mama_dorota 29.06.09, 10:47 Podejrzewam, że zarówno dla pierwszaków, jak i dla rodziców będziew bardzo przydatna mcv.mulabs.org/app/nutki/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Polecam stronkę do nauki nut 29.06.09, 11:49 Auc, uwazajcie na ta stronke, nawet mi sie otworzyc nie chciala a na kompie natychmiast wyskoczylo wielkie okno, ze zawiera wirusa, "konia trojanskiego"! Odpowiedz Link
mama_dorota Re: Polecam stronkę do nauki nut 29.06.09, 12:59 Na komputerze mam mnóstwo zabezpieczeń, praca w sieci w specjalnej strefie ochronnej, monitory antywirusowe i "ściany ognia" i nie dostałam żadnego komunikatu. Kilka dni temu też zaglądałam na dobrze mi znaną stronę, a ponieważ na wyjeździe, to z kilku różnych komputerów i tylko jeden zgłaszał jakieś problemy. Prawdopodobnie monitor antywirusowy napotkał coś, czego nie rozpoznał i wtedy standardowo wyświetla komunikat o zagrożeniu. Ostrożność zawsze wskazana, przepraszam, jeśli kogoś niechcący naraziłam. Może ktoś znajdzie coś bezpieczniejszego. Na tej stronce wyświetla się pięciolinia z nutą, trzeba podać jaką i program natychmiast sprawdza poprawność odpowiedzi. Fajne do nauki nut. Odpowiedz Link
polmuzz Re: Polecam stronkę do nauki nut 11.09.22, 22:15 Nuty od dźwięku h na 3 linii w kluczu wiolinowym powinny mieć laseczki skierowane w dół! Nie uczmy dzieci nut z błędami pisowni. Klucza basowego nie sprawdzałem... Odpowiedz Link