ilekobietamalat 10.09.09, 16:41 niby bylo wczoraj a ja nigdzie nie widze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: glee 10.09.09, 18:04 o danke ci, bo pierdzielone google mi nie znajdywaly.. Odpowiedz Link
ilekobietamalat ktos oglada?:D 17.09.09, 15:40 bo ja namietnie i pasjami, i co raz bardziej lubie,a nie mam z kim o tym pogadac;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ktos oglada?:D 17.09.09, 16:27 hmm, to takie musicalowe jest;D szkola, pan nauczyciel o uroczym usmiechu, z zapedem do pedalskich ruchow i spiewania zaklada grupe spiewajaco tanczaca.. leciutkie ale calkiem zabawne www.youtube.com/watch?v=FcZQLnfZ7Ok Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ktos oglada?:D 17.09.09, 16:44 E no to nawet nie będzie o czym pogadać . Tak to z tymi śmisznymi właśnie jest . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ktos oglada?:D 17.09.09, 16:59 ech czyli znow musze gadac do siebie;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat acja przekonywawcza;> 25.09.09, 11:52 bo moze ktos sie skusi.. www.youtube.com/watch?v=2adCcXciKgo (tak od drugiej minuty mniej wiecej ;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: acja przekonywawcza;> 28.09.09, 09:26 ilekobietamalat napisała: > bo moze ktos sie skusi.. > (tak od drugiej minuty mniej wiecej ;> No to mnie skutecznie zniechecilas do tego serialu Nie cierpie futbolu amerykanskiego (baseballa również), jak go widze dostaje mdłosci. A jeszcze te tance futbolistow - ble, ble ble ! Ten serial to jakas głupawka Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: acja przekonywawcza;> 28.09.09, 09:33 > Ten serial to jakas głupawka i to w najlepszym wydaniu futbolu to ak narazie byulo tyle co w tej jednej scenie;> ja osobiscie na tej scenie zawylam;> nie wiem jak mogla cie zniechecic;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: acja przekonywawcza;> 28.09.09, 09:37 ilekobietamalat napisała: > ja osobiscie na tej scenie zawylam;> nie wiem jak mogla cie > zniechecic;> Bo mnie pewnie nie kręcą wyginający się futboliści Raczej uważam ich za żałosnych Odpowiedz Link
ka_thy Re: glee 28.09.09, 09:09 Ilekobieta, możemy pogadać. Zaliczyłam dwa odcinki i bedę oglądac dalej. Odpowiedz Link
ka_thy Re: glee 29.09.09, 10:07 Po trzecim odcinku Glee stał się moim ulubionym serialem czysto rozrywkowym Jest niesamowity. Sekwencje taneczno-muzyczne i muzyka towarzysząca fabule (to pam-pam-pam ) - rewelacja. I humor. Albo przede wszystkim humor, taki nieco ironiczny i tak bardzo trafiający w moje gusta Humor, który nie wywołuje salw śmiechu, ale cieszy moje wnętrze. Ekipa głównych bohaterów to, można powiedzieć grupa luzerów, oustsiderów, na pewno ludzi mało popularnych, celowo przerysowana. Widzę jak serial się rozwija. Dwa pierwsze odcinki to było zawiązanie akcji, trzeci odcinek mam nadzieję pokazał na co stać ten film. Oglądałam go z wielką przyjemnością, gotując się cała w środku Dawno z takim uczuciem nie oglądałam żadnego serialu. A Acafellas byli boscy Może ktoś się jeszcze skusi? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: glee 29.09.09, 10:13 gdybym nie ogladala,to wlasnie bys mnie przekonala;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat 1x21 03.06.10, 17:20 chyba jeden z lepszych odcinkow akcje sue - will cudo to juz ostatni przed finalem chyba? Odpowiedz Link
luczijka Re: glee 13.10.09, 11:55 Tja i to jest właśnie nasza spaniała wyszukiwarka Szukałam tego wątku, a znalazłam tamten o tym samym tytule ;P, tyle że, z dwoma wpisami na krzyż ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: glee 13.10.09, 12:08 no wlasnie sie zastanawialam dlaczego taki beznadziejny watek odkopalas;D tak czy inaczej witamy w gronie ogladaczy glee;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: glee 13.10.09, 12:27 Witamy, witamy. Ja zaraziłam Glee jeszcze moją córkę, ale ona nie-lolumowa. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: glee 13.10.09, 12:58 ka_thy napisała: > Witamy, witamy. > > Ja zaraziłam Glee jeszcze moją córkę, ale ona nie-lolumowa. juz drugi raz czytam o jakis dzieciach twoich,i drugi raz mnie wbija w fotel dlaczego ja bylam przekoanna ze ty mlodziutkka jestes? (tzn.napewno jestes;> no ale nie spodziewalam sie dzieci po tobie;D) Odpowiedz Link
luczijka Re: glee 13.10.09, 13:24 No właśnie ja też jestem w szoku gdy czytam o dzieciach Kathy Byłam przekonana, że jest ona bezdzietną 22-25 latką Odpowiedz Link
ka_thy Re: glee 13.10.09, 18:12 Ale ja młodziutka przecież jestem Nie wiem czego chcecie A dzieci? Dzieci nie przeszkadzają wcale pisać głupot na lolumie Co nie, Aniuta? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: glee 13.10.09, 21:39 no to mowie ze mlodziutka napewno jestes,tylko dzieci sie po tobie nie spodziewalam bron boze nie mowie ze dzieci maja jakis wplyw na lolumowanie;D co innego koty..te troche przeszkadzaja,jak czlowiekowi na klawiaturze sie rozwala.. ale dzieci? niee, napewno nie Odpowiedz Link
ka_thy Re: glee 13.10.09, 21:41 Moja kota klawiatury nie lubi Co najwyżej sobą monitor pozasłania Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: glee 14.10.09, 10:25 no u mnie to nie tak ze lubi klawiature.. albo monitor. lubi moje kolana.. a ze komputer tez na kolanach.. no to wiadomo;> Odpowiedz Link
ka_thy Re: jest juz nowy odcinek!:) n/t 16.04.10, 13:47 Odjechany odcinek. W klimacie, za który pokochałam Glee Mr Schue i Emma, i ich rozmowa o dziewictwie i zaraz potem Mr Schue z kierowniczką konkurencyjnego chóru. Mocne A Rachel wsród tych dziwacznych dziewczyn sprowadzonych przez Sue - odlot Czy poza nami nikt Glee nie ogląda? A tak w ogóle to Glee wskoczyło do środy Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: jest juz nowy odcinek!:) n/t 16.04.10, 14:19 > > A tak w ogóle to Glee wskoczyło do środy no tak wlasnie zauwazylam,ale jak ostatnio robiam tabelke to zapomnialam;D poprawie w tygodniu,bo teraz jestem na sticku wiec glupi jpg bedzie sie wgrywal rok Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: jest juz nowy odcinek!:) 16.04.10, 20:52 Ja tez oglądam! Super odskocznia, no i uwielbiam musicalowe klimaty - te przesadzone miny, nagła pojawiające się orkiestry układy taneczne. Odpowiedz Link
gaudia Re: jest juz nowy odcinek!:) 21.04.10, 12:11 ooo a ja myslałam, ze na konkursie skonczyl sie sezon ja tez ogladam, jest super widze, że bonesówki lubią Glee Odpowiedz Link
galaxian1 gupi ;) 07.06.10, 14:17 Gupi ten serial jak but Aż nie obejrzałem żadnego odcinka! Odpowiedz Link
luczijka Re: gupi ;) 07.06.10, 17:34 Cały Galaxian Ps. Ja w końcu obejrzałam tylko jeden odcinek <lol>. Może terza w lecie mnie najdzie na oglądanie czegoś lekkiego Odpowiedz Link
galaxian1 Re: gupi ;) 07.06.10, 18:09 luczijka napisała: > najdzie na oglądanie czegoś lekkiego To będziesz miała 2 sezon... Wyposażonego ! Odpowiedz Link
luczijka Re: gupi ;) 07.06.10, 20:38 galaxian1 napisał: > To będziesz miała 2 sezon... Wyposażonego ! No tak, ale to trochę mało Przecież ja muszę mieć kilka seriali do oglądania Odpowiedz Link
galaxian1 Re: gupi ;) 07.06.10, 23:19 luczijka napisała: > No tak, ale to trochę mało Przecież ja muszę mieć kilka seriali do oglądania A jak idzie Archiwum X? Który to już sezon ? No i możesz nadgonić Czopka! 2 sezon wymiata - więc warto Odpowiedz Link
luczijka Re: gupi ;) 08.06.10, 00:38 galaxian1 napisał: > A jak idzie Archiwum X? Który to już sezon ? Nie przypominaj mi, że chciałam to kiedyś oglądać - byłam młoda i gupia > No i możesz nadgonić Czopka! 2 sezon wymiata - więc warto Ciężko się na tym zastanawiam, bo skoro mówicie, że czopek is back, to może być wesoło Odpowiedz Link
asia.asz iiiiii odgrzebuje!!!!! 19.12.10, 15:06 i dolaczam do fanek uwielbiam ten serial, jedyny ktory moge ogladac przy dzieciach ogladamy kazdy kilka(nascie) razy tanczymy (z dziecmi), spiewamy i odgrzebujemy oryginały piosenek to naprawde fajny rozrywkowy serial ps. ale my generalnie rodzinnie uwielbiamy musicale i muzyczne filmy Odpowiedz Link