Dodaj do ulubionych

Chwalimy sie ? ;-)

15.12.12, 21:39
Tamten watek juz zamkniety, wiec pochwale sie tutaj. Koncert szkoly muzycznej, Mmoja jako jedyna talka niewielka (6 i 1/2) nie grala z nauczycielem na 4 (3?) rece. Zagrala "Ziarnka" Kasserna, przyslane mi niegdys przez bb12 , ktorego kiedys nie chcial agrac, potem zaczla, bo miala zlamana prawa reke, a dzis zagrala na koncercie i to bezblednie, hurrra ! Najwazniejsze bylo dla mne, zeby sie odbrze bawila, zapomniala o tych ludziach, co patrz i sluchaja, a tu jeszcze i bezblednie. I calkiemm melodyjnie. Dostala niezla owacje, neistety nie mam filmu. Bylam pod wrazeniem. Ale wyraznie wyluzowala w pewnym momencie (moze jak zobaczyla, ze dobrze idzie ?) i do konca grala juz tylko dla siebie. Po wszystkim byla juz stara wyjadaczka, wstala, zamiolta kurz na podlodze wlosami w uklonie i poszla sobie. Do tego w ogole nie otworzyla nut, ktore zmiela starnnie, zgiawszy kartke na 4 wink

jestem z niej dumna, ze sie odwazyla, ze udalo jej sie oderwac od rzeczywistosci i radowac sie ta chwila, a do tego zagrac naprawde tak, ze ludzie klaskali z uznaniem smile))

No to sie pochawalilam, a co ! wink
Obserwuj wątek
    • sylwik30 Re: Chwalimy sie ? ;-) 15.12.12, 22:31
      Gratulacje dla córeczki, nie jest to łatwy utworek !!
      • mama_mak Re: Chwalimy sie ? ;-) 20.12.12, 08:58
        Dziekuje, najwazniejsze, ze byla z siebie zadowolona i jej to nie zniechecilo. Nawet nasz niezbyt gadatliwy pan od fortepianu ja wczoraj chwialil na lekcji wink
        • mama_mak Re: Chwalimy sie ? ;-) 04.07.13, 14:02
          To znowu ja. wink
          www.dropbox.com/s/p38do2nkryyuwga/gawot.AVI
          Oto utwor wlasnej kompozycji, ktory mala grala na koncercie zakonczeniowym szkoly muzycznej w czerwcu. Nagranie z domu, ale na koncercie dostala duze brawa smile
          Utwor nazywa sie "Gawot polsko-fracuski" i idealnie pasowal do teamtu koncertu "Piosenka francuska", a grany byl po... Szopenie, jakzeby inaczej wink
          • la_bella_principessa Re: Chwalimy sie ? ;-) 04.07.13, 15:25
            Mi nie otwiera się nagranie, tylko taka wiadomość:
            "Błąd (404)
            Nie można znaleźć żądanej strony. Odwiedź Centrum pomocy i fora, aby uzyskać pomoc, lub przejdź do strony głównej. "
            A obejrzałabym bardzo chętnie smile
            • mama_dorota Re: Chwalimy sie ? ;-) 04.07.13, 16:32
              Jak klikniesz na ten link, to w przeglądarce wpisuje się jeszcze jakieś url. Trzeba to skasować, aby na końcu było tylko gawot.avi. Wtedy działa
              Albo to kliknij: www.dropbox.com/s/p38do2nkryyuwga/gawot.AVI

Mama_mak! Nastrojowy ten utworek. Brawo smile
              • la_bella_principessa Re: Chwalimy sie ? ;-) 04.07.13, 17:29
                dziękuję mama_dorota, działa smile
                utworek bardzo fajny i ładnie zagrany, podoba mi się smile
                Z tekstu zrozumiałam, że córeczka sama go skomponowała? Gratuluję, moja jeszcze tak nie potrafi smile ale się nauczy ;D chyba, że jej chęci przejdą - mam nadzieje, że nie smile
                Pozdrawiam smile
                • mama_mak Re: Chwalimy sie ? ;-) 05.07.13, 09:07
                  Bardzo dziekuje za komplementy. Tak, sama skomponowala, majac zlamana prawa reke, na lewa, potem dopisala prawa. Komponowanie dzieci jest fajne, mnie fascynuje. W zeszlym roku w lipcu grala inna swoja kompozycje, ale kompletnie nie dociera do niej, ze ma z czego byc dumna, hi,hi, moze tak lepiej, jednak wink
                  • agatjap Re: Chwalimy sie ? ;-) 05.07.13, 10:48
                    podziwiam po raz kolejny dzieło szydełkowe, jak również córeczkę- ładny utworeksmile
                    chętnie posłuchałabym "ziarnka", bo bardzo mi się podoba, a nie mogę znaleźć nutek dla mojej kingi...
                    • xamirek Re: Chwalimy sie ? ;-) 05.07.13, 22:33
                      fajny kawałek, ciekawe co będzie następne? Mam nadzieję, że też sie pochwalicie. Brawo dla małej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka