terminem smile

muszę przyznać, że mimo, że lekarze nie bardzo na to patrzą, to raz mi bardzo pomogło, kiedy Maleństwo miało leniwszy dzień i nie mogłam go rozkręcić.

fajna sprawa
        • jola-kropek Re: udt karj-oki, która chce? 21.10.11, 06:56
          moja siostra ma termin na koniec stycznia... bede w pl jakos w polowie. (stycznia).. myslicie, ze bede mogla pozyczyc na jakies 2 tygodnie? smile
    • tofffi Re: udt karj-oki, która chce? 16.11.11, 01:07
      Mam termin na 13 stycznia, jakby był przestój w korzystaniu z udt to ja się piszęsmile
      • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 22.11.11, 00:34
        podrzuć mi adres na klarci@gazeta.pl, bo chyba nikt z wcześniejszym terminem już się nie zgłosi smile
        • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 24.11.11, 13:35
          to od Ciebie dostałam adres na maila? smile
          pytam, bo mail nie jest z gazetowego i nie wiem.
          potwierdź tylko, żebym wiedziała, że to od Ciebie smile
          • tofffi Re: udt karj-oki, która chce? 24.11.11, 14:23
            Ode mnie dostałaś maila, ale wysyłałam z gazetowego przecież?
            • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 24.11.11, 17:07
              a widzisz mi się wyświetliło od kogo a nie adres mailowy, czy nick, więc nie byłam pewna - ok smile
              • yolinka78 Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 08:40
                A może ja mogłabym tak na chwilę, termin miałam na wczoraj a dzieć się nie śpieszy, na IP nie chcę latać bo mój gin przewrażliwiony i już wczoraj proponował przyjęcie i indukcję w sobotę, bo będzie miał dyżursmile haha.
                Jeżeli to oczywiście nie problem, do stycznia na pewno urodzęsmile
                Dajcie znać to ewentualnie prześlę namiary. Dzięki
                • klarci Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 11:39
                  Tofffi, to ja przekazuję Yolince, ok?
                  • tofffi Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 18:11
                    OK, Yolinka, bezstresowego i udanego rozpakowaniasmile
                    • yolinka78 Re: udt karj-oki, która chce? 25.11.11, 21:33
                      Dzięki wielkiesmile
                      • yolinka78 Re: toffi daj adres 26.12.11, 10:46
                        Jak w temacie, odesle detektor.
                        • tofffi Re: toffi daj adres 26.12.11, 13:54
                          Masz adres yolinka78@gazeta.pl? Bo z automatu mi nie chce wysyłać.
                          • yolinka78 Re: toffi daj adres 27.12.11, 13:59
                            Tak, ale jeżeli masz problem to yola78@interia.pl
                            • klarci Re: toffi daj adres 28.12.11, 01:50
                              łał, jak ten czas leci
                              gratulacje smile
                            • tofffi Re: toffi daj adres 01.01.12, 03:02
                              Yolinka, wysłałam maila na gazetowy. Dziewczyny, dzięki za ostrzeżenie - wiem, że udt niekoniecznie służy do wielogodzinnego podsłuchiwania maluszka w towarzystwie zebranej rodziny - podobnie jak usg i inne nowinki techniczne, których "skutki uboczne" zapewne poznamy za kilka lat. Ja to raczej rozumiem jako sprzęt "na wszelki wypadek" - nie mam, póki co, żadnych złych przeczuć, ale fakt, że położna ma do nas kilkadziesiąt kilometrów i totalnie zakorkowane miasto po drodze. No, a ja mam do mojej lekarki to samo w drugą stronę, tyle, że pociągiem - jeszcze nie do końca sobie wyobrażam tą drogę jeśli mi się dzieć przeterminuje, ostatnim razem wody mi odeszły kiedy już wychodziłam na stację. A że odeszły spektakularnie i cała akcja ruszyła z kopyta - nie chcę myśleć, jaką zabawę mieliby współpasażerowie gdyby się zaczęło kilkanaście minut późniejsmile
    • kasiaimichael UDT 26.12.11, 22:26
      Dziewczyny nie używajcie tego urządzenia nadmiernie. Tak naprawdę nie ma żadnych porządnych badan na temat wpływu tego typu urządzeń na tkanki, szczególnie na tkanki nerwowe.
      • karj-oka Re: UDT 28.12.11, 12:25
        Podpisuję się pod tym co napisała Kasia i dlatego mam nadzieję, że nie nadużywacie urządzenia i...

Cieszę się że krąży. Dziękuję wam za to że tak fajnie sobie organizujecie przekazywanie dalej. Ciekawam ile już serc domowo narodzonych podsłuchiwało... Ktoś wie?

Uściski dla waszystkich! K.
        • konfietka.14 Re: UDT 22.02.12, 15:27
          ja też poprosze.co prawda jeszcze daleko bo do lipca.bedę ostatnia w kolejce.może jeszcze ktos sie zglosi?
          • tofffi Re: UDT 01.03.12, 06:02
            Heh, dostałam UDT dosłownie na kilka godzin przed porodem, nie zdążyłam użyć, odłożyłam na półkę i w ogóle zapomniałam, że mamsmile
            konfietka.14 - poczekam ze dwa tygodnie, jak się nie zgłosi nikt z wcześniejszym terminem to Ci wyślę, ok?
            • konfietka.14 Re: UDT 05.03.12, 11:28
              To może ze 2 mesiąca jeszcze poczekaj.ja mam na lipiec.więc dużo czasu zostało
              • tofffi Re: UDT 11.03.12, 04:05
                OK, to po prostu daj znać, jak będziesz potrzebować.
                • ph78 Re: UDT 13.03.12, 17:18
                  Ja się wyżej zgłaszałam - na maj. Do lipca spokojnie zdążę przesłać dalej smile
                  • konfietka.14 Re: UDT 14.03.12, 12:48
                    ok.a jeszcze mam takie pytanie.Jak będę go używac w trakcie porodu to kiedy mam sie denerwować?rozumiem że niewielkie wahanie tętna przy skurczach to normalne.a kiedy sie robi nienormalne?
                    • aniemae Re: UDT 02.04.12, 00:15
                      Może i nadgorliwość gorsza od faszyzmu.. Ale od nadgorliwości gorsza skleroza, która u mnie przybiera niekiedy ostre formy przemijające big_grin, a Holender tylko wie kiedy zaatakuje. Wolę się ku pamięci wpisać na przełom października i listopada big_grin (fajnie by było mieć urządzonko około 15 października wink )

Pozdrowionka!

I z góry dziękuję za pamięć o moim terminie smile
                      • kbern Re: UDT 25.05.12, 20:25
                        aniemae to ja będę po tobie, będziesz pamiętała? smile
                  • tofffi Re: UDT 05.04.12, 02:17
                    To podaj mi proszę namiary na siebie, to Ci po świętach wyślę.

ph78 napisała:

> Ja się wyżej zgłaszałam - na maj. Do lipca spokojnie zdążę przesłać dalej smile
                    • ph78 Re: UDT 02.05.12, 20:50
                      Tofffi, napisałam na mejla gazetowego.
    • ph78 kto teraz? 18.05.12, 19:10
      Dziękuję, dotarło do mnie! Co prawda po porodzie, ale to dlatego, że już nie mogłam wytrzymać smile) Komu teraz? Proszę o adres na pw.
      • kbern Re: kto teraz? 23.05.12, 22:01
        Ja byłabym chętna ale mam jeszcze odległy termin więc może ktoś się znajdzie kto bardziej potrzebuje smile
      • konfietka.14 Re: kto teraz? 15.06.12, 19:42
        ja ,moi kochani, sie wypisuje z listy.jade do szpitala
      • aniemae Re: kto teraz? 02.10.12, 07:58
        ph78 napisała:

> Dziękuję, dotarło do mnie! Co prawda po porodzie, ale to dlatego, że już nie mo
        > głam wytrzymać smile) Komu teraz? Proszę o adres na pw.

Witaj ph78!
        Niestety nie potrafie wysłać Ci wiadomości pf... Może to juz jakieś zamroczenie na końcówce?
        Bardzo proszę o kontakt na e-mail: bluewish82@interia.pl Sprawa jest dośc pilna, tak więc prosiłabym o szybki kontakt i przesyłeczkę wink

Pozdrawiam serdecznie!!
      • aniemae Re: kto teraz? 02.10.12, 08:11
        Offtopic
        ph78 napisała:

> Dziękuję, dotarło do mnie! Co prawda po porodzie, ale to dlatego, że już nie mo
        > głam wytrzymać smile) Komu teraz? Proszę o adres na pw.

Ja mam na profilu taka informację:
        Możesz pisać wiadomości prywatne do osób z aktywnymi profilami Gazeta.pl.
        Kliknij w "Wyślij wiadomość" na profilu osoby, do której chcesz napisać.
        Idź do swoich znajomych lub poznaj kogoś nowego. A na Twoim profilu ph78 :
        ph78
        UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU. Nie wiem, co mogę zrobić inaczej...
        • ph78 Re: kto teraz? 08.10.12, 23:40
          Ja dostaję pocztę na e-mail gazetowy (ph78 @ gazeta.pl).
          Tylko rzadko sprawdzam wink
          Ale ściągnęłaś mnie chyba myślami - dzisiaj wpadło mi to urządzenie w oko i postanowiłam zajrzeć na forum big_grin Piszę na wskazany adres!
          • purple.pain Re: kto teraz? 21.10.12, 17:59
            aniemae prosze podaj jakis kontakt do siebie, chcialabym pozyczyc udt po Tobie smile
          • aniemae Re: kto teraz? 28.10.12, 10:21
            ph78 napisała:

> Ja dostaję pocztę na e-mail gazetowy (ph78 @ gazeta.pl).
            > Tylko rzadko sprawdzam wink
            > Ale ściągnęłaś mnie chyba myślami - dzisiaj wpadło mi to urządzenie w oko i pos
            > tanowiłam zajrzeć na forum big_grin Piszę na wskazany adres!

Halo halo smile
            Ja już rozpakowałam się i jestem przeszczęśliwą mamą, ale urządzonko do mnie nie dotarło. Nie wiem w czym problem.
            Pozdrawiam!
    • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? 22.10.12, 09:08
      Witam
      ja mam termin na kwiecień- chętnie ustawie się w kolejce, ale może jest jeszcze ktoś przede mną.
      Pozdrawiam
      • gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 25.10.12, 19:12
        słuchajcie a kto teraz to ma? Bo może ja bym skorzystała na przełom listopada i grudnia?
        Wprawdzie rodzić mam docelowo w szpitalu ale plen mam żeby tam pojechać jak najpóźniej,więc takie zaplecze byłoby fajne..mielibyśmy kontrolę czy maluch jest okej..
        • aniemae Re: udt karj-oki, która chce? 29.10.12, 17:22
          ph78 napisała:

> Ja dostaję pocztę na e-mail gazetowy (ph78 @ gazeta.pl).
          > Tylko rzadko sprawdzam
          > Ale ściągnęłaś mnie chyba myślami - dzisiaj wpadło mi to urządzenie w oko i pos
          > tanowiłam zajrzeć na forum Piszę na wskazany adres!

Halo halo
          Ja już rozpakowałam się i jestem przeszczęśliwą mamą, ale urządzonko do mnie nie dotarło. Nie wiem w czym problem.
          Pozdrawiam!
          • purple.pain Re: udt karj-oki, która chce? 29.10.12, 21:09
            dziewczyny ktora ma sprzet? odezwijcie sie
            • aniemae Re: udt karj-oki, która chce? 31.10.12, 07:53
              WCZORAJ (!!!) doszedł list polecony wysłany 26 października... Komuś się bardzo nie spieszyło uncertain
              Tak więc udt na tą chwilę jest u mnie, po weekendzie prześlę chętnej dziewczynie dalej (jestem po cc, jeszcze wracam do formy). Adres proszę przesłać na bluewish82 @ interia . pl
              Pozdrawiam!
              • gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 01.11.12, 16:34
                wysyłam Ci maila. Zapłace za przesyłke oczywiście..
                • gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 08.11.12, 17:24
                  udtka już u mnie, dziękuję smile
                  ma być tak słychać jak na tej co ma dr w gabinecie? czy może być słabiej? bo jakoś nie mogę się dokopać do tego tętna tongue_out (ale dziecko sie rusza więc się nie martwcie wink)
                  • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 09.11.12, 10:17
                    ustawiam sie w kolejkesmile
                    • gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 10.11.12, 12:06
                      kiedy masz termin? smile
                      • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 10.11.12, 15:37
                        mysle ze na przelomie marca i kwietniasmile termin na 11tego kwietnia ale u mnie ciaze 37tygodniowewink

2003,2005,2007,2009 i czekamy na 2013 smile
                        • purple.pain Re: udt karj-oki, która chce? 12.11.12, 22:30
                          to ja sie pisze wczesniej, mam termin na 25 marca, bedzie cc poki co planowane na 18marca
                          • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 13.11.12, 13:35
                            a skad jesteś? bo nie ukrywam,ze chcialabym miec udk-a na poczatku marca. to moj piaty porod i mysle ze juz w polowie marca moge urodzicsmile
                            • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? 18.11.12, 21:36
                              laulalama- ja mam termim na koniec kwietnia czy możliwe jest ustawienie się w kolejce zaraz po tobie- zamierzam rodzić w domu- to mój 2 poród.
                              • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 19.11.12, 20:10
                                jak tylko dotrze do mnie i urodze - wysle ja do Ciebiesmile
                                • kinkyreggae Re: udt karj-oki, która chce? 17.12.12, 12:09
                                  hej!
                                  ustawiam się w kolejce po gos85 - mam termin na początek marca, ale chętnie przechwycę sprzęt wcześniej, żeby się nim chwilę pocieszyć i wysłać następnej dziewczynie, która też rodzi w marcu.
                                  • gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 17.12.12, 13:44
                                    poproszę o emaila na malgorzata_jackowska@vp.pl smile
                                    • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? 18.12.12, 09:17
                                      to ja już nie wiem po kim jestem i jak to zrobić żeby naprawde być w pewnej kolejce? Miałam być po laulalama ale okazuje się że teraz inna osoba jest na marzec. Mam termin na koniec kwietnia i rodze w domu- bardzo mi zależy
                                      • gos85 Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 16:41
                                        7surja, z tego co widzę to najpierw jest kinkyreggae a zaraz potem laulalama,
                                        obie rodzą w marcu więc do kwietnia udetka nie powinna mieć problemów żeby do Ciebie dotrzeć..
                                        Dziewczyny, poproszę ustalmy czy jest zgoda żebym przekazała teraz udetkę kinkyreggae a ona zaraz po swoim porodzie w trybie ekspresowym przekaże ją laulalamie?
                                        • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 17:00
                                          zgadzam sie smile w takim razie jesli zainteresowana kinkyreggae jest wciaz chetna to ja pisze sie zaraz po. a po swoim wysle do 7surja (oczywiscie w trybie szybko -pilnym smile

pozdrawiam Was serdecznie
                                          • kinkyreggae Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 20:58
                                            Jestem chętna nadal. Wyślę jak tylko urodzę smile
                                            • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 28.12.12, 13:11
                                              wyslalam swoj adres do kinkyreggae na mejla gazetowego.
                                          • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 21:24
                                            jaką droga mam podać swój adres domowy?
                                            • purple.pain Re: udt karj-oki, która chce? 23.12.12, 23:11
                                              Dziewczyny to ja po was bym wziela co?
    • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 09.03.13, 17:01
      kto aktualnie ma udt-ka? bo chetnie juz bym go przygarnela...
      • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? 09.03.13, 19:39
        No właśnie. A tak wogóle to kiedy masz termin. Ja jestem zaraz po tobie może podam Ci jakoś mój adres jeśli jednak dostaniesz i skorzystasz przed 15 kwietnia.
        • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 10.03.13, 11:25
          mam nadzieje wytrzymac i nie urodzic w marcu... mysle, ze urodze na poczatku kwietnia.. jesli dostane sprzet to oczywiscie wysle tuz po porodzie do Ciebie. no chyba ze jestes z Poznania i sama odbierzesz smile
          • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? 10.03.13, 20:11
            hehe a ja mam nadzieje ze nie urodze na początku kwietnia. Pozdrawiam. nadal nie wiem jak Ci wysłać adres- jaki masz mail?
            • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 11.03.13, 10:21
              smile na gazetowego - czyli laulalama@gazeta.pl

ale nie wiem czy ten mejl do mnie ma sens, bo gdzies ten udt utknal i ni widu ni slychu ni pisu..

ja sie staram oszczedzac co by dotrwac jeszcze do kwietnia w tym stanie - niestety nie jest to proste przy czworce starszakow i wyjezdzajacym ostatnio mezu...

• kinkyreggae Re: udt karj-oki, która chce? 11.03.13, 15:40
                udt-ka jest u mnie. jeszcze nie urodziłam, ale wyślę Ci ją w tym tygodniu.
                • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? 11.03.13, 19:41
                  o super smile czekam zatem... adres dostałas? przyjemnego czekania na maleństwo i przyjemnego porodu smile
                  • annairam Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulalam 29.03.13, 21:28
                    Piszę w imieniu Laulalama, która od jakiegoś czasu ma problem z dostępem do internetu i dlatego milczy. bardzo dziękuje za udtkę i może przekazać dalej. Adres możecie wysłać na mojego maila ( marianna.szymarek@gmail.com ). Wszystko przekażę Laulalamie smile
                    • laulalama Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 05.04.13, 11:28
                      Dzięki annairam smile

jako, że dziecię już na świecie urządzonko poszło dalej.. w wolnej, natchnionej chwili napiszę słów kilka o tym cudzie narodzin smile
                      • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 05.04.13, 19:00
                        poszło do mnie?
                        • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 09.04.13, 10:09
                          bardzo dziekuje- doszło do mnie. teraz tylko jeszcze poród...hehe i przesyłam dalej
                          • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 09.04.13, 10:10
                            piszcie która kolejna
                            • xcaret Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 09.05.13, 15:18
                              Czy mogę nieśmiało prosić? Termin mam na 20.05 zaraz potem mogę od razu puścić dalej. Podaję adres e-mail iwah123@yahoo.pl.
                              • 7surja Re: udt karj-oki, która chce? - w imieniu Laulala 19.05.13, 20:11
                                oo przepraszam dopiero zajrzałam na forum... Niestety jak chciałam wysłac do ciebie maila to moja poczta mnie informuje że jest błedny... może podaj inny albo napisz do mnie: igachmielewska@poczta.onet.pl Jesli jeszcze nie urodziłaś to moge jutro wysłać priorytetem.
    • kaakaa Pytanie w sprawie udt-ki 10.09.13, 08:38
      Żyje jeszcze? Potrzebna komuś bardzo aktualnie?
      Z uwagi na pewien projekt, bardzo chętnie bym ją pożyczyła na jakiś miesiąc od ok. 10 października. Byłaby taka możliwość?
      • nata76 Re: Pytanie w sprawie udt-ki 28.12.13, 16:02
        Czy nadal aktualne pożyczanie? mogę stanać w kolejkę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka