megurka 02.06.15, 23:07 Chcę wysłać mojego dziewięciolatka w tym roku po raz pierwszy na kolonię. Możecie polecić coś sprawdzonego? Znalazłam fajną ofertę z Kogis, ale jak poczytałam opinie to mi się odniechciało. Nie mam żadnego doświadczenia w tym. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: pierwsza kolonia 02.06.15, 23:16 A szkoła twojego dziecka nie organizuje? Bo u nas sa takie kolonie organizowane przez szkołę, gdzie jadą dzieciaki ze szkoły i nauczyciele w charakterze wychowawców. Oczywiście nie wyłącznie, ale zawsze jest ktos znajomy, przez co jest łatwiej. Ja sama pamiętam z dzieciństwa, że znacznie fajniejsze były te kolonie, na których był ktos znajomy, nawet jeżeli na co dzień tym osobom daleko było do najbliższych koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: pierwsza kolonia 02.06.15, 23:52 sie podpisze. tez jezdzilam wlasnie na kolonie/obozy organizowane przez szkole i to jest moim zdaniem najlepsze rozwiazanie, zwlaszcza na pierwsza kolonie w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: pierwsza kolonia 03.06.15, 05:39 Może nie organizuje, a może nie ma miejsc. U syna na kolonie to się we wrześniu zapisują. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: pierwsza kolonia 03.06.15, 05:41 Jesli mogę poradzić, to Dziecieca Akademia Przygody. Syn jezdzi z nimi od kilku lat, 2x do roku. Nigdy sie nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aknaszilak Re: pierwsza kolonia 03.06.15, 10:13 Sprawdź sun sport. Znajomych dzieci jeździły kilka razy, bardzo zadowoleni, my testujemy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
soniczka8 Re: pierwsza kolonia 17.06.15, 23:30 Ja wysylam pierwszy raz corke (9lat)na kolonie z biurem Ecotravel "Moja pierwsza kolonia 7-11 lat"Tresna Beskid Żywiecki.Czytalam wiele pozytywnych opinii na temat tego biura- obsluga klienta mila i profesjonalna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś