Dodaj do ulubionych

Pamietnik dla chlopaka.

26.11.14, 19:09
Syn sie naczytal cwaniaczka i zazyczyl sobie na mikolajki pamietnik. Moglby mnie ktos poratowac linkiem do takowego dla chlopakow? Ma byc w srodku pusty, z linijkami, a nie kratkami, na okladce ma byc napisane pamietnik i kolor okladki nie moze byc rozowy ani fioletowy, hehe wink
Cos tak czuje, ze pozostanie mi kupno zwyklego zeszytu w linie w grubej okladce i wykonanie ozdobnego napisu Pamietnik wink
Obserwuj wątek
    • srubokretka Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 20:02
      Cos tak czuje, ze pozostanie mi kupno zwyklego zeszytu w linie w grubej okladce i wykonanie ozdobnego napisu Pamietnik wink

Tak wlasnie nauczycielka poradzila dzieciom w klasie corki. Moja corka ozdobila okladki roznymi rysunkami zwierzat, naklejkami. Ja pozniej oblozylam taka specjalna folia (cos jak laminat).
    • mama-ola Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 20:20
      Widziałam na allegro coś takiego co się nazywa militarny notes. To chyba jest w zamyśle chłopacka wersja pamiętnika. Ciekawa jestem, jak go ocenisz.
      Pozdrawiam smile
    • mama_kotula Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 20:26
      Moje dziecko ma taki sklep.powergraph.pl/produkt/69-felix-net-i-nika-oraz-teoretycznie-mozliwy-notes-twarda-oprawa
      Ja też taki mam big_grin

Niestety, nie ma na okładce napisane "pamiętnik".
    • stillgrey Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 21:07
      Znalazlam "Moj straszny dziennik" i mysle, ze to bylby strzal w dziesiatke, ale oczywiscie juz nie jest dostepny w sprzedazy uncertain
      Felixa, Neta i Niki Piotrek jeszcze nie zna, wiec byloby tak troche od czapy chyba.
      Militarny notes dla 8 latka tak troche nie bardzo, ale dziadek by sie na pewno ucieszyl wink
      • mama-ola Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 21:23
        Jest jeszcze notes piracki.
        • stillgrey Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 21:56
          Fajny smile Zapytam jutro Piotrka czy mu sie podoba i jesli nie stwierdzi, ze za dziecinny to biore wink
          • 18buzka Re: Pamietnik dla chlopaka. 26.11.14, 23:01
            hej
            my syn miał tą samą prosbę po przecztaniu cwaniaczka i kupiłam mu to
            merlin.pl/Dziennik-cwaniaczka-Zrob-to-sam_Jeff-Kinney/browse/product/1,1283318.html#fullinfo
            starzał w dziesiatke
            obecnia bardzo zajmuje do to
            www.empik.com/zniszcz-ten-dziennik-smith-keri,p1099733466,ksiazka-p
            pozdrawiam
            18buzka
            • stillgrey Re: Pamietnik dla chlopaka. 27.11.14, 08:06
              Wielkie dzieki! Kupie mu i ten z cwaniaczka i zupelnie pusty piracki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka