Dodaj do ulubionych

do lumierin

01.08.13, 22:12
witaj lumierin
co u ciebie słychać? Jak tam twoje dwa niejadki. Ja z dzieciaki jestem nad morzem. Mówili ze inny klimat, ze mały zacznie jesc... Jest duzo gorzej niz w domu. Przez prawie trzy tygodnie zwymiotowal mi z piec razy, dzis praktycznie prawie nic nie udalo mu sie wcisnąć. Mam nadzieje ze jak wrócimy do domu to sie poprawi. Jestem umowiona do gastroenterologa ale dopiero na 4 wrzesnia. Abyśmy tylko nie wyladowali wcześniej w szpitalu. Przez ten czas chce zrobic jakies podstawowe badania. Co byś radzila? Jak bedziesz miala chwile czasu to napisz na moj email lilithava@interia.pl. Czy podawałas swoim dzieciom ketotiffen? Jakie byly rezultaty?
Obserwuj wątek
    • lumierin Re: do lumierin 01.08.13, 23:12
      napisałam maila
    • ansure Re: do lumierin 04.12.13, 15:40
      Hej Lumierin,
      wiesz..moja Alcia trochę jednak wagowo nadgoniła. W ciągu 1 m-ca przybrała 0,5 kg. Teraz na 14 m-cy waży 8700 i ma 77cm. I chyba właśnie przez to karmienie nocne :O Specjaliści z CZD każą oczywiście zmienić nawyki żywieniowe poprzez tzw głodówkę..tzn nie chce to nie. Boję się zmian. Ale zobaczymy. Powoli spróbujemy. Teraz mała pije mleczko ok 24... później ok 2 woda... i tak ok 5-6 znowu mleczko (co traktuję jak śniadanko) -> no ale nie wiadomo jak długo to potrwa. Nadal łyżeczka to wróg. Podobnie jak Tobie powiedziano nam, że pewnie 3 centyl to Ali centyl i cudów z przyrostami nie będzie. Będzie pewnie wysoka i szczupła . Piękna perspektywa - ja ciągle sie odchudzam ;)
      A co u Twojej małej ?

Aga
      • lumierin Re: do lumierin 08.12.13, 23:54
        Hej, Aśka ma17 miesięcy waży 9800 czyli jak na nią to super :)
        Niestety chyba się przestraszyła ze utyła i od kilku dni jest masakra z jedzeniem.
        W ogóle zjada bardzo małe ilości np. kaszki zrobionej na 100 ml wody przeważnie nie zjada do końca, zresztą od kilku dni w ogóle nie chce jeśc kaszek, echhhh nie jest z nią łatwo.
        Rośnie sobie powoli ale widać ten typ tak ma, chcę ją jeszcze przebadać, zeby wykluczyć celiakie.
        Takze powoli idziemy do przodu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka