Dodaj do ulubionych

pierwsza kolonia

02.06.15, 23:07
Chcę wysłać mojego dziewięciolatka w tym roku po raz pierwszy na kolonię. Możecie polecić coś sprawdzonego? Znalazłam fajną ofertę z Kogis, ale jak poczytałam opinie to mi się odniechciało. Nie mam żadnego doświadczenia w tym. Pomożecie? smile
Obserwuj wątek
    • andaba Re: pierwsza kolonia 02.06.15, 23:16
      A szkoła twojego dziecka nie organizuje?

Bo u nas sa takie kolonie organizowane przez szkołę, gdzie jadą dzieciaki ze szkoły i nauczyciele w charakterze wychowawców. Oczywiście nie wyłącznie, ale zawsze jest ktos znajomy, przez co jest łatwiej. Ja sama pamiętam z dzieciństwa, że znacznie fajniejsze były te kolonie, na których był ktos znajomy, nawet jeżeli na co dzień tym osobom daleko było do najbliższych koleżanek.
      • eliszka25 Re: pierwsza kolonia 02.06.15, 23:52
        sie podpisze. tez jezdzilam wlasnie na kolonie/obozy organizowane przez szkole i to jest moim zdaniem najlepsze rozwiazanie, zwlaszcza na pierwsza kolonie w zyciu.
      • ewa_mama_jasia Re: pierwsza kolonia 03.06.15, 05:39
        Może nie organizuje, a może nie ma miejsc. U syna na kolonie to się we wrześniu zapisują.
    • ewa_mama_jasia Re: pierwsza kolonia 03.06.15, 05:41
      Jesli mogę poradzić, to Dziecieca Akademia Przygody. Syn jezdzi z nimi od kilku lat, 2x do roku. Nigdy sie nie zawiodłam.
    • aknaszilak Re: pierwsza kolonia 03.06.15, 10:13
      Sprawdź sun sport.
      Znajomych dzieci jeździły kilka razy, bardzo zadowoleni, my testujemy w tym roku.
    • soniczka8 Re: pierwsza kolonia 17.06.15, 23:30
      Ja wysylam pierwszy raz corke (9lat)na kolonie z biurem Ecotravel "Moja pierwsza kolonia 7-11 lat"Tresna Beskid Żywiecki.Czytalam wiele pozytywnych opinii na temat tego biura- obsluga klienta mila i profesjonalna.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka