Dodaj do ulubionych

prezent dla 7-latki

02.10.11, 10:19
Witajcie, proszę o podpowiedź co kupić mojej siedmioletniej chrześnicy. Powiem szczerze, że tym razem chciałabym, żeby prezent był taki bardziej "cool i trendy", zawsze kupuję jej książki (ostatnio była seria Piaskowego wilka) , gry i edukacyjne zabawki. Tym razem chcę podarować jej coś mniej pożytecznego wink Chciałam kupić jej lalkę z serii Monster High, ale chrzestny już mnie ubiegł.
Miłej niedzieli życzę smile
Obserwuj wątek
    • sonia-3 Re: prezent dla 7-latki 02.10.11, 11:11
      Mp 3, lub Mp 4
      • zapominajska Re: prezent dla 7-latki 02.10.11, 13:47
        sonia-3 napisała:

> Mp 3, lub Mp 4
        Nie, to chyba jeszcze nie ten etap...
        • gajmal Re: prezent dla 7-latki 03.10.11, 09:04
          MP3, MP4 - moja obecnie 8-letnia córka była przeszczęśliwa rok temu jak to dostała.

Pet Shopy - różniste zestawy, ale nie wiem czy tym się bawi Twoja chrześnica
          Jakaś fajna torebka - np. z Dzwoneczkiem
          Dziecięce zestawy kosmetyczne - taki np. płyn do kąpieli z brokatem, myjka i brokat w żelu - pięknie opakowane

• marysienka44 Re: prezent dla 7-latki 03.10.11, 09:18
            ale ale monster high jest to cała seria, zapytaj chrzestnego którą on kupił lalkę a ty dokupisz inną, lub pamietnik, to dopiero hit, też monster, gra muzyczkę i takie tam. Moja ma 6,5 lat i zachwycona, lakę ma, i ona i 3,5 latka, a teraz marzy o pamietniku.
    • lenka_13 Re: prezent dla 7-latki 03.10.11, 09:51
      Moja córcia na 7 dostała MP3 z zielonymi dużymi słuchawkami i wgranymi ulubionymi kawałkami muzycznymi i bajkami-grajkami . Była zachwycona. Do tej pory uważa to za najlepszy prezent i TAKI dorosły wink
      • zapominajska Re: prezent dla 7-latki 03.10.11, 12:34
        Dziękuję za podpowiedzi. MP3 wygrało, swoją drogą nie sądziłam, że w tym wieku dzieci są już takie "dorosłe" smile
        • k.messi Re: prezent dla 7-latki 18.10.11, 15:13
          zapominajska napisała:

> Dziękuję za podpowiedzi. MP3 wygrało, swoją drogą nie sądziłam, że w tym wieku
          > dzieci są już takie "dorosłe" smile

Na mp3 można wgrać nie tylko muzykę, ale też bajki do słuchania, audio booki i tak dalej. Mp3 czy Mp4 to coś takiego, jak kiedyś walkman, tylko bez kasety wink
          Fajny prezent, tylko trzeba dostosować cenę i poziom nowoczesności do wieku dziecka, uprzedzić żeby nie zabierało na podwórko i do szkoły, bo mogą ukraść, zniszczyć, wiadomo jak to bywa.

Jaki odtwarzacz kupiłaś? Jestem ciekawa co fajnego teraz jest na rynku smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka