roseanne 23.11.02, 01:59 ja to ja - roseanne osoba piszaca jako rozalka to zupelnie ktos inny przypadkowa zbieznosc imion niniejszym , pozdrawiam imienniczke piszaca z netcable.rogers.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodo Re: wyjasnienie IP: 209.226.65.* 25.11.02, 18:31 a juz myslalam, rozo, ze sie taka "temperamentna" zrobilas pod koniec roku w weekend sie moja corochna bawila z kolegami gdzies w twoich okolicach, mam nadzieje, ze nie pobudzili miejscowych. mieli "commencement" czyli oficjalne rozdanie dyplomow z high school i wszyscy przylecieli z roznych zakatkow kontynentu zeby sie starzy mogli powzruszac a mlodzi potem poszalec. lez nie ronilam ale tata dziwnie nosem pociagal, bo ksiezniczka antonina zgarnela tych roznych nagrod multum. no i na ubaw cala klasa pojechali w okolice grimsby, bo tam tata jednego z kolegow dal im szanse sie wyzyc w jakims bankiet hall. a dzis rano ptaszek juz odlecial na swoje vancouverskie smieci - wroci pod choinke Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne dodo 25.11.02, 20:24 no to wyglada ,ze choinka bedzie radosna pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_sama Re: dodo IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.11.02, 11:02 ...ale bez bombki z pumeksu... Odpowiedz Link Zgłoś