gooo123 23.01.09, 16:03 Witam.Znacie moze jakiegos dobrego gastrologa dzieciecego w Warszawie lub w okolicy?Mamy problem z refluksem u dziecka i oczywiscie z jedzeniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobojulinek2 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 25.01.09, 10:33 Witaj. Mam podobne problemy z 2 letnią córcią. Nam najbardziej pomogła dr Cedro- Celińska i pan dr Ryżko z CZD. Najłatwiej jest się dostać do nich prywatnie a potem oni przeniosą Was, jeśli uznają to za potrzebne, do poradni u nich w ośrodku na NFZ. Większośc zachwala jednak dr Ryżko. Jeśli chcez namiary na nich do prywatnych klinik to wyślę Ci na meaila. Koszt wizyty to 150zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
4ever4 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 25.01.09, 14:49 dr n. med. Piotr Albrecht www.rentgen.pl/ Odpowiedz Link
strzalka501 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 26.01.09, 12:28 A ja nie polecam nikogo z CZD. Ryzko jest od zaparć nawytkowych,a p.Cedro to nie wiem sama-bo kompletnie nam w niczym nie pomogła:/ Polecam lekarzy ze Szpitala na Działdowskiej.Tam dopiero przejęli się naszą sytuacją.W CZD jedyne co chcięli mojej córce zrobic-to założyć cewnik do noska i podawać w ten sposób jedzenie:/Nie interesowało ich nic więcej-cewnik i juz.Więc ich unikam jak ognia... Odpowiedz Link
strzalka501 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 26.01.09, 12:28 A ja nie polecam nikogo z CZD. Ryzko jest od zaparć nawytkowych,a p.Cedro to nie wiem sama-bo kompletnie nam w niczym nie pomogła:/ Polecam lekarzy ze Szpitala na Działdowskiej.Tam dopiero przejęli się naszą sytuacją.W CZD jedyne co chcięli mojej córce zrobic-to założyć rurke do noska i podawać w ten sposób jedzenie:/Nie interesowało ich nic więcej-rurka i juz.Więc ich unikam jak ognia... Odpowiedz Link
strzalka501 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 26.01.09, 12:43 Oczywiście miało być-rurkę. Nie cewnik:/ Hehehe. Odpowiedz Link
justyniaczek1 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 18.02.09, 14:55 A ja wiem, że nie polecam dr Albrechta. Byliśmy u niego z Misią jak miała półtora roku i jedyne co nam poradził (bez oglądania jakichkolwiek wyników, nie mówiąc o zlecaniu badań) to dawać jeść o określonych godzinach a jak nie zje to dopiero następny posiłek (o czym sama doskonale wiem). Teraz nasza pani psycholog poleciłam nam lekarza w IMiD. Odpowiedz Link
tekam68 Re: szukam dobrego gastrologa dzieciecego. 21.04.09, 23:09 polecam działdowską , Jest tam Albrecht, ale też jakis profesor - nie pamietam nazwiska - szef kliniki gastroentrologii. Odpowiedz Link
polaa27 Do Bobojulinek - PILNE 07.05.09, 17:15 Czy możesz podać mi pilnie namiary do prof. Ryżko? Najchętniej jakiś numer prywatny, ewentualnie gdzie przyjmuje. Wiem że w przych. na waryńskiego, ale tam będzie dopiero za miesiąc, a to bardzo pilne! Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
strzalka501 Re: Do Bobojulinek - PILNE 07.05.09, 19:13 Zadzwon do CZD i zapytaj,kiedy tam będzie.Wtedy jedz na jego dyżur i próbuj... Odpowiedz Link
bobojulinek2 Re: Do Bobojulinek - PILNE 21.05.09, 15:19 Witam. Przepraszam, ze nie odpisywałam ale po raz kolejny leżałam z córcią w szpitalu. Najłatwiej iść do poradni w CZD w Międzylesiu, jest tam codziennnie rano. Zapytaj w którym gabinecie przyjmuje. Napewno Wam pomoże. Prywatnych namiarów nie posaidam do niego. Mam jedynie kontakt do przychodni na Waryńskiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link