magdabober5 03.10.12, 15:07 Witam,wiem że dr Łada przyjmuje też w Warszawie.Proszę cię o numer tel do doktor.Chcemy skonsultować małą u niej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumierin Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 03.10.12, 19:10 O, też szukałam kontaktu do dr ŁAdy w Warszawie, też byłabym wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link
natchniuza86 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 03.10.12, 23:46 My bylismy na Slasku u dr Lady. Wspaniala kobieta. Ja numer komorki znalazlam na tej stronie i po prostu do niej zadzwonilam www.revita-dukla.pl/z_kim_wspolpracujemy.html Szukalam strasznie dlugo tego numeru, pani doktor przyjmuje niby prawie w calej Polsce, ale znalezienie jej bylo dosc trudne. Ale warto bylo szukac, to doskonaly specjalista od niejadkow. Odpowiedz Link
pinia82 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 09.10.12, 21:54 dzwoniłam do niej latem, powiedziała mi że na Śląsku już nie przyjmuje (mi akurat tylko tu pasuje), czyli co, jednak przyjmuje? Nas zapraszała do Krakowa, tylko to jest dla nas jednak za daleko. Odpowiedz Link
natchniuza86 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 10.10.12, 00:00 Przyjmuje w Gliwicach i Siemianowicach Slaskich, ale prywatnie tylko w Wawie i Krakowie. Odpowiedz Link
pinia82 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 10.10.12, 11:57 do Gliwic dzwoniłam, tam trzeba osobiście się zapisać a i tak nie wiadomo czy doktor nas zakwalifikuje?! czy w Siemianowicach też jest taka kwalifikacja przez doktora neurologa?! I ile się czeka na wizytę? Moje dziecko skonczy na dniach 14 m-cy i jeszcze nic poza cycem w życiu nie zjadło. Terapia SI nic nie daje, nie wiem co robić? Odpowiedz Link
madziaihania Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 10.10.12, 21:21 Moją córkę pani dr Łada konsultowała na prywatnej wizycie w Siemianowicach. AKurat jeden z "państwowych" pacjentów odwołał wizytę i sie wbilismy prywatnie w jego miejsce. Zapytaj pania dr, może akurat będziecie mieli farta jak my. Odpowiedz Link
natchniuza86 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 11.10.12, 10:05 Zadzwon do Lady na komorke, numer podany powyzej, ja nie chce ujawniac szczegolow organizacji naszej wizyty ;) W Gliwicach ten neurolog kwalifikujacy wiekszosc ludzi jednak odrzuca, wiec nie liczylabym za bardzo na wizyte tam. Odpowiedz Link
pinia82 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 12.10.12, 14:10 do Łady już dzwoniłam jakoś w licpu, zapraszała do Krakowa (do Krk mam ponad 200 km więc odpada), powiedziała, że mam zrobić testy alergiczne (wg mnie na nic nie reaguje, jem normalnie od początku karmienia nic się nie dzieje, a mam porównanie, bo starszak straszny alergik był, więc zdrowemu dziecku testów robić nie będę), albo zostawic dziecko z tatusiem na cały dzień...a wg mnie to już problem natury psychicznej u nas wkroczył:( no nic, pozostaje mi wierzyć w terapię SI. Acha i powiedziała mi że na Śląsku już kończy przyjmować, teraz będzie tylko Krk i W-wa... Odpowiedz Link
natchniuza86 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 12.10.12, 22:33 To dziwne, bo ja z nia jestem umowiona na grudzien na Slasku wlasnie. Moze cos sie u niej zmienilo. Odpowiedz Link
pinia82 Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 13.10.12, 20:57 prywatnie? a może zadzwonię jeszcze raz, podpytam? Odpowiedz Link
madzienka.m Re: natchniuza86 PROSZĘ ODPISZ 01.11.12, 21:08 I my mamy prywatna wizyte w poniedzialek na slasku u dr. Lady, wierze, ze Pani doktopr podpowie nam, co robic, aby nasz Maluch normalenie jadl! Odpowiedz Link