Dodaj do ulubionych

rytmika w szkole

03.09.11, 14:05
mój syn dostał się do szkoły muzycznej,ma 7 lat i będzie ćwiczył na wiolonczeli
zajęcia mamy popołudniu w pon.i w czwartek w tym rytmikę,usłyszałam w szkole ze strój to spodenki i koszulka,ostatnio znajoma powiedziała że musi być jakiś specjalny strój i baletki to prawda?
Obserwuj wątek
    • anisr Re: rytmika w szkole 03.09.11, 20:51
      To zalezy od prowadzącego- moja starsza musiała mieć baletki, młodsza właśnie zaczyna i pani powiedziała,że najlepiej jest boso.A strój ma po prostu być wygodnysmile
      • kornelcia75 Re: rytmika w szkole 05.09.11, 21:14
        no już wiemy getry do pół uda czarne i czerwona koszulka boso a baletki czarne do chodzenia poza salą
    • magdatysz Re: rytmika w szkole 04.09.11, 12:50
      u nas dla chłopców jest biała koszulka czarne spodenki i czarne baletki, dziewczynki mają czarny strój i baletki
      • mama_dorota Re: rytmika w szkole 05.09.11, 08:50
        U nas od pierwszej klasy strój uszyty przez osobę, która szyje dla szkoły baletowej. Koszt 130 złotych, dobrze, że strój przeznaczony jest na całej 3 lata. Niestety, kolor dla każdego rocznika inny, nie można ani odkupić od starszych, ani sprzedać młodszym. Dzieci ładnie w nich wyglądają, szkoda tylko, że grupa mojej córki nie ma żadnych występów dla rodziców, wcale dzieci w przebraniu nie oglądamy sad Trzeba chyba trochę panią przycisnąć.
    • kasiask Re: rytmika w szkole 05.09.11, 08:56
      U nas na rytmice dzieci ćwiczą obowiązkowo w czarnych getrach, czarnym podkoszulku i baletkach. W tym roku wyszło zarządzenie, że czarny podkoszulek ma być z logo szkoły - koszt jednej sztuki to około 25 zł.
    • sylwik30 Re: rytmika w szkole 07.09.11, 13:44
      Witam smile
      U mojego synka strój gimnastyczny i baletki obowiązkowe, jednak nie trzeba trzymać się kolorów biało-czarnych.
      Mój synek ma zwykły strój gimnastyczny i białe baletki. Chciałam, by miał ze skórki - nóżka się nie poci - niestety nie było czarnych w jego rozmiarze. Mam nadzieję, że nie będzie to nikomu przeszkadzać. Pani stwierdziła, że po miesiącu i tak zmienia kolor wink
      • mama_dorota Re: rytmika w szkole 07.09.11, 13:47
        > Pani stwierdziła, że po miesiącu
        > i tak zmienia kolor wink

I miała rację smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka